Otthoni víztisztítással a környezetvédelemért

forrás: Prím Online, 2020. november 10. 09:34
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés és természeti erőforrásaink védelme. A csapvíz értéke is egyre inkább központi téma a világ valamennyi országában. Nem kérdés, hogy a tiszta, iható víz hatalmas érték, létfenntartásunk egyik alapszükséglete.

Magyarországon bár iható a vezetékes víz, annak gyakori mellékíze miatt mégis sokan döntenek az ásványvíz fogyasztása mellett. Sajnos azonban ez nem igazán sorolható a fenntartható megoldások közé.

Miért nem jó az ásványvíz?

 

Legfőképpen azért, mert környezetszennyező. A szelektív hulladékgyűjtés sajnos itthon még gyerekcipőben jár, és az ásványvízfogyasztással hatalmas mennyiségű műanyag szemetet termel a társadalom, ami rendkívüli mértékben megterheli a környezetet. Három további érvet is mutatunk Önnek, miért nem jó választás az ásványvízfogyasztás: drága, kényelmetlen és további káros hatásai lehetnek. Amennyiben havi vízfogyasztását ásványvízzel fedezi, akár már rövid távon is gazdaságosabb megoldás lehet egy vízszűrő berendezés használata. A vízszűrő berendezéssel megspórolhatja a cipekedést és a tárolást is. Arról nem is beszélve, hogy a hosszú ideig tárolt PET palackokból káros anyagok oldódhatnak a vízbe.

 

Otthoni vízszűrő készülék segítségével Ön is tiszta ivóvízzel láthatja el családját és amellett, hogy spórol, a környezetet sem terheli. 

 

Milyen előnyökkel jár az otthoni vízszűrő berendezés használata?

 

  • Minden nap tiszta, egészséges vizet ihat otthona kényelmében. Az elfogyasztott víz nem csak finom, hanem mentes mindenféle egészségre káros anyagtól (pl. hormonok, gyógyszermaradványok, nehézfémek, stb.).
  • Nem kell többé kartonszámra bevásárolnia ásványvízből. Ezzel jelentősen csökkenti háztartása ökológiai lábnyomát. Nincs felesleges cipekedés, plusz költségek.
  • A vízszűrő berendezés vásárlása egy befektetés az Ön és családja egészségébe, jövőjébe.

 

Otthoni vízszűrővel környezettudatosan

 

Miért ne használná fel Ön is a vezetékes csapból folyó vizet folyadékfogyasztásra? Az otthoni vízszűrő berendezésnek köszönhetően a csapból is finom, egészséges vizet fogyaszthat, amely mentes minden, a szervezetre káros anyagtól. Búcsút inthet a klórnak, a hormonoknak, a növényvédőszer maradványoknak, gyógyszermaradványoknak. 

 

A vízszűrő berendezés segítségével tiszta ivóvízzel láthatja el családját a fenntarthatóság jegyében.

 

A tisztított víz használata ugyanakkor nem csak az ivás, főzés esetében fontos, hanem a tisztálkodás során is, hiszen hozzájárul a bőr hidratáltságának, szépségének fenntartásához.

 

Az ivóvízszűrő elérhető vízszűrő kancsókhoz, de komplexebb rendszerekhez is, így például választhat csapra szerelhető készüléket vagy olyan megoldást, amely a ház központi víztisztító rendszeréhez tartozik.

 

Az otthoni víztisztító berendezések korszerű és megfizethető megoldást kínálnak a család egészséges ivóvízzel való ellátására és a környezet védelmére. 

 

Fedezze fel Ön is az otthoni víztisztítás előnyeit, és éljen környezettudatosabban! 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden, amit tudni érdemes az inverteres klímaberendezésekről

A klíma több okból is egyre elterjedtebb magyar háztartásokban is. Egyrészről a kényelmi eszközök az életszínvonal és a technikai fejlődés általános növekedésével egyre népszerűbbek és megfizethetőbbek az átlagembernek. Másrészről az életvitelünk egyre inkább megköveteli az otthoni komfortot (gondolunk itt pl. a home office modern intézményére). Míg harmadrészről a környezetváltozás egyre szélsőségesebb időjárási körülményekkel lephet meg minket a jelenben és a közeljövőben is.

2020. november 16. 15:12

Mit szólsz, ha jól arcon vágjuk az autóvezetéssel kapcsolatos félelmed?

Amikor csak az autóvezetésre gondolsz, akkor mindig hatalmába kerít a félelem? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel. Ha nem is mondják ki, a legtöbben pont ebben a cipőben járnak a jogosítvány megszerzése előtt.

2020. november 14. 15:16

Otthoni víztisztítással a környezetvédelemért

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés és természeti erőforrásaink védelme. A csapvíz értéke is egyre inkább központi téma a világ valamennyi országában. Nem kérdés, hogy a tiszta, iható víz hatalmas érték, létfenntartásunk egyik alapszükséglete.

2020. november 10. 09:34

Gyümölcsbor, ha előszeretettel ismerkedünk nemes italkülönlegességekkel

Egészen egyedi, újhullámos és káprázatos jelenség minőségi köntösbe csomagolva, ezt jelenti manapság az elsőrendű gyümölcsbor fogyasztásának a lehetősége. Nem is lehetett kérdés, hogy külön bejegyzést szentelünk a bemutatásának.

2020. november 8. 22:11

Karácsonyi kreatívkodás

Pár hét és itt a karácsony, az év talán legszebb időszaka, amikor lehetőségünk van egy picit megpihenni és nem csak otthonunkat, hanem lelkünket is ünnepi hangulatba varázsolni.

2020. november 8. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás