Megbízható szervizet keres edzőtermi és fitnessgépeinek? Akkor ne görgessen tovább!

forrás: Prím Online, 2021. január 14. 14:54

Valljuk be, egy fitnessterem üzemeltetése nem egyszerű feladat. Számos nagyobb vállalat vagy kisebb vállalkozó kezdett már neki és bukott bele, hiszen nem számolt számos olyan buktatóval, amelyek az edzőterem végét jelenthetik. Nem csak a terem megfelelő marketingjén és az edzeni vágyók odacsábításán van a legnagyobb hangsúly, hanem a megfelelő és minőségi gépek beszerzésén egyaránt. 

Abban az esetben, ha a gépeken szeretne pénzt spórolni, akkor megismerkedhet a közismert mondás (“Olcsó húsnak híg a leve”) jelentésével. Kevésbé megbízható gépek és a nagyszámú látogatottság sosem vezetnek pozitív végkimenetelű eredményhez. Azonban ha rendelkezik egy megfelelő szervizes csapattal, amely magasan képzett szakemberekkel áll rendelkezésére, akkor nem kell aggódnia, gépei jó kezekben lesznek.

 

Megfelelő szakemberek megfelelő időben

 

Amennyiben szeretne belevágni egy edzőterem üzemeltetésébe, vagy felfrissítené kínálatát, akkor mindenképpen érdemes körülnéznie a jelentősebb márkák között, mint a Star Trac, a Nautilus, a Hammer Strength, az AbCoaster, az Impulse, a Stairmaster, a Panatta és még sorolhatnánk. Amennyiben minőségi gépeket vásárol, akkor a későbbiekben sokkal kevesebb gondja lesz azok karbantartásával, és cserélgetés nélkül, hosszú évekig szolgálatára lesznek a látogatók legnagyobb örömére. 

 

Amennyiben szeretne minőségi, de nem teljesen új, felújított vagy használt edzőtermi és fitnessgépeket beszerezni, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát, ahol számos nagy név megbízható terméke közül válogathat, kedvezményes áron. 

 

Amennyiben mégis valamilyen probléma adódik a fitness- vagy edzőtermi gépeivel, akkor a Mánia Fitness magasan képzett szakemberei garantáltan a segítségére lesznek. Sokkal megnyugtatóbb úgy működtetni az edzőtermét, ha tudja, hogy ha baj van, akkor van kire számítani. Amennyiben van egy magas szakértelemmel rendelkező és gyors munkát végző csapata, akkor nem kell időlegesen bezárnia kapujait, ezzel csalódást okozva hűséges látogatóinak. 

 

Egy megbízható szerviz legnagyobb előnyei

 

Mindemellett nem csak a gyors “tűzoltás” lényeges, hanem a megfelelő időközönként beiktatott szerviz is. Hiszen ha elsődlegesen a megelőzésre fókuszál, akkor nem fogják kellemetlen meglepetések érni. A megelőzésen alapuló karbantartási programnak köszönhetően nem csak a javítás költsége csökken, de a gépek élettartama is megnő. Egy kis körültekintéssel elkerülhetők a nagyobb kiadások és az esetleges balesetek is kiszűrhetők. 

 

A munkavégzés kifejezetten gyors lehet, amennyiben a szerviz már eleve kapcsolatban áll a legnevesebb gyártókkal és rendelkezik az általuk gyártott, minőségi alkatrészekkel egyaránt. Ennek tükrében a javítási idő lerövidülhet, és ügyfelei továbbra is élvezhetik edzőterme megbízhatóságát.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a használatuk hozzáadott értékére.

2021. február 11. 11:11

A közületi levegőfertőtlenítő hasznossága és hozzáadott értéke

Ebben a cikkben egy igencsak hasznos eszköz, egész pontosan a közületi levegőfertőtlenítő hasznosságát igyekszünk minél inkább szemléltetni. Vagyis arra próbálunk meg rávilágítani, mennyire fontos és hasznos célt szolgál maga az alkalmazás.

2021. február 10. 08:57

A koronavírus hatása a környezetvédelemre

A jelenlegi vírushelyzet nem csak az emberekre van befolyással, hanem a környezetvédelemre is. Amit az elmúlt pár évben sikerült elérni a környezetvédelem területén, jelenleg háttérbe szorul, és más problémák kerültek az előtérbe. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a körülöttünk lévő természetet ugyanúgy érinti a vírushelyzet, mint minket.

2021. február 8. 17:00

Immunerősítés természetes módszerekkel

Amikor a szervezetünket kórokozók támadják meg, szembe kell nézniük a természetes “védőpajzsunkkal”, azaz az immunrendszerünkkel. Ha megfelelően működik, akkor képes gyorsan leszámolni a betolakodókkal, és sokkal enyhébb tünetekkel és rövidebb idő alatt átesünk a betegségen. 

2021. február 6. 16:45

Hasznos tárgyak, amik egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak

Manapság sajnos “kihalófélben” vannak a bármit megjavító, mindenhez (is) értő ezermesterek, hiszen a legtöbb használati tárgyból egyszerűbb újat vásárolni, mint a régit megszerelni. Viszont így is akadnak olyan apróbb feladatok, amiket szinte bárki el tud végezni, és nem kell hozzá különleges barkácstudás sem. Csupán néhány hasznos kis segédeszköz, aminek minden háztartásban ott a helye, hiszen biztos, hogy időnként szükség lesz rá. Nézzük, melyek ezek!

2021. február 4. 16:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55