A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 13:10

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

De milyen elengedhetetlen munkaeszközökre lesz szükségünk? Nos, kezdhetjük mindjárt a szikepengével. A következő pár sorban kicsit komolyabban körbejárjuk a témát és megtudhatod, hogy milyen előnyei vannak ezen kozmetikai szerszámoknak.

 

Kozmetikai munkaeszközök - Mire van szükség?

 

Manapság csak olyan helyre mennek vissza a kliensek, ahol elégedettek voltak a szolgáltatás minőségével. Valószínűleg te sem éreznéd máshogy. Éppen ezért, szolgáltatóként neked is ügyelned kell a részletekre. A fizikai környezet és az emberekkel való bánásmód mellett azonban a tárgyi eszközök minőségére is nagy hangsúlyt kell fektetni. 

 

A műkörömépítő kellékek között mindennek szerepelnie kell. Ilyen például a bőrfeltoló, a bőrnyeső, a kaparó, a spatula, az olló, a reszelő, a szike, na és persze a lakkok és a díszítőkellékek. Ha ezeket megtalálod az eszköztáradban, akkor egy lépéssel közelebb vagy a tökéletes köröm kialakításához. 

 

A szike szerepe

 

A szikéről mindenki hallott már, ha máshonnan nem is, legalább az egészségügyi területről. Ezekhez általában eldobható szikpengéket szereznek be, így egy használatot követően cserélhetjük is azt. 

 

A szikepengét nem merőlegesen, hanem párhuzamosan érdemes használni. A használatot követően el is dobhatjuk, ezeket viszont a veszélyeshulladék-gyűjtőbe kell dobni. 

Ami a legjobb, hogy ezeket nem kell élezni, és steril munkakörülményeket teremtenek. A hátránya talán a penge folyamatos cseréje.

 

Amennyiben neked is be kell szerezned a legfontosabb munkaeszközöket, akkor keresd fel Kések Ollók Webáruház kozmetikai eszközeit!

 

Minőségi szikepengék

 

A szikepenge cseréje tehát két szempontból is fontos, egyrészt megteremtjük segítségével a megfelelő higiéniás feltételeket, másrészt folyamatosan biztosíthatjuk a minőségi munkát. De mi is a helyzet ezekkel a pengékkel? Milyen márkájú darabokat érdemes beszerezni? 

 

Vannak különféle típusú és méretű pengék, amelyekhez más és más pengék illenek. Kapható a piacon egyenes és hajlított penge. A BBraun szikepengék olyan Aesculap steril, orvosi pengék, amelyek mindig élesek.

 

Ezeket a pengéket általában egy csomagban kapjuk kézhez, így az élezési költségeken sokat spórolhatunk is. A biztonságos pedikűrözéshez pedig te magad választhatod ki a megfelelő méretű eszközt. 

 

Ne feledd, hogy a jó munka a minőségi eszközökkel kezdődik! Ne hagyd az utolsó pillanatra a bevásárlást! Látogasd meg te is a Kések Ollók Webáruház kínálatát!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan indítsd el a blogodat?

Szeretnél egy saját blogot? Pompás ötlet! A blog elindítása egyáltalán nem nehéz, nincs szükség programozói tudásra, ma már rengeteg eszköz és platform áll rendelkezésedre függetlenül attól, hogy miről írsz.

2021. október 13. 15:52

Tudj meg mindent a 100%-os lakossági támogatásról!

A napelemes rendszerek minden szempontból rendkívül hasznosak. Növelik a megújuló energiaforrásokból felhasznált energia mértékét, így óvják a környezetet. Csökkentik havi költségeinket azzal, hogy a villanyszámlánkat teljesen lenullázzák. Növelik az ingatlanunk értékét. Sőt, tölthetjük majd a segítségükkel az elektromos autónkat is.

2021. október 1. 22:02

Mi mindenre lehet jó a lépcsőfokos két oldalon járható létra fafelülettel?

Ebben a cikkben igyekszünk rávilágítani arra, hogy miért lehet igazán hasznos egy háztartás vagy ipari létesítmény számára egy korszerű lépcsőfokos két oldalon járható létra beszerzése és rendszeres alkalmazása.

2021. október 1. 09:34

Miért olyan kedvelt ruhadarab a mellény ősszel?

A mellényeket főleg ősszel és tavasszal viselik a gyerkőcök. Ha hűvösebbre fordul az idő, jó, ha valami melegíti a hátukat, derekukat, s ehhez nagyszerű választás a mellény. De csak ezért kedveljük annyira?

2021. október 1. 09:29

Ipari technológia a fogászatban?

A XXI. századi technológia nem kerülte el a fogászatokat sem. A komolyabb fogklinikák a modern tudomány adta vívmányokat használnak. Az egyik legfontosabb irány a CAD/CAM technológia, amelyet ipari gyártások során is alkalmaznak.

 

2021. szeptember 15. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20