Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

forrás: Prím Online, 2020. október 10. 08:54

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

Ez törvényes? 

 

Természetesen az. Mivel a gyógyszerkészítmények gyógyszernek minősülhet, egy gyártó sem ajándékozhatja azokat törvény szerint. Viszont a magánszemélyek közötti ajándékozás 150.000 Ft-ig illetékmentes, így segíthetnénk a rászorulóknak egy-egy vásárlással. A Dr. Hertelendy-nél, a “Jó szívvel veszek” kategóriában 20 különböző termékkel találkozhatsz, amelyekből most Te is “Jó szívvel vehetsz” és adakozhatsz a rászorulóknak.

 

A program lényege

 

A Dr. Hertelendy jótékonysági programja nagyon egyszerű elven működik. A lényeg, hogy a kategórián belül minden készítmény nevében szerepel a “Jó szívvel veszek” kifejezés, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a termék nem kerül kiszállításra a megrendeléssel, hanem a vásárlást követően feldolgozásra kerül, és ezt követően bekerül a "Jó szívvel kapok" kategóriába. Innen pedig később a rászoruló ingyen teheti bele a saját kosarába. 

 

Maga a patika a házhoz szállítás költségeit is átvállalja, így a rászoruló valóban teljesen ingyen juthat hozzá a termékhez.

 

Mik a szabályok?

 

Egy megrendelés során maximum két darab terméket választhat ki a megrendelő, illetve kizárólag kéthavonta rendelhet.

 

Figyelembe veszik a “Jó szívvel kapok” kategóriát is, amennyiben valaki két hónapon belül szeretne ingyenesen rendelni, úgy azt halasztott rendelésként kezelik. Ilyenkor e-mailben tájékoztatók küldenek, hogy még nem telt le a két hónap, és csak utána postázzák a rendelést.

 

Ha valaki meggondolja magát, és mégsem tart igényt a rendelésre, akkor a termékek visszakerülnek a “Jó szívvel kapok” kategóriába. 

 

Amennyiben ismersz valakit, akinek személy szerint szüksége lenne valamilyen termékre, megvásárolhatod személy szerint neki a “Jó szívvel veszek” készítményeket. Ez esetben csak annyi a dolgod, hogy feltüntesd a megrendelés rovatban az illető adatait. 

 

Miért csinál ilyet egy patika? 

 

Tisztában vannak vele, hogy sok nyugdíjas vagy minimálbérből élő ember nem teheti meg, hogy webshopból rendeljen magisztrális gyógyszerkészítményt. Ezért született meg ez a program, a jó cél érdekében. A Dr. Hertelendy munkatársai szerint a karma mindenki számára visszaadja, amit ő adott! 

 

A készítmények természetesen csak kiegészítik a kezeléseket, s nem helyettesítik azokat, így a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden, amit tudni érdemes az inverteres klímaberendezésekről

A klíma több okból is egyre elterjedtebb magyar háztartásokban is. Egyrészről a kényelmi eszközök az életszínvonal és a technikai fejlődés általános növekedésével egyre népszerűbbek és megfizethetőbbek az átlagembernek. Másrészről az életvitelünk egyre inkább megköveteli az otthoni komfortot (gondolunk itt pl. a home office modern intézményére). Míg harmadrészről a környezetváltozás egyre szélsőségesebb időjárási körülményekkel lephet meg minket a jelenben és a közeljövőben is.

2020. november 16. 15:12

Mit szólsz, ha jól arcon vágjuk az autóvezetéssel kapcsolatos félelmed?

Amikor csak az autóvezetésre gondolsz, akkor mindig hatalmába kerít a félelem? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel. Ha nem is mondják ki, a legtöbben pont ebben a cipőben járnak a jogosítvány megszerzése előtt.

2020. november 14. 15:16

Otthoni víztisztítással a környezetvédelemért

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés és természeti erőforrásaink védelme. A csapvíz értéke is egyre inkább központi téma a világ valamennyi országában. Nem kérdés, hogy a tiszta, iható víz hatalmas érték, létfenntartásunk egyik alapszükséglete.

2020. november 10. 09:34

Gyümölcsbor, ha előszeretettel ismerkedünk nemes italkülönlegességekkel

Egészen egyedi, újhullámos és káprázatos jelenség minőségi köntösbe csomagolva, ezt jelenti manapság az elsőrendű gyümölcsbor fogyasztásának a lehetősége. Nem is lehetett kérdés, hogy külön bejegyzést szentelünk a bemutatásának.

2020. november 8. 22:11

Karácsonyi kreatívkodás

Pár hét és itt a karácsony, az év talán legszebb időszaka, amikor lehetőségünk van egy picit megpihenni és nem csak otthonunkat, hanem lelkünket is ünnepi hangulatba varázsolni.

2020. november 8. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás