Ismerjük meg közelebbről a Crypto.com lényegét és hasznosságát

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 10:46

Ebben a cikkben a Crypto.com bemutatása és ismertetése kapja a főszerepet. Úgyhogy ennek jegyében megvilágítjuk első körben a platform és ökoszisztéma lényegét, illetve a rajta keresztül igényelhető szolgáltatásokat is.

Majd rá fogunk térni a Crypto.com saját pénzére, hogy végül a kártyákról is szó essen. Úgyhogy őszintén bízunk abban, hogy a bejegyzés segítségével közelebbről is sikerül majd megismerni a Crypto.com által biztosított széles körű lehetőségeket.

 

 

Pontosan miben is rejlik a Crypto.com lényege?

 

A Crypto.com gyakorlatilag egy felhasználóbarát kriptofelület, változatos kriptopénzekkel kapcsolatos szolgáltatást kínálva és elérhetővé téve. A 2016-os évben volt az indulásuk, azóta pedig egészen szerteágazó szolgáltatási csomagot és ökoszisztémát sikerült alkotniuk.

 

Merthogy a Crypto.com keretei között egyaránt igénybe vehető a

 

  • Crypto.com applikáció;
  • Visa kártya és cashback program;
  • DeFi platform és DeFi tárca;
  • az árfolyamkövetési funkció;
  • a hitelezési és staking szolgáltatás;
  • a supercharger és derivatíva trading.

 

A Crypto.com mellett szólhat érvként, hogy a tárcája hozzáférést biztosít a privát kulcsunkhoz, emellett pedig jutalékok terén is kedvező választás. Nem véletlen, hogy a felhasználói bázisa meghaladja a százmillió főt.

 

CRO, avagy a Crypto.com saját kriptopénze

 

A CRO célja és egyértelmű jelentősége, hogy a Crypto.com ökoszisztémán belül funkcionáljon pénznemként. Főként azt hivatott egyébként elősegíteni, hogy a Crypto.com blokkláncon történő tranzakciókért fizetni tudjunk a segítségével.

 

Ennek ugyanis az lehet a hozzáadott értéke, hogy a CRO gyorsabban terjed és széles körű használat lesz rá jellemző. A teljes készletének a nagysága egyébként 30 milliárd. Ami pedig a gyenge pontját illeti, a kritikusok véleménye alapján most még a Crypto.com ökoszisztémán kívül nem igazán van bármiféle említésre méltó haszna.

 

A Crypto.com kártya jelentőségéről

 

Különböző kategóriába tartozó kártyákról van egyébként szó, amelyek egytől egyig különböző fokozatú stakelést tesznek lehetővé. A basic verzió a Midnight Blue. A saját kriptopénznek számító CRO stakelésében egyedül ezzel nem kell részt vállalni.

 

A maradék négyféle Crypto.com kártya esetében viszont CRO stakelők leszünk, a kedvezményekhez pedig legalább 5 ezer darab CRO stakelése szükséges. Maga a konkrét százalékos érték és mennyiség értelemszerűen kártyánként eltérő lehet.

 

Magyarul annak a mértéke is változik, hogy pontosan milyen CRO cashback jutalomban részesülünk. Úgymond a legkisebb kategóriába eső Crypto.com kártya esetében 1%-os értékre számíthatunk. Ami pedig a legmagasabb értéket illeti, ebben a kategóriában 8% visszatérítés jár a vásárlásaink után.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan érdemes optimalizálni az agrárvállalatok energiafelhasználását?

Nemcsak a takarmányra igaz, hogy az a legolcsóbb, amit mi magunk termelünk meg, ugyanez érvényes a villamos energia előállítására is. A napelem-beruházás az agrárszektorban rövid távon megtérül, főként hogy a jövőben pályázati forrásokkal is lehet majd számolni, amelyekre már most érdemes felkészülni. 

2023. január 30. 19:44

Rekordot döntött a Marketing Diamond Awards

Január 26-án, a budapesti SYMBOL-ban adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit. Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet pedig a Pentacom ügynökség érdemelte ki a 29 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján.

2023. január 30. 18:05

Érkezik a Samsung első mini-LED technológiával felszerelt gaming monitorja

A Samsung Electronics bejelentette az Odyssey Neo G7 (modellnév: G70NC), a vállalat első sík, Mini-LED modelljének globális bevezetését, amely új formavilággal bővíti az Odyssey termékcsaládot. Az új monitor nagyméretű képernyővel rendelkezik, amely tervezésének köszönhetően átfogóbb látványvilágot és részleteket biztosít a játékosok számára, és élethű képminőséggel repíti el őket a játékok világába. 

2023. január 30. 16:36

Jelentős forgalomnövekedés a Candy Hoover Hungary-nél

Lényegében azonnal láthatóvá vált a rezsiáremelkedés bejelentése a nagy háztartási gépek forgalmán. Akadt olyan termékkör, amely esetében az „A” energiaosztályú, azaz legenergiatakarékosabb eszközök iránti kereslet rögötön duplájára ugrott – derül ki a Candy Hoover Hungary Kft. 2022-es évet összefoglaló előzetes számaiból. Még nincsenek meg a végleges adatok, ám az bizonyos, hogy a vállalat tavaly százalékban kifejezve kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el.  

2023. január 30. 14:59

2023-ban tovább zöldíti gépjárműflottáját a vállalat

A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében idén újabb 122 belsőégésű motorral ellátott autóját cseréli le plug-in hibrid és 100%-ban elektromos gépjárművekre a Vodafone Magyarország. A vállalat 2021 szeptemberében kezdte meg a közel 400 autóból álló járműparkjának cseréjét, ezáltal is közelebb kerülve azon vállalásához, hogy 2025-re teljes gépjárműflottája elektromos autóból álljon. A most bejelentett intézkedéssel a Vodafone gépjárműinek közel 80%-a lesz zöld rendszámos és környezetbarát.

2023. január 30. 13:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46