Nemzetközi költöztetés? Végeztesse hazai céggel!

forrás: Prím Online, 2020. december 10. 09:31

Befejezte külföldi kiküldetését, hazahívja a munkája, áthelyezték hazai vizekre, ezért hazaköltözne, de ragaszkodik egyedi, drága, Önhöz nőtt bútoraihoz? Vagy épphogy most kezd külföldi munkahelyén, és kiköltözne egész családjával, de nem hagyná itthon kedvenc bútorait? Az országhatárok ma már nem jelentenek akadályt egy költöztetés során, így bátran kereshet olyan céget, aki otthonosan mozog ebben a témában.

Ezért költöztessen hazai céggel

 

Önnek milyen a nyelvtudása? Még ha jó is, csak egyszerűbb Önnek is az anyanyelvén megszerveznie vagy megszerveztetnie egy költözést, igaz? Már csak ez az egyetlen érv is elég kell legyen ahhoz, hogy eldöntse, magyar költöztető céget érdemes választania. De gondolja csak tovább. Mi van akkor, ha valami miatt mégis nézeteltérése lesz a költöztető céggel? Majd azt mondják, nem ismeri a nyelvet vagy a szokásokat, és ezért nem érti, miért kerül ennyibe a lepakolás megkezdése? Ráadásul nem is olyan egyszerű leinformálni a külföldi cégeket, mint egy magyart, akit akár referenciával együtt sem lehetetlen. És akkor még a költöztetés áráról nem is beszéltünk.

 

Így talál kiváló, tapasztalt, megbízható céget

 

Viszont bármennyire is hazai céggel szeretne költöztetni, nagyon fontos, hogy elővigyázatos legyen, kerülje el a kóklereket. Olyan céget keressen, akiknek nagy szállítási kapacitásuk van, így nem egyetlen fuvarból szeretnének meggazdagodni. Lehetőleg legyen nemzetközi költöztetési tapasztalatuk. Az sem hátrány, ha cégek költöztetését is vállalják, mert ez is egy plusz tapasztalat, amivel rendelkeznek. Emellett az informatív honlap is sokat elárul a cégről, de ennél még többet, ha felhívja az ügyfélszolgálatukat és beszél velük. Ha a telefonhívás során tiszteletteljesen, magabiztosan, a tényekre hagyatkozva, a megoldást keresve kommunikálnak Önnel, szinte biztos, hogy nyert ügye van.

 

Egy profi költöztető cég, mint a Servitius és Partnerei költöztetés ad a honlapjukra és munkavállalóik kommunikációjára is. Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Ezek is fontosak lehetnek

 

Nem csak maga a költöztetés, de annak járulékos dolgai sem olyan egyszerűek olykor. Gondolok itt például az értékesebb vagy törékeny vagyontárgyak, régi bútorok gondos becsomagolására. Ezt természetesen megoldhatja egymaga is, de kérheti hozzá a költöztető cég segítségét is. Például a Servitius és Partnerei költöztetésnél van lehetőség akár költöztető dobozok bérlésére vag megvételére is. Ugyanígy segítik Önt ellátni (önköltségi áron) mindennel, amire szüksége lehet egy költözés során. Ahogy már említettem is: dobozokkal, de akár ragasztószalagokkal, zsákokkal is el tudják látni kedvező áron. Így mindent egy helyen be tud szerezni, amire szüksége lesz.

 

Ha teljesen a költöztető cégre bízná a biztonságos becsomagolást, akkor ebben is partnerére találhat a fenti cégben. A lényeg mindig ugyanaz, előre jelezze az igényeit a cég számára.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elektromosautó-töltők legfontosabb tulajdonságai

Míg mindössze néhány éve az elektromos autó inkább sci-fi volt, mint valóság, az utóbbi években egyre több zöld rendszámú autót látunk az utakon. Igaz, ennek a magyar szabályozás is az oka, amely “éppcsak” hibrid autóknak is engedélyezi ennek a használatát.

2021. január 19. 09:32

Mérjünk rendszeresen véroxigént!

Manapság nagyon sokszor hallhatjuk a fogalmat, hogy bizonyos esetekben mérni kell a vérünk oxigénszintjét. De vajon ez miért fontos, és mit állapíthatunk meg belőle? Mai cikkünkből kiderül, hogy mit kell tudni a véroxigén méréséről. 

2021. január 19. 09:21

Kinek éri meg 2021-től a kata?

A 2021. január 1-jén bevezetett szabályok miatt jó néhány kisadózónak más adózási forma után kell néznie. Melyek ezek az új szabályok? Kinek lesz jó idén is a kata? Akinek már nem jó, milyen adózási formák közül választhat? Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

2021. január 14. 15:03

Megbízható szervizet keres edzőtermi és fitnessgépeinek? Akkor ne görgessen tovább!

Valljuk be, egy fitnessterem üzemeltetése nem egyszerű feladat. Számos nagyobb vállalat vagy kisebb vállalkozó kezdett már neki és bukott bele, hiszen nem számolt számos olyan buktatóval, amelyek az edzőterem végét jelenthetik. Nem csak a terem megfelelő marketingjén és az edzeni vágyók odacsábításán van a legnagyobb hangsúly, hanem a megfelelő és minőségi gépek beszerzésén egyaránt. 

2021. január 14. 14:54

A sárga és a szürke, avagy ezek lettek az év színei

A Pantone minden év decemberében kiválasztja az év színeit, ami egyfajta előrejelzésnek is tekinthető arra vonatkozólag, hogy mely színek lesznek trendiek a következő egy évben. A színek jellemzően nem találomra kerülnek kiválasztásra, hanem a színválasztást a világban zajló események ihletik. 2020-ban a Classic Blue fantázianévre hallgató kék árnyalat volt az év színe, mely a nyugalmat és a stabilitást hivatott jelképezni. 2021-re viszont két szín is az év színeként tündökölhet, az egyik az Ultimate Grey névre keresztelt semleges szürke, a másik pedig az Illuminating fantázianevű napsárga árnyalat lett.

2021. január 12. 15:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás