Miről ismerszik meg egy profi konténeres szállítócég?

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 10:37

Ha szükséged van valamire, akkor mindegy, hogy honnan szerzed be? Az attól függ, igaz? Mert ha egy pár ezer forintos termékről van szó, akkor valószínűleg az ár dönt, nem az, hogy kitől veszed. De ha szolgáltatásról van szó, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen az a cég, akitől a szolgáltatást igénybe veszed. Nincs ez másképp a konténeres szállítócégek esetében sem, akiktől szolgáltatást vásárolhatunk, melynek nem mindegy, hogy milyen a minősége.

Nagy és jól szervezett flotta

 

Akkor lehet jó egy konténerszállító cég, ha nagy flottával rendelkezik. De ez önmagában nem elég, ugyanis ha nincs jól szervezve az a flotta, rossz lesz a kihasználtság. Ez pedig amellett, hogy rengeteg plusz költséget ró a cégre, jelentősen megnövelheti a cég reakcióidejét, kiszolgálási sebességét.

 

Gyakorlatilag alapfelszereltségnek kell lennie a járműveken a GPS-nek, mely sokat segít a fuvarszervezésben. De ehhez kellenek a kiváló fuvarszervezők, diszpécserek, akik mindig tudják értesíteni a beérkező rendelésről a legközelebbi konténerszállítót. Gyors, rugalmas, egyszerűen profi az ilyen cég, aki ennyire jól meg tudja szervezni a fuvarjait.

 

Konténer, konténer és konténer

 

Mire megy egy konténerszállító cég sok jó konténerszállítóval, kiváló vállalatirányítási rendszerrel, profi fuvarszervezőkkel konténerek nélkül? Elárulom: semmire. Persze, tiszta sor, 20 autó az 20 konténer, és mehetünk is. Hát nem!

 

Gondolj csak bele, ha neked csak 3 köbméter sitted van, másnak meg 10, akkor mekkorák legyenek ezek a konténerek? 10 köbméteresek, igaz? Hát nem, ugyanis ha nincs szükség akkora konténerre, akkor kisebbet kell vinni, mert az helytakarékos, és gazdaságosabb is szállítani. 

 

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű ez? Persze a te szempontodból az a lényeg, hogy minél több konténerrel rendelkezzen a konténerszállító cég, a fent taglaltak miatt. Szeretnél egy 1000 (nem elírás) konténerrel rendelkező céggel szállíttatni Budapesten? Akkor keresd fel a KonténerSitt csapatát, garantáltan lesz egy szabad konténerük a számodra is.

 

 

Engedélyek, mindenre is

 

Persze hiába van nagy és jól mozgatható flotta rengeteg konténerrel, ha nincs meg minden engedély a szállításhoz. Csak akkor nevezhető profinak a cég, ha a fent felsoroltak mellett megvan mindenhova a behajtási engedélye. Vagy ha valahova nincs, akkor is tud szerezni 1-2 napon belül. Persze a hulladék szállítási engedély nagyon alapfeltétel.

 

Hab a tortán, ha a szállító cég hulladékkezelési engedéllyel is rendelkezik, esetleg saját működtetésű telephellyel, extrákkal. Ilyen extra lehet pl. a saját hulladékszelektáló működtetése a környezettudatosság jegyében. A fent említett KonténerSitt pl. ilyen cég.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05