Megbízható szervizet keres edzőtermi és fitnessgépeinek? Akkor ne görgessen tovább!

forrás: Prím Online, 2021. január 14. 14:54

Valljuk be, egy fitnessterem üzemeltetése nem egyszerű feladat. Számos nagyobb vállalat vagy kisebb vállalkozó kezdett már neki és bukott bele, hiszen nem számolt számos olyan buktatóval, amelyek az edzőterem végét jelenthetik. Nem csak a terem megfelelő marketingjén és az edzeni vágyók odacsábításán van a legnagyobb hangsúly, hanem a megfelelő és minőségi gépek beszerzésén egyaránt. 

Abban az esetben, ha a gépeken szeretne pénzt spórolni, akkor megismerkedhet a közismert mondás (“Olcsó húsnak híg a leve”) jelentésével. Kevésbé megbízható gépek és a nagyszámú látogatottság sosem vezetnek pozitív végkimenetelű eredményhez. Azonban ha rendelkezik egy megfelelő szervizes csapattal, amely magasan képzett szakemberekkel áll rendelkezésére, akkor nem kell aggódnia, gépei jó kezekben lesznek.

 

Megfelelő szakemberek megfelelő időben

 

Amennyiben szeretne belevágni egy edzőterem üzemeltetésébe, vagy felfrissítené kínálatát, akkor mindenképpen érdemes körülnéznie a jelentősebb márkák között, mint a Star Trac, a Nautilus, a Hammer Strength, az AbCoaster, az Impulse, a Stairmaster, a Panatta és még sorolhatnánk. Amennyiben minőségi gépeket vásárol, akkor a későbbiekben sokkal kevesebb gondja lesz azok karbantartásával, és cserélgetés nélkül, hosszú évekig szolgálatára lesznek a látogatók legnagyobb örömére. 

 

Amennyiben szeretne minőségi, de nem teljesen új, felújított vagy használt edzőtermi és fitnessgépeket beszerezni, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát, ahol számos nagy név megbízható terméke közül válogathat, kedvezményes áron. 

 

Amennyiben mégis valamilyen probléma adódik a fitness- vagy edzőtermi gépeivel, akkor a Mánia Fitness magasan képzett szakemberei garantáltan a segítségére lesznek. Sokkal megnyugtatóbb úgy működtetni az edzőtermét, ha tudja, hogy ha baj van, akkor van kire számítani. Amennyiben van egy magas szakértelemmel rendelkező és gyors munkát végző csapata, akkor nem kell időlegesen bezárnia kapujait, ezzel csalódást okozva hűséges látogatóinak. 

 

Egy megbízható szerviz legnagyobb előnyei

 

Mindemellett nem csak a gyors “tűzoltás” lényeges, hanem a megfelelő időközönként beiktatott szerviz is. Hiszen ha elsődlegesen a megelőzésre fókuszál, akkor nem fogják kellemetlen meglepetések érni. A megelőzésen alapuló karbantartási programnak köszönhetően nem csak a javítás költsége csökken, de a gépek élettartama is megnő. Egy kis körültekintéssel elkerülhetők a nagyobb kiadások és az esetleges balesetek is kiszűrhetők. 

 

A munkavégzés kifejezetten gyors lehet, amennyiben a szerviz már eleve kapcsolatban áll a legnevesebb gyártókkal és rendelkezik az általuk gyártott, minőségi alkatrészekkel egyaránt. Ennek tükrében a javítási idő lerövidülhet, és ügyfelei továbbra is élvezhetik edzőterme megbízhatóságát.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit érdemes tudni a fluktuációról?

A fluktuáció kifejezés általában automatikusan negatív érzéseket kelt. A rossz munkakörülményekkel, kevés fizetéssel és a be nem váltott ígéretekkel hozzák összefüggésbe, elsősorban munkavállalói megközelítésben.

2021. április 3. 10:43

Az autópálya-matricák díjkategóriái

Autópálya-matrica vásárlásakor nem csak arra kell figyelni, hogy garantáltan valamennyi használni kívánt díjköteles szakaszra megváltásra kerüljön az úthasználati jogosultság, de arra is, hogy ez használat csak a matrica érvényességi idején belül történhet. Ezenkívül nagyon fontos figyelni arra is, hogy a forgalmi engedély “J” mezőjében szereplő járműkategóriának megfelelő díjkategóriába tartozó autópálya-matrica kerüljön megvásárlásra.

2021. április 2. 10:14

Modern kültéri lámpák - a világítástechnika eszközei

A ház körüli világítást tudatosan kell megtervezni, s az már szinte biztos, hogy több lámpára is szükségünk lesz. Az már többnyire az udvar vagy a kert kialakításától egyaránt függ, hogy milyen típusú lámpát kell beszerezned.

2021. április 2. 09:16

Az élő rendezvények vonzanak? Nem vagy egyedül!

Egyre több és több online rendezvénnyel találkozunk, ami a jelenlegi helyzetben frissítő lehet a mindennapokban, ám mindannyian érezzük: valami mégis hiányzik, nagyon kellenének már az élő rendezvények. Vajon miért nincs olyan lehengerlő hatással ránk egy online esemény, mint egy live event?

2021. április 1. 10:38

Amit a B-vitaminról tudni kell

Bár sokféle B-vitamint létezik, ezek soha nem fordulnak elő önmagukban, egy-egy ételben mindig együtt vannak jelen. Egymás jótékony hatását kiegészítve segítenek az idegrendszer tökéletes működésében, valamint segítik a haj és a köröm növekedését, és azok megfelelő fényéhez is hozzájárulnak. 

2021. április 1. 10:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05