Közösségi irodateret nyitott a Westend

forrás: Prím Online, 2021. február 26. 16:17

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret Budapest kedvenc plázája, a Westend február 25-én. Az ötlet az éttermek zárvatartása miatt felszabadult terek biztonságos hasznosítását szem előtt tartva született. A Westend Workplace mindenkit vár, aki távmunkára kényszerült, de hiányolja a munkavégzés közösségi élményét, és néhány órára kiszabadulna a négy fal közül.

A veszélyhelyzeti intézkedések következtében sokan otthon, közösségtől elzárva, a megszokott napi programjaik nélkül töltik mindennapjaikat. Nincsenek személyes meetingek, elmarad a közös ebéd, a frissítő délutáni kávé az iroda melletti parkban. A Westend rájuk is gondolva alkotta meg a hazai plázák közül elsőként közösségi irodaterét. Hiszen, bár megvannak az előnyei, a home office elveszi a munka közösségi élményét, a változatosságot, ráadásul nem mindenkinek adottak a megfelelő otthoni körülmények sem a hatékony munkavégzéshez. A Westend célja, hogy biztonságosan, jól felszerelt helyszínen dolgozhassanak a Workplace asztalainál az eddig lakásaikba kényszerült dolgozók, ezzel is csökkentve a járvány mentális terheit.

 

 

A Workplace egyedileg tervezett belső terekkel, megerősített wifivel, ingyenes nyomtatási és scannelési lehetőséggel várja munkaállomásaiba az új élményre vágyókat minden nap reggel 9 és este 7 között. A Workplace a Westend ételudvarának területén található, a belépéshez csak a Westend applikációban elérhető, többször is felhasználható kuponra van szükség. Az irodatérbe érkezőknek a Westend és az üzletek közös ajándékcsomaggal, valamint további kedvezményekre jogosító kuponokkal is kedveskednek, hogy ne csak a munkanap sikere, de a kikapcsolódás is garantált legyen.

 

 

A Workplace-t természetesen a járványügyi szabályoknak megfelelően alakították ki. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az egyszemélyes irodaterekben a munkavégzés csak a szigorú előírások betartásával lehetséges, hiszen az egészség mindennél fontosabb.

 

A Westend Workplace-ről még több információ a https://westend.hu/blog/esemenyek/itt-a-helyed oldalon, illetve a Westend applikációjában érhető el.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50