Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

forrás: Prím Online, 2021. február 15. 10:02

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) még decemberben kisorsolta  a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezőjének csoportbeosztásait. Az I csoportba a magyar válogatott, az Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino került. Hrutka János, volt magyar labdarugó alaposan megvizsgálta őket. Lengyelországről mesélve megemlíti Lewandowskit.

 

 

- Lengyel válogatott 23 játékosból áll, közülük majd egy kezdő tizenegynyi TOP-bajnokságokban, élcsapatokban a meghatározó labdarúgó - fűzte hozzá Hrutka idézve a rangado.24.hu portálon. 

 

Mit gondol a lengyel válogatott erősségéről? – Őket egy szinttel feljebb sorolnám, mint Szerbia, vagy Oroszországot.– nem hinném, hogy ott tartunk, hogy az angol vagy a lengyel válogatott megelőzésére reális esély lenne - fűzte hozzá. 

 

Azt is észrevette, hogy a "papíron" végzett elemzések azt mutatják, hogy a magyar csapat a 3. helyet szerzi meg.- Nem zárom ki, hogy ennél mégis lehet több, de az sok mindenen múlhat.- tette hozzá.

 

- Azt mindenki elvárja, hogy Andorrát és San Marinót oda-vissza megverjük. De Albánia már teljesen más történet. Mondhatjuk, hogy semmit nem jelent, mégis értékesebb kerete van Albániának, mint nekünk. 23 légiós van a keretükben, A játékosainak zöme német és olasz első osztályban játszik, van köztük a Barca és a Juve közvetlen utánpótlásából érkező – hangsúlyozta Hrutka János.

 

Zulabet bukméker szerint Lengyelország az első selejtezősorozat mérkőzésének a favoritja (árfolyam 2.35). Magyar válogatott nyereségét Zulabet analitikusai 3.40-ra mérték. 1000 forintot fogadva kereshetünk 3400 forintot.  A csoportfavorit kétségkívül az Anglia. Magyarország harcolni fog második helyért Lengyelországgal.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27