Az örök kedvenc - a bébihinta

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 5. 20:09

A babahinták a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartoznak. Egész évben használhatjuk őket az időjárástól függetlenül is, de a lakásba is felszerelhetünk egyet. Ha nem szeretnénk fúrni-faragni, választhatunk hintáztató szerkezeteket is, amiben a kisgyerekek a hintázás élményét élhetik át. Hintázni jó. Fejleszt, megnyugtat és felnőttkorig elkísér. Ki tudna ellenállni a függőhinták, függőágyak hívogató kényelmének, amik egyre nagyobb számban vannak jelen kertekben, erkélyeken? 

A hintázás pozitív egészségügyi előnyökkel jár. Pár hetes kortól érdemes kihasználni a hintákban rejlő lehetőségeket. A bébihinták és az egyéb eszközök hintáztató funkciói pótolhatatlan segítséget jelentenek a családok számára. Ha csak egy pár percre kell letenni a kicsit, ennél jobb helye nem is lehetne! Az ütemes mozgás fejleszti a térérzékelést és a pszichomotoros készségeket, valamint a ritmusérzéket. 

 

Míg a hagyományos babahinták csak a szülők aktív jelenléte mellett működnek, az elektromos meghajtású hintáztató eszközök a hintákat anélkül is mozgásban tartják, hogy erőt kellene kifejteni. Ez manapság egyre népszerűbb. A Baby Lion várja viszonteladók jelentkezését, akik szívesen részt vennének termékeik minél szélesebb körű megismertetésében.

 


 

Önműködő babahinták a nyugodt családért

 

Ha szeretnéd a kisbabát fejlesztő mozgással lefoglalni, de nincs sok helyed vagy rossz az idő, válaszd a bébihintát! A hintázó eszközök különböző rezgési vagy lengési sebességgel működnek. A szerkezetek csendesek, igény esetén beépített dallamok segítik a babák ellazulását. A babahinták többpontos biztonsági övvel védik a beleültetett örökmozgókat, egyes modellek háttámlája több fokozatban dönthető annak érdekében, hogy csecsemők számára is megfeleljen.

 

A Baby Lion áruház kínálatában számos pihenésre és játékhoz használható, hintázó funkcióval ellátott termék található. Az elektronikus hinta mellett pihenőszékek és a hintáztatható lábakkal felszerelt utazóágy is található, melyek kiegészítő funkcióként biztosítják a hintázás élményét. Ha lehetséges, válaszd a hinta funkcióval ellátott szülőbarát babatermékeket, gyermeked hálás lesz érte.

 

Kombinált hinták

 

A pihenőszékkel kombinált Lionelo Henny interaktív hintaszék kecses szerkezete minden családi otthon dísze lehet. A 12 kg-ig terhelhető szerkezet 5 hintázási sebességgel működik. Kényelmes, dönthető háttámlájú, szúnyoghálóval ellátott, elfordítható ülőrésze újszülöttek részére is átalakítható.

 

Nyugodtan aludhatnak, pihenhetnek benne, és a székhez tartozó játékokkal el is foglalhatják magukat. A pihenést a nyugtató zenét és természethangokat lejátszó hangszóró segíti. A szerkezet kompakt méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb lakásokba is. Az egyéni élethelyzetektől függően elemről vagy akkumulátorral is működtethető.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kalauz LED izzókhoz

Az elmúlt évtizedben a hagyományos izzókat folyamatosan felváltották a LED égők, de mit kell tudni erről a technológiáról és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

2020. október 12. 10:26

Hozd össze a családot kooperatív társasjátékkal!

A társasjátékozás remek időtöltés és kikapcsolódás az egész család számára, persze csak ha nem vérre menő küzdelemmé válik, amelyet hisztirohamok és veszekedések sorozata követ. Ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a játék során, és igazi családként tudjunk működni, érdemes kipróbálni a kooperatív társasjátékokat, ahol közösen küzdhetünk egy közös cél eléréséért.

2020. október 11. 10:30

Az örökrózsákról röviden

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki előszeretettel osztja meg a különböző élményeit, így tuti, hogy nem maradhatott ki a képek közül egy vagy több rózsadoboz. Ezek különleges ajándékok, hiszen akár évekig is gyönyörködtethetik a tulajdonosát. Lássuk, hogy mit is kell tudni róluk!

2020. október 11. 09:18

Ékszereink helyes tisztítása

Minden bizonnyal mindenki számára ismerős a helyzet, amikor sportolás vagy kertészkedés közben jut eszünkbe, hogy elfelejtettük levenni az ékszereket. Ha gyakran keveredünk ilyen szituációba - attól függően, hogy milyen alapanyagból készült ékszereket viselünk -, az idő vasfoga gyorsítva fog meglátszódni kedvenc darabjainkon. 

2020. október 11. 08:37

Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

2020. október 10. 08:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás