Recept a tökéletes lánybúcsúhoz!

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 09:46

Ha egy kedves barátnőd férjhez megy, az mindig hatalmas nagy lánybúcsúért kiált. Érdemes időben elkezdeni a szervezést, és végiggondolni, minek örülne az újdonsült menyasszony igazán. Adunk néhány hasznos tippet, hogyan rázzátok fel a bulit!

Zártkörű buli

 

Az első és legfontosabb a szervezés során a lánybúcsú kereteinek meghatározása. Jellemzően két típusra oszthatjuk ezt. A zártkörű lánybúcsú során egy helyszínen, bérelt vagy saját lakásban, házban várjátok a menyasszonyt, különböző játékokat játszotok és buliztok helyben.

 

Ilyen esetben szuper ötlet, ha ti magatok díszítitek fel a helyszínt, lufikkal, girlandokkal, akár egy fotófalat is összehozhattok, hogy legyen hol szelfizni!

 

Gondoskodjatok az ételekről, italokról, és akár tematikus ételdekorokat is készíthettek. Válasszatok ki a vőlegényről készült fotókat, nyomtassátok ki őket kis méretben, és egy fogpiszkálóra ragasztva tűzzétek bele a süteményekbe. Garantáltan nem marad el a közös nevetés!

 

 

Külsős helyszín

 

Ha szeretnétek kiszabadulni, és az egész várost bevonni a lánybúcsúba, remek lehetőségek várnak rátok. Járjátok be a kedvenc helyeket, és tegyétek próbára a menyasszony leendő férjéről való tudását. 

 

Ha pedig szeretnétek kompromisszumra jutni mindkét esetet illetően, kössétek össze a kellemeset a hasznossal. Az igazi felejthetetlen élményért próbáljátok ki a luxus limuzin bérlést a Partylimuzin segítségével!

 

A limuzin bérlés által kényelmesen és elegánsan utazhattok egyik helyszínről a másikra. A menyasszonynak garantáltan leesik az álla ettől a meglepetéstől, és valami olyasmit csinálhat a Nagy nap előtt, amit még soha!

 

Saját sofőr vár majd benneteket, aki elegáns egyenruhában nyit ajtót és tölt pezsgőt nektek. Lesi minden kívánságotokat a helyszíneket illetően, és készségesen alkalmazkodik az igényeitekhez.

 

Lenyűgöző panoráma

 

A limuzin bérlés nem csak, hogy valódi luxus hangulatot kölcsönöz, de a kialakításának köszönhetően egy teljesen új szemszögből mutatja be a várost. A panoráma tető és ablakok segítségével hátradőlve élvezhetitek a város fényeit.

 

Ha pedig igazán belelendültök a partyba, a tetőablakon kinézve élvezhetitek a csodás szellőt!

 

Játékok

 

Elsőként a klasszikus “Én még soha…” játékra invitálunk benneteket. Ennek a lényege az, hogy a soron következő játékosnak egy olyan állítást kell mondania, amit még soha nem csinált, nem élt át. Aki a társaságban azonban járt már ilyen cipőben, bele kell kortyolnia az italába, majd jöhet a következő a sorban.

 

Klasszikus lánybúcsús játéknak számít, ha a vőlegényről készült fotókból puzzle-t készítünk, amelyet a menyasszonynak kell kiraknia. Ezt egy kicsit megfűszerezve készítsünk egy füzetet, amelyre több híresség és a vőlegény testrészeit ragasztjuk. A menyasszonynak ki kell találnia, melyik tartozik szíve választottjához. Garantált lesz a kacagás!

 

Szervezzetek tökéletes lánybúcsút a Partylimuzin segítségével! Utazzatok kényelmesen, és élvezzétek a fergeteges hangulatot és a látványt!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari technológia a fogászatban?

A XXI. századi technológia nem kerülte el a fogászatokat sem. A komolyabb fogklinikák a modern tudomány adta vívmányokat használnak. Az egyik legfontosabb irány a CAD/CAM technológia, amelyet ipari gyártások során is alkalmaznak.

 

2021. szeptember 15. 09:07

Glett kisokos mindenkinek

Egy építkezésnél vagy felújításnál alapvető fontosságú, hogy az esztétikai szempontokon felül az alapanyagok kiválasztásakor az anyag funkciója és tulajdonságai legyenek azok, amelyek befolyásolják döntésünket.

2021. szeptember 2. 09:51

Milyen magassági ágvágót érdemes vásárolni?

Az ágak metszése az egyik legtöbb erőkifejtést igénylő munka. Akár száraz, akár zöld ágról van szó, minden esetben a feladathoz legalkalmasabb készüléket kell kiválasztani. A professzionális magassági ágvágóknak köszönhetően nem okozhat gondot a sűrű lombkorona és néhány magasan lévő ág. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a vásárlás során.

2021. szeptember 2. 09:15

A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

2021. szeptember 1. 13:10

5 CSOK tévhit, amin talán még te is meglepődsz

Hoztam neked 5 CSOK tévhitet, a legjellemzőbbeket. Egy CSOK igényléssel akár 10 millió forintnyi támogatáshoz is hozzájuthatunk, és akár maximum 3%-os kamatozású hitelt is igényelhetünk.

2021. szeptember 1. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46