A Check Point 21-dik alkalommal szerepel a Gartner legjobb hálózati tűzfalak listáján

forrás: Prím Online, 2020. november 30. 09:56

Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat megalakulása óta immáron huszonegyedik alkalommal került fel a Gartner Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls (a legjobb nagyvállalati tűzfalakat összesítő) listájára. Ez az elismerés reflektál a Check Point azon stratégiájára, mely a felhő és a létesítmény biztonságának egységbe rendezését, a teljesítmény növelését és az integrációt, valamint a központosított, egységes menedzsmentet helyezi a fókuszba. 

„Huszonegy alkalommal szerepelni a Gartner Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls lista vezető vállalatai között, óriási eredmény és a piaci víziónk igazi visszaigazolása” - mondta Itai Greenberg, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnök-helyettese. „Véleményünk szerint az idei elismerés alapja, hogy kitartunk Infinity architektúránk bővítése és konszolidációja mellett, ezzel biztosítva a vállalat hálózati rendszerének minden egyes részét, a felhő-alkalmazásoktól az adatközpontokon át az alkalmazottak végpontjaiig, mobil és IoT eszközeiig. Iparágvezető fenyegetésekkel szembeni védelmi megoldásainkkal és a holisztikus, központosított biztonsági menedzsmenttel a vállalatok képesek megvédeni magukat az új és újonnan megjelenő támadásokkal szemben hálózataik minden pontján, miközben meg tudnak felelni a poszt-pandémiás korszak informatikai szükségleteinek.”

 

A Check Point Infinity Architektúrája az iparág első konszolidált biztonsági architektúrája, mely egyaránt elérhető a hálózatokon, felhőben, mobil és IoT eszközökön, a legmagasabb szintű fenyegetésekkel szembeni védelmet kínálva mind az ismert, mind az ismeretlen cyber-fenyegetésekkel szemben. Átfogó vállalati termékskálája biztosítja, hogy az ügyfelek bármilyen fenyegetéssel szemben védelmet élveznek, függetlenül időtől és helytől. Az Infinity Architektúra jellemzői:

  • A legfejlettebb fenyegetésekkel szembeni védelmi technológia: a Check Point díjnyertes SandBlast Zero Day Protection az Infinity alapelemeként hatvannál is több, a fenyegetésekkel szembeni védelemre fókuszáló biztonsági szolgáltatást tartalmaz. Az NSS Labs Breach Prevention Systems (BPS) tesztje szerint 100%-os eredménnyel bír az e-mailekben vagy weben keresztül érkező kártékony programok blokkolásában, a visszaélések kivédése és a fertőzést követő beazonosítás terén. 
  • A biztonsági megoldások legszélesebb kínálata: a Check Point minden felhasználói helyzethez kínál tűzfalakat, köztük a felhő-alapú és tároló telepítések, a tűzfal-mint-szolgáltatás (FWaaS) és SASE szolgáltatások számára, ezzel védelmet kínálva minden eszköz és munkateher számára, legyen szó publikus, privát, hybrid vagy multi-felhős környezetről. Az Infinity Architektúra kiterjed a végpontokra, a mobil és IoT eszközökre is, így egységes, automatizált biztonságot nyújtva mindenhol.
  • Legmagasabb szintű menedzsment: a Check Point R80 központosított menedzsment készlet a biztonsági házirendek és termékek holisztikus ellenőrzését kínálja a szervezet valamennyi hálózata és felhő környezete számára, ezzel növelve a működési hatékonyságot és csökkentve a biztonság menedzselésének összetettségét.

 

További részletek olvashatóak a 2020 Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls elemzésben.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50