Legyen tél vagy nyár, egy felfújható vendégágy mindig jól jön!

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 08:44

Sokan imádnak vendégeket fogadni és elszállásolni őket, akár egy éjszakára is. Azonban nem rendelkeznek a megfelelő bútorokkal - mint egy vendégágy vagy kihúzható kanapé -, vagy nincs lehetőségük annak beszerzésére, a hely szűke miatt. Ilyen esetekben kifejezetten jól jöhet a felfújható matrac! 

Mindemellett, ha sokat utazik, szeret sátorozni, de mégsem szeretne lemondani a kényelemről, akkor is érdemes kiválasztania az igényeinek legideálisabb felfújható matracot. A matrac legnagyobb előnyének számít az általa biztosított kényelem mellett, hogy könnyen hordozható, kis helyen is elfér leengedett állapotában, felfújva pedig akárhol elhelyezeti, hiszen könnyen mozgatható.

 

A felfújható matracok sokoldalúsága

 

Legtöbben nyáron szerzik be a matracokat, hiszen abban az időszakban jön el a nyaralás ideje, azonban bármely háztartásban bármikor jól jöhet, ha kéznél van egy felfújható vendégágy. Ma már mindenki számára elérhető áron kaphatók az egyszerűbb, de mégis magasabb komforttal rendelkező felfújható vendégágyak, így népszerűségük tagadhatatlan. Felső rétegük legtöbb esetben plüsshatású, így nem kell attól tartania, hogy kényelmetlenül fog csikorogni, vagy le fog csúszni róla a lepedő vagy a takaró. 

 

Ennek köszönhetően nem csak otthonában szolgálhat kiválóan, de strandoláshoz, kempingezéshez is kifejezetten komfortosak. A megfelelő összhatás elérése érdekében és kényelme biztosításáért beszerezheti a külön kapható felfújható párnát, amely szintén kisebb helyen elfér, mint hagyományos társa. Így lesz teljes az utazószett. 

 

Szállásolja el barátait, rokonait kényelmesen 

 

Tárolásuk a végtelenségig egyszerű, praktikus voltuknak hála bármikor fogadhat vendégeket, hiszen csak elő kell vennie a szekrényből vagy felhoznia a tárolóból, majd pillanatok alatt felfújhatja a kényelmes alvóhelyet. Így fenntartások nélkül megtarthatja a gyerekek pizsamapartiját, vagy áthívhatja néhány barátját egy beszélgetős estére, továbbá nem kell rettegnie attól sem, ha váratlanul beállít egy rokona, akit el kell szállásolnia. Ennek tükrében nem csak vendégeket fogadhat szinte bármikor, de Ön is meglátogathatja a vendégágy szűkén lévő ismerőseit, rokonait. 

 

A Bestway márka nem csak felfújható matracok és kempingágyak szakértői, de felfújható napozóágyakkal, napozófotelekkel is szolgál, amelyek segítségével pillanatok alatt kényelmessé és izgalmassá varázsolhatja a kertet. Nem csak a kertben, de akár a medence mellett is ideális fekvőhelyként szolgál, hiszen modelljei teljes mértékben vízállóak, így nem kell attól tartania, hogy károsodni fog az anyag vagy elvész a tartóssága. Mindemellett akár vízbe is viheti, hiszen felfújható voltának hála fennmarad a tetején, miközben lágyan ringatja a használóját. Mindezt egy hagyományos kerti bútorral nem tudja megtenni!

 

Amennyiben szeretne még többet megtudni a felfújható matracok jelentette előnyökről, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos termék közül válogathat. 

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kalauz LED izzókhoz

Az elmúlt évtizedben a hagyományos izzókat folyamatosan felváltották a LED égők, de mit kell tudni erről a technológiáról és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

2020. október 12. 10:26

Hozd össze a családot kooperatív társasjátékkal!

A társasjátékozás remek időtöltés és kikapcsolódás az egész család számára, persze csak ha nem vérre menő küzdelemmé válik, amelyet hisztirohamok és veszekedések sorozata követ. Ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a játék során, és igazi családként tudjunk működni, érdemes kipróbálni a kooperatív társasjátékokat, ahol közösen küzdhetünk egy közös cél eléréséért.

2020. október 11. 10:30

Az örökrózsákról röviden

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki előszeretettel osztja meg a különböző élményeit, így tuti, hogy nem maradhatott ki a képek közül egy vagy több rózsadoboz. Ezek különleges ajándékok, hiszen akár évekig is gyönyörködtethetik a tulajdonosát. Lássuk, hogy mit is kell tudni róluk!

2020. október 11. 09:18

Ékszereink helyes tisztítása

Minden bizonnyal mindenki számára ismerős a helyzet, amikor sportolás vagy kertészkedés közben jut eszünkbe, hogy elfelejtettük levenni az ékszereket. Ha gyakran keveredünk ilyen szituációba - attól függően, hogy milyen alapanyagból készült ékszereket viselünk -, az idő vasfoga gyorsítva fog meglátszódni kedvenc darabjainkon. 

2020. október 11. 08:37

Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

2020. október 10. 08:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás