Miről ismerszik meg egy profi konténeres szállítócég?

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 10:37

Ha szükséged van valamire, akkor mindegy, hogy honnan szerzed be? Az attól függ, igaz? Mert ha egy pár ezer forintos termékről van szó, akkor valószínűleg az ár dönt, nem az, hogy kitől veszed. De ha szolgáltatásról van szó, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen az a cég, akitől a szolgáltatást igénybe veszed. Nincs ez másképp a konténeres szállítócégek esetében sem, akiktől szolgáltatást vásárolhatunk, melynek nem mindegy, hogy milyen a minősége.

Nagy és jól szervezett flotta

 

Akkor lehet jó egy konténerszállító cég, ha nagy flottával rendelkezik. De ez önmagában nem elég, ugyanis ha nincs jól szervezve az a flotta, rossz lesz a kihasználtság. Ez pedig amellett, hogy rengeteg plusz költséget ró a cégre, jelentősen megnövelheti a cég reakcióidejét, kiszolgálási sebességét.

 

Gyakorlatilag alapfelszereltségnek kell lennie a járműveken a GPS-nek, mely sokat segít a fuvarszervezésben. De ehhez kellenek a kiváló fuvarszervezők, diszpécserek, akik mindig tudják értesíteni a beérkező rendelésről a legközelebbi konténerszállítót. Gyors, rugalmas, egyszerűen profi az ilyen cég, aki ennyire jól meg tudja szervezni a fuvarjait.

 

Konténer, konténer és konténer

 

Mire megy egy konténerszállító cég sok jó konténerszállítóval, kiváló vállalatirányítási rendszerrel, profi fuvarszervezőkkel konténerek nélkül? Elárulom: semmire. Persze, tiszta sor, 20 autó az 20 konténer, és mehetünk is. Hát nem!

 

Gondolj csak bele, ha neked csak 3 köbméter sitted van, másnak meg 10, akkor mekkorák legyenek ezek a konténerek? 10 köbméteresek, igaz? Hát nem, ugyanis ha nincs szükség akkora konténerre, akkor kisebbet kell vinni, mert az helytakarékos, és gazdaságosabb is szállítani. 

 

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű ez? Persze a te szempontodból az a lényeg, hogy minél több konténerrel rendelkezzen a konténerszállító cég, a fent taglaltak miatt. Szeretnél egy 1000 (nem elírás) konténerrel rendelkező céggel szállíttatni Budapesten? Akkor keresd fel a KonténerSitt csapatát, garantáltan lesz egy szabad konténerük a számodra is.

 

 

Engedélyek, mindenre is

 

Persze hiába van nagy és jól mozgatható flotta rengeteg konténerrel, ha nincs meg minden engedély a szállításhoz. Csak akkor nevezhető profinak a cég, ha a fent felsoroltak mellett megvan mindenhova a behajtási engedélye. Vagy ha valahova nincs, akkor is tud szerezni 1-2 napon belül. Persze a hulladék szállítási engedély nagyon alapfeltétel.

 

Hab a tortán, ha a szállító cég hulladékkezelési engedéllyel is rendelkezik, esetleg saját működtetésű telephellyel, extrákkal. Ilyen extra lehet pl. a saját hulladékszelektáló működtetése a környezettudatosság jegyében. A fent említett KonténerSitt pl. ilyen cég.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kalauz LED izzókhoz

Az elmúlt évtizedben a hagyományos izzókat folyamatosan felváltották a LED égők, de mit kell tudni erről a technológiáról és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

2020. október 12. 10:26

Hozd össze a családot kooperatív társasjátékkal!

A társasjátékozás remek időtöltés és kikapcsolódás az egész család számára, persze csak ha nem vérre menő küzdelemmé válik, amelyet hisztirohamok és veszekedések sorozata követ. Ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a játék során, és igazi családként tudjunk működni, érdemes kipróbálni a kooperatív társasjátékokat, ahol közösen küzdhetünk egy közös cél eléréséért.

2020. október 11. 10:30

Az örökrózsákról röviden

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki előszeretettel osztja meg a különböző élményeit, így tuti, hogy nem maradhatott ki a képek közül egy vagy több rózsadoboz. Ezek különleges ajándékok, hiszen akár évekig is gyönyörködtethetik a tulajdonosát. Lássuk, hogy mit is kell tudni róluk!

2020. október 11. 09:18

Ékszereink helyes tisztítása

Minden bizonnyal mindenki számára ismerős a helyzet, amikor sportolás vagy kertészkedés közben jut eszünkbe, hogy elfelejtettük levenni az ékszereket. Ha gyakran keveredünk ilyen szituációba - attól függően, hogy milyen alapanyagból készült ékszereket viselünk -, az idő vasfoga gyorsítva fog meglátszódni kedvenc darabjainkon. 

2020. október 11. 08:37

Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

2020. október 10. 08:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás