Új HR igazgató az EOS Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2020. november 4. 09:28

Novembertől Kovács Viktória vezeti a HR igazgatóságot Magyarország egyik vezető kintlévőség-kezelő vállalatánál.

A szakember közgazdászként végzett és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén. Karrierje során számos magyarországi és nemzetközi nagyvállalatnál dolgozott vezető szakmai pozíciókban. Pályáját fejvadászként kezdte, majd 15 évet töltött a GE két üzletágánál és a Budapest Banknál. A GE HR Vezetőképző programja után többnyire HR Business Partneri szerepkörökben vett részt a vállalat életében globális, regionális és magyarországi pozíciókban.

 

Ezt követően az AVON regionális HR vezetőjeként 5 ország kereskedelmi, logisztikai és informatikai csapataival dolgozott vállalati kultúra, tehetségfejlesztés, lean és változásmenedzsment fókuszokkal. Ezután az Affidea Magyarország HR vezetőjeként a felvásárlás – integráció, a tehetségfejlesztés és vállalati kultúra erősítésén tevékenykedett. Az elmúlt évet a HR Partner Consulting tanácsadójaként töltötte, ahol a SIGNAL IDUNA Biztosító HR folyamatainak fejlesztésén dolgozott.

 

"Munkám fókuszában a szervezetfejlesztés, a tudatos  tehetségmenedzsment és a vállalati kultúra erősítése lesznek, annak érdekében, hogy munkatársaink a jelenlegi gyorsan változó világban is minél magabiztosabban és elkötelezetten dolgozhassanak, és az EOS még sikeresebb és vonzóbb munkáltató lehessen" – mondta el Kovács Viktória.

Kulcsszavak: EOS +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38