Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

forrás: Prím Online, 2021. október 15. 18:53

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Nem beszélve arról, hogy életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc. Woody jó fej, de egy ideje már a padláson van, míg a kedvenc társasjáték kiemelt helyet kapott a könyvespolcon.

Nagyban megkönnyíti a helyzetünket, hogy a JátékNet webáruház immáron 8. alkalommal szervezi meg az Ország Játéka szavazást, ahova 17 forgalmazó 7 kategóriában, több mint 60 játékot nevezett. Tehát van lehetőség arra, hogy a saját kedvenceinket támogassuk egy-egy szavazattal.

 

Bébijáték, Családi/parti  társasjáték, Társasjáték kicsiknek, Készségfejlesztő, Interaktív játékok, Egyéb fiú, Egyéb lány kategóriákban lehet szavazni október 8-tól egészen november 7-én éjfélig.

 

A végső döntésben idén is részt vesz egy szakmai zsűri, melynek tagjai között gyermekpszichológus, pedagógus, védőnő, játékfejlesztő, lapkiadó, média képviselő és influenszer is megtalálható.

 

2020-ban összesen 55 000 szavazat érkezett online a játékokra, a cél nem lehet más, mint hogy idén még több ember elmondja a véleményét!

 

 

A részvétel mellett a jelentős nyereményeső miatt is érdemes szavazatot leadni, hiszen a voks leadása után minden szavazó megjelölhet egy óvodát vagy bölcsödét, amikből a kettő legtöbbet jelölt (egy ovi és egy bölcsi) 50 000 Ft értékű ajándék csomagot kap.

 

Természetesen a szavazók is jól járnak, hiszen a JátékNet csapata a szavazás időtartama alatt három részletben, október 20-án, október 27-én és november 3-án összesen mintegy 100 nyertest sorsol majd ki a szavazók közül, akik 2 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodhatnak.

 

Ha mindez nem lenne elég, akkor még esély nyílhat az 50 000 Ft-os fődíj megnyerésére is, amit a szavazás lezárása után az ÖSSZES résztvevő között sorsolnak ki.

 

Október 8-án kezdetét veszi a nemes verseny, ami egészen november 7-ig tart, tehát egy hónapunk van arra, hogy a www.orszagjateka.hu oldalon leadjuk a kedvenceinket támogató szavazatokat és ezzel magunk is nyerjünk. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2021.11.08-10 között kerül majd sor.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett Magyarország első digitális, zöld iránytűje

Találd meg, hol ihatsz a közelben fair-trade kávét, hol vásárolhatsz csomagolásmentesen, vagy éppen hol találod a legközelebbi ökotudatos kozmetikát! A népszerű Green Guide Budapest térkép az online térbe költözött és egy átfogó fenntarthatósági platformként született újjá. Az átalakuláshoz az E.ON Hungária Csoport több millió forintos támogatása adta meg a kezdő lépést, a felület közösségi finanszírozás, illetve egy elkötelezett önkéntes csapat segítségével valósulhatott meg.

2021. december 3. 12:27

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Együttműködés a vasúti kiberbiztonság erősítése érdekében

A Siemens Mobility és a RazorSecure együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében, hogy a gördülőállomány üzemeltetőket világszerte megnövelt vasúti kiberbiztonság felügyeleti megoldásokkal lássák el. A növekvő digitalizáció előnyökkel jár, de felveti a kibertámadások elleni megfelelő védelem szükségességét is. 

2021. december 3. 09:53

Már lehet szavazni a Média a Családért-díj jelöltjeire

A jól működő család biztonságos bázis, erőforrás, igazodási pont, a világ és önmagunk megismerésének, értelmezésének első és később is nélkülözhetetlen terepe. Ha az életünkben ilyen kitüntetett helye van, fontos, hogy mindezt a média is tükrözze. A Média a Családért Alapítvány lassan 15 éve díjazza azokat a családbarát cikkeket és műsorokat, amelyek a családról és a családnak szólnak: történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra. Az idei év jelöltjeire a közönség 2022. január 10. éjfélig adhatja le voksát az alapítvány honlapján.

2021. december 2. 20:07

A HONOR 50 Lite megérkezett Magyarországra

A HONOR 50 Lite hazai forgalmazása megkezdődött. A készülék 4300 mAh-s akkumulátorral, 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával és 6,67”-es HONOR FullView kijelzővel érkezik, így kivételesen gyors töltést biztosít, kijelzője pedig magával ragadó élményt nyújt, miközben kíméli a szemet. A megfizethető árkategóriájú készülék Android 11 mobil operációs rendszerrel és Google Mobile Services-zel érhető el immár Magyarországon is.

2021. december 2. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59