Nemzetközi költöztetés? Végeztesse hazai céggel!

forrás: Prím Online, 2020. december 10. 09:31

Befejezte külföldi kiküldetését, hazahívja a munkája, áthelyezték hazai vizekre, ezért hazaköltözne, de ragaszkodik egyedi, drága, Önhöz nőtt bútoraihoz? Vagy épphogy most kezd külföldi munkahelyén, és kiköltözne egész családjával, de nem hagyná itthon kedvenc bútorait? Az országhatárok ma már nem jelentenek akadályt egy költöztetés során, így bátran kereshet olyan céget, aki otthonosan mozog ebben a témában.

Ezért költöztessen hazai céggel

 

Önnek milyen a nyelvtudása? Még ha jó is, csak egyszerűbb Önnek is az anyanyelvén megszerveznie vagy megszerveztetnie egy költözést, igaz? Már csak ez az egyetlen érv is elég kell legyen ahhoz, hogy eldöntse, magyar költöztető céget érdemes választania. De gondolja csak tovább. Mi van akkor, ha valami miatt mégis nézeteltérése lesz a költöztető céggel? Majd azt mondják, nem ismeri a nyelvet vagy a szokásokat, és ezért nem érti, miért kerül ennyibe a lepakolás megkezdése? Ráadásul nem is olyan egyszerű leinformálni a külföldi cégeket, mint egy magyart, akit akár referenciával együtt sem lehetetlen. És akkor még a költöztetés áráról nem is beszéltünk.

 

Így talál kiváló, tapasztalt, megbízható céget

 

Viszont bármennyire is hazai céggel szeretne költöztetni, nagyon fontos, hogy elővigyázatos legyen, kerülje el a kóklereket. Olyan céget keressen, akiknek nagy szállítási kapacitásuk van, így nem egyetlen fuvarból szeretnének meggazdagodni. Lehetőleg legyen nemzetközi költöztetési tapasztalatuk. Az sem hátrány, ha cégek költöztetését is vállalják, mert ez is egy plusz tapasztalat, amivel rendelkeznek. Emellett az informatív honlap is sokat elárul a cégről, de ennél még többet, ha felhívja az ügyfélszolgálatukat és beszél velük. Ha a telefonhívás során tiszteletteljesen, magabiztosan, a tényekre hagyatkozva, a megoldást keresve kommunikálnak Önnel, szinte biztos, hogy nyert ügye van.

 

Egy profi költöztető cég, mint a Servitius és Partnerei költöztetés ad a honlapjukra és munkavállalóik kommunikációjára is. Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Ezek is fontosak lehetnek

 

Nem csak maga a költöztetés, de annak járulékos dolgai sem olyan egyszerűek olykor. Gondolok itt például az értékesebb vagy törékeny vagyontárgyak, régi bútorok gondos becsomagolására. Ezt természetesen megoldhatja egymaga is, de kérheti hozzá a költöztető cég segítségét is. Például a Servitius és Partnerei költöztetésnél van lehetőség akár költöztető dobozok bérlésére vag megvételére is. Ugyanígy segítik Önt ellátni (önköltségi áron) mindennel, amire szüksége lehet egy költözés során. Ahogy már említettem is: dobozokkal, de akár ragasztószalagokkal, zsákokkal is el tudják látni kedvező áron. Így mindent egy helyen be tud szerezni, amire szüksége lesz.

 

Ha teljesen a költöztető cégre bízná a biztonságos becsomagolást, akkor ebben is partnerére találhat a fenti cégben. A lényeg mindig ugyanaz, előre jelezze az igényeit a cég számára.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05