Kívánhat-e egy társkereső oldal sok terhességi tesztet?

forrás: Prím Online, 2021. január 7. 14:46

Idén Magyarországnak PCR tesztek helyett sok terhességi tesztet kívánunk! A megszokott újévi köszöntés helyett ezzel kívántak egy boldogabb új évet mindenkinek a Randivonal részéről 2021-re.

A Randivonal.hu már több mint 20 éve a komoly kapcsolatok társkeresője. Ebben hisznek, ez alapján fejlesztik és működtetik oldalukat. A plakátuk rengeteg negatív visszajelzést kapott az üzenete miatt, amit ezúton szeretnének némileg bővebb kontextusba helyezni.

 

Úgy látják, hogy sokan sok mindent belemagyaráztak ebbe a mondatba, ami a Randivonaltól távol áll. Mint a szexuális megbélyegzés, a nők tárgyiasítása, a „szülj gyereket magyar” üzenete, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. A Facebookon a plakát kihelyezését követő 2-3 napban szinte óránként olvasták a negatív – sok esetben gyalázkodó – üzeneteket, amit nekik címeztek.

 

 

Egy komoly kapcsolatnak a kiteljesedése a házasságon túl a közös gyermek megfoganása lehet. A Randivonal a komoly kapcsolatok útján indítja el társkeresőit azzal a támogatással, hogy az oldalon keresztül életre szóló párt találjanak maguknak.

 

A rendkívül nyomasztó és veszélyekkel teli 2020 után, ha egy komoly kapcsolatokat támogató társkereső oldal sok terhességi tesztet kíván mindazoknak, akik arra vágynak, hogy boldog párkapcsolatban a gyermekáldást várják, úgy gondolják, hogy nem csak hogy pozitív üzenet, de egy igazán kerek és boldog kapcsolatnak a kiteljesedése is.

 

Ugyanakkor természetesen tudják, hogy a gyermekáldás nem minden komoly kapcsolatban sikerül vagy netán cél. Az a vád sem érheti őket, hogy a meleg párkapcsolatokra ne gondolnának, hiszen Magyarországon húsz éve elsőként teremtették meg az azonos neműek számára az ismerkedési lehetőséget, amire azóta is nagyon büszkék.

 

Bíznak benne, hogy plakátukkal senkit nem sértettek meg, hiszen nem ez volt a szándékuk.

 

2021 legyen a szerelem, a komoly kapcsolatok és sokaknak a gyermekáldás éve!

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu szerint jönnek a dezinformációs támadások

A Fujitsu felhívja a figyelmet a társadalomban jelen lévő pánikot és félelmet kihasználni – vagy azt gerjeszteni – igyekvő dezinformációs kampányok megnövekedett kockázatára. Az internetes bűnözők már eddig is aktívan foglalkoztak a koronavírus-járvány miatt a személyi szabadság terén jelentkező vitás kérdésekkel, például a maszkviselés kötelezővé tételével és a szabad mozgás korlátozásával.

2021. január 19. 17:42

Gépgyártás: A fényes jövő - a jövő szabványos gépelemei

Mindig nehéz a gépeket jövőbemutató teljesítményre tervezni, mert sokféle tényezőt kell figyelembe venni, mint például a kialakulóban lévő technológiákat, a gyártási és összeszerelési folyamatokat. A bizonytalanság csökkentése érdekében mindig tanácsos szabványos gépelemeket használni - mondta Martin Ahner, termékoktató és a norelem ACADEMY vezetője.

2021. január 19. 15:57

Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára

A robotoknak energiára van szükségük, még a Holdon is. Az elektromos áramot általában fedélzeti napelemekből nyerik, ám a kisebb méretű robotoknak kiegészítő áramforrásra is szükségük van. Ehhez két új technológiát – a vezeték nélküli töltést és az intelligens önálló navigációt – kombinálják a kutatók. A kisméretű robotokat úgy szerelik fel és tanítják be, hogy kiszámíthatatlan körülmények között is eljussanak a vezeték nélküli dokkolóállomásukhoz. Mindezt olyan környezetben, ahol a GPS technológia nem alkalmazható.

2021. január 19. 14:11

Új európai online piactér indult

A koronavírus-járvány rengeteg vállalatnak felnyitotta a szemét azzal kapcsolatban, hogy érdemes visszatérni s közelebbi, hazai vagy kontinensen belüli terméket vásárolni. Az európai piacon hatalmas még a fejlődési potenciál, ugyanis a kis- és középvállalkozások számtalanszor botlanak nyelvi nehézségekbe, ami gátat is vethet az együttműködéseknek. Ennek a problémának a megoldására is lehetőséget fog adni egy közelmúltban indult európai online piactér, ahol minden korábbinál egyszerűbben egymásra találhatnak a vállalatok. Az egyelőre lengyel-magyar-angol viszonylatban elérhető fejlesztést hamarosan kilenc országra terjesztik ki.

2021. január 19. 12:24

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

Vadonatúj felülettel és számos funkcióval bővül a Huawei saját közösségi oldala, a Huawei Közösség. Az interaktív weboldal alapkoncepciója nem változik, a vállalat továbbra is egy olyan felületet szeretne biztosítani a felhasználóinak, ahol egy kattintással elérhetik a legújabb termékekről szóló információkat, kaphatnak tippeket és trükköket a termékek használatához, valamint fórumszerűen különböző témákról beszélgethetnek. Az oldalon a jövőben aktivitásokkal és nyereményjátékokkal is készülnek.

2021. január 19. 11:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás