Profizmus felsőfokon: válasszuk ki a legjobb irodabútorokat

forrás: Prím Online, 2020. december 2. 19:54

Irodabútorok: ahogy a nevük is mutatja, irodába illő, való bútorok. Azonban a 2020-as év megtanította szinte mindnyájunknak az egész országban (sőt, szinte az egész világban!) a home office (otthoni iroda) jelentését. És idén rengeteg alkalmazott azzal a problémakörrel találta szemben magát, amelyet általában irodavezetők és magasabb beosztású vezetők szoktak kezelni: be kell rendezni egy irodát! Legyen szó “hagyományos” irodáról vagy home office-ról, az alábbi cikkben adunk néhány tippet arra, hogy mire kell figyelni a tökéletes irodabútorok megtalálásához vezető úton.

Milyen az ideális iroda?

 

Mielőtt rátérünk akár gondolatban is annak átnézésre, hogy milyenek is legyenek a tökéletes irodabútorok, azt kell átgondolnunk, hogy mi is a célunk. Ez elsősorban a csendes, nyugodt környezet létrehozása, amelyben jól tudunk dolgozni, és ha alkalmazottaink itt dolgoznak, vagy ügyfeleket is fogadunk itt, akkor szükség van arra, hogy az iroda megfelelően reprezentálja cégünket, vállalkozásunk image-ét.

 

Ezek mellett a munkafolyamatok “melléktermékeivel” is foglalkozni kell: az emberi szükségletek kielégítésével a mosdóktól kezdve a kávégépekig, a papírszemét elhelyezésével, a megfelelő irodai gépek beszerzésével.

 

Miben tudnak segíteni a bútorok?

 

Egy ideális iroda kialakításában rengeteg faktor létezik, mint a kellő lokáció, megközelíthetőség, az épület liftje, az ablakok mérete, stb. A bútoroknak azonban itt talán még nagyobb jelentőségük van, mint máshol, hiszen az iroda elsősorban munkahely, és ahhoz, hogy jól tudjunk koncentrálni, megfelelő irodai asztalra és irodaszékre van szükségünk. A forgó- vagy hagyományos széknek meg kell felelnie az ergonómiai szempontoknak, az asztalunknak pedig megfelelő méretűnek kell lennie: sem túl magas, sem túl alacsony nem lehet, többek között az egészségügyi kockázat (hát- és derékfájások) miatt.

 

A Homelux webáruházban nagy választékot találunk mindezekből a termékekből, különböző anyagok, stílusok, formák közül választhatunk, legyen szó számítógépasztalról, irodaszékről vagy íróasztalról. A csapat 10 éve dolgozik az e-kereskedelemben, és a vételi folyamaton kívül házhoz szállítással, beszereléssel is foglalkoznak, Magyarország összes települését lefedve. Az irodai bútorokon kívül mindent megtalálhatunk itt, ami az otthon és a kert szóról eszünkbe juthat, egészen a hidrokabinig, jakuzziig, fürdőszobabútorokig.

 

Melyik fontos irodai bútorokról nem esett még szó?

 

Nemcsak maga a munka folyamata és cégünk arculatának kifejezése fontos egy irodában, hanem a tárolási funkció is: az irodai kiegészítő bútorok ebben is segítségünkre vannak. Az irodai eszközök, dokumentumok és mappák elhelyezése nagyon fontos, erre a célra érdemes beszerezni fiókos tárolókat, polcos szekrényeket, fali polcokat.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elektromosautó-töltők legfontosabb tulajdonságai

Míg mindössze néhány éve az elektromos autó inkább sci-fi volt, mint valóság, az utóbbi években egyre több zöld rendszámú autót látunk az utakon. Igaz, ennek a magyar szabályozás is az oka, amely “éppcsak” hibrid autóknak is engedélyezi ennek a használatát.

2021. január 19. 09:32

Mérjünk rendszeresen véroxigént!

Manapság nagyon sokszor hallhatjuk a fogalmat, hogy bizonyos esetekben mérni kell a vérünk oxigénszintjét. De vajon ez miért fontos, és mit állapíthatunk meg belőle? Mai cikkünkből kiderül, hogy mit kell tudni a véroxigén méréséről. 

2021. január 19. 09:21

Kinek éri meg 2021-től a kata?

A 2021. január 1-jén bevezetett szabályok miatt jó néhány kisadózónak más adózási forma után kell néznie. Melyek ezek az új szabályok? Kinek lesz jó idén is a kata? Akinek már nem jó, milyen adózási formák közül választhat? Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

2021. január 14. 15:03

Megbízható szervizet keres edzőtermi és fitnessgépeinek? Akkor ne görgessen tovább!

Valljuk be, egy fitnessterem üzemeltetése nem egyszerű feladat. Számos nagyobb vállalat vagy kisebb vállalkozó kezdett már neki és bukott bele, hiszen nem számolt számos olyan buktatóval, amelyek az edzőterem végét jelenthetik. Nem csak a terem megfelelő marketingjén és az edzeni vágyók odacsábításán van a legnagyobb hangsúly, hanem a megfelelő és minőségi gépek beszerzésén egyaránt. 

2021. január 14. 14:54

A sárga és a szürke, avagy ezek lettek az év színei

A Pantone minden év decemberében kiválasztja az év színeit, ami egyfajta előrejelzésnek is tekinthető arra vonatkozólag, hogy mely színek lesznek trendiek a következő egy évben. A színek jellemzően nem találomra kerülnek kiválasztásra, hanem a színválasztást a világban zajló események ihletik. 2020-ban a Classic Blue fantázianévre hallgató kék árnyalat volt az év színe, mely a nyugalmat és a stabilitást hivatott jelképezni. 2021-re viszont két szín is az év színeként tündökölhet, az egyik az Ultimate Grey névre keresztelt semleges szürke, a másik pedig az Illuminating fantázianevű napsárga árnyalat lett.

2021. január 12. 15:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás