A Fujitsu Veeam megoldásai növelik az adatok rendelkezésre állását

forrás: Prím Online, 2020. december 11. 15:11

A Fujitsu egyszerűbb, automatikus mentést kínáló Veeam Cloud Data Management megoldásai az adataik rendelkezésre állását növelni és a katasztrófa utáni visszaállást gyorsítani kívánó kis- és középvállalatok számára készültek. 

Az egyre több feladat felhőbe költözésével, az adattömeg növekedésével, az infrastruktúrák erősödő komplexitásával és az adatvesztési kockázat súlyosbodásával szembesülő KKV-knak olyan teljes körű mentési stratégiát kell kidolgozniuk, amely a helyben és a felhőben tárolt adatokat egyaránt lefedi. Arra is képesnek kell lenniük, hogy szükség esetén gyorsan visszaállítsák rendszereiket, alkalmazásaikat és adataikat, megakadályozva, hogy váratlan rendszerleállás, adatvesztés és -sérülés veszélyeztesse üzletmenetük folytonosságát.

 

A Veeam az összes adatbiztonsági szükségletre reagál, elvégzi az adatmentést a helyi telepítésű virtualizált adatinfrastruktúrákban, és emelt szintű mentési képességeket kínál a felhőalapú AWS, Azure és Microsoft Office 365 megoldásokhoz.

 

 

A Veeammal folytatott együttműködés még szélesebb körre terjeszti ki a Fujitsu szervezeti adatvagyon optimalizálását célzó, szállító- és platformsemleges adatvezérelt átalakulási stratégiáját (Data-Driven Transformation Strategy, DDTS). A szemlélet fontos eleme az adatok átláthatóságának biztosítása bármely platformon, megoldáson vagy architektúrában – függetlenül attól, hogy a szervezeten belül vagy kívül tárolják őket.

 

A Fujitsu megbízható átalakulási partnerként kivívott pozícióját tovább erősíti a Veeam megoldásainak mélyreható integrálása saját ökoszisztémájába. A többféle mentési megoldást használó szervezetek számára jó hír, hogy most már a Veeam Cloud Data Management portfolióját is igénybe vehetik a Fujitsu adatközponti rendszereihez, köztük a PRIMERGY szerverekhez, a PRIMEFLEX integrált rendszerekhez és az ETERNUS tárolókhoz* – ami ismét jól példázza, hogy a Fujitsu segít megvalósítani a zökkenőmentes biztonsági mentést a heterogén környezetekben.

 

Ár és piaci bevezetés

A Veeam megoldások azonnal megrendelhetők és megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól és viszonteladó partnereitől Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. A vállalat a későbbiekben más európai országokra is ki kívánja terjeszteni a termékek elérhetőségét.

 

______________

* Az ETERNUS AF ÉS DX tárolókhoz kínált Veeam snapshotkészítő szoftvermodul a tárolt adatok snapshotjai segítségével gyorsítja a visszaállítást, és segít a vállalatoknak az éles rendszerek túlterhelése nélkül csökkenteni az adatvesztés kockázatát.

Az ETERNUS CS800 közvetlenül integrálható a mentési és visszaállítási teljesítményt javító, a rendszerleállásokat és a beruházási költséget pedig minimumra szorító Veeam Data Mover Service (VDMS) megoldással. 

A szalagos ETERNUS LT140/LT260 rendszerek a Veeam Backup and Replication szoftverrel valósíthatják meg a virtuális gépek adatainak szalagos archiválását megfelelési és hosszú távú adat megőrzési célokra. A Fujitsu ETERNUS tárolóit és PRIMEFLEX integrált rendszereit a Veeam® Backup and Replication szoftverrel együtt használva csökkenthető a rendszerleállások ideje és az elveszett adatok mennyisége az üzletmenet-folytonosság fenntartása érdekében.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jelentősen nőtt a kibertámadások száma

2020 második fél évében 85 százalékkal több támadást regisztráltak a G DATA szakemberei, mint az év első 6 hónapjában. A legtöbb támadásért az Emotet hálózat volt felelős, amelynek hatástalanítása után új kártevők megjelenésére számíthatunk.

2021. március 2. 09:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55