Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

forrás: Prím Online, 2020. október 10. 08:54

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

Ez törvényes? 

 

Természetesen az. Mivel a gyógyszerkészítmények gyógyszernek minősülhet, egy gyártó sem ajándékozhatja azokat törvény szerint. Viszont a magánszemélyek közötti ajándékozás 150.000 Ft-ig illetékmentes, így segíthetnénk a rászorulóknak egy-egy vásárlással. A Dr. Hertelendy-nél, a “Jó szívvel veszek” kategóriában 20 különböző termékkel találkozhatsz, amelyekből most Te is “Jó szívvel vehetsz” és adakozhatsz a rászorulóknak.

 

A program lényege

 

A Dr. Hertelendy jótékonysági programja nagyon egyszerű elven működik. A lényeg, hogy a kategórián belül minden készítmény nevében szerepel a “Jó szívvel veszek” kifejezés, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a termék nem kerül kiszállításra a megrendeléssel, hanem a vásárlást követően feldolgozásra kerül, és ezt követően bekerül a "Jó szívvel kapok" kategóriába. Innen pedig később a rászoruló ingyen teheti bele a saját kosarába. 

 

Maga a patika a házhoz szállítás költségeit is átvállalja, így a rászoruló valóban teljesen ingyen juthat hozzá a termékhez.

 

Mik a szabályok?

 

Egy megrendelés során maximum két darab terméket választhat ki a megrendelő, illetve kizárólag kéthavonta rendelhet.

 

Figyelembe veszik a “Jó szívvel kapok” kategóriát is, amennyiben valaki két hónapon belül szeretne ingyenesen rendelni, úgy azt halasztott rendelésként kezelik. Ilyenkor e-mailben tájékoztatók küldenek, hogy még nem telt le a két hónap, és csak utána postázzák a rendelést.

 

Ha valaki meggondolja magát, és mégsem tart igényt a rendelésre, akkor a termékek visszakerülnek a “Jó szívvel kapok” kategóriába. 

 

Amennyiben ismersz valakit, akinek személy szerint szüksége lenne valamilyen termékre, megvásárolhatod személy szerint neki a “Jó szívvel veszek” készítményeket. Ez esetben csak annyi a dolgod, hogy feltüntesd a megrendelés rovatban az illető adatait. 

 

Miért csinál ilyet egy patika? 

 

Tisztában vannak vele, hogy sok nyugdíjas vagy minimálbérből élő ember nem teheti meg, hogy webshopból rendeljen magisztrális gyógyszerkészítményt. Ezért született meg ez a program, a jó cél érdekében. A Dr. Hertelendy munkatársai szerint a karma mindenki számára visszaadja, amit ő adott! 

 

A készítmények természetesen csak kiegészítik a kezeléseket, s nem helyettesítik azokat, így a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05