Újabb extrákat kínál a Telenor a Hiper tarifák előfizetőinek

forrás: Prím Online, 2021. október 16. 10:31

A Telenornál a Hiper tarifák előfizetői eddig is igénybe vehettek kifejezetten az előfizetésükhöz kapcsolódó extra szolgáltatásokat, kedvezményeket, ezek köre pedig most tovább bővül. Készülékvásárlás esetén 30 napon belüli elállási lehetőséget és cseregaranciát, illetve okoskiegészítőre járó állandó kedvezményt vehetnek igénybe, és az ügyfélszolgálat kényelmi lehetőségei is bővültek számukra.

A lakossági számlás Hiper tarifacsalád M Net és M Talk, L, L+ és XXL csomagjai között az ügyfelek megtalálhatják az igényeiknek megfelelő tarifát, akár a korlátlan beszélgetés, akár a nagy mennyiségű mobiladat a fontosabb számukra. A Telenor idén tavasszal vezette be, hogy a Hiper tarifák előfizetőinek három kategóriában többféle extrát – exkluzív ajánlatokat, készülékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat – biztosít. Mostantól ezek köre mindhárom területen újdonságokkal bővült. 

 

Több készülékszolgáltatás

Új készülék Hiper-tarifával való vásárlásakor az ügyfelek 30 napos elállási lehetőséget és cseregaranciát vehetnek igénybe. Azaz, ha mégsem elégedettek az új mobillal, a vásárlástól számított 30 naptári napon belül egy alkalommal visszavihetik azt a Telenorhoz, vagy másik készülékre cserélhetik.

 

Emellett továbbra is él a Hiperesek számára az évenkénti készülékcsere árbeszámítással való lehetősége. Nem kell kivárniuk a hűségidő végét, hanem Hiper tarifával vásárolt készüléküket akár évente lecserélhetik, a régi árát pedig beszámíthatják az újba. Továbbá ha a készülék megrongálódik, a javításhoz a Telenor díjmentes szervizfutárt, igény esetén pedig cserekészüléket is biztosít.

 

 

Több exkluzív ajánlat

A Hiper előfizetők mostantól nem csak számukra elérhető 0 forintos készülékajánlatokból választhatnak, hanem évente egyszer 10 százalékos vásárlási kedvezményt is érvényesíthetnek bármilyen okos kiegészítőre, például okosórára.

 

Több törődés

Az ügyfélkiszolgálás terén is új előnyt kínál a Telenor a Hiperesek. Amellett, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek, ha Hiper-tarifával kapcsolatos ügyet szeretnének a Telenor videochat-ügyfélszolgálatán intézni, azt már a rendes ügyfélfogadási időn túl is elérhetik, azaz minden nap 6:00 és 22:00 között. (A funkció a https://www.telenor.hu/online-ugyintezes oldalon, a jobb alsó sarokban lévő videochat-ikonra kattintva érhető el.)

 

A fentiek mellett szintén a Hiperesek számára elérhető lehetőség a HiperCsoport szolgáltatás. Ha legalább két aktív, hűségben lévő Hiper tarifa összefonásával HiperCsoportot alakítanak, több kedvezményt – például akár 15%-os havidíjkedvezményt, illetve csoporton belüli korlátlan beszélgetést – kaphatnak. 

Kulcsszavak: Telenor

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett Magyarország első digitális, zöld iránytűje

Találd meg, hol ihatsz a közelben fair-trade kávét, hol vásárolhatsz csomagolásmentesen, vagy éppen hol találod a legközelebbi ökotudatos kozmetikát! A népszerű Green Guide Budapest térkép az online térbe költözött és egy átfogó fenntarthatósági platformként született újjá. Az átalakuláshoz az E.ON Hungária Csoport több millió forintos támogatása adta meg a kezdő lépést, a felület közösségi finanszírozás, illetve egy elkötelezett önkéntes csapat segítségével valósulhatott meg.

2021. december 3. 12:27

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Együttműködés a vasúti kiberbiztonság erősítése érdekében

A Siemens Mobility és a RazorSecure együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében, hogy a gördülőállomány üzemeltetőket világszerte megnövelt vasúti kiberbiztonság felügyeleti megoldásokkal lássák el. A növekvő digitalizáció előnyökkel jár, de felveti a kibertámadások elleni megfelelő védelem szükségességét is. 

2021. december 3. 09:53

Már lehet szavazni a Média a Családért-díj jelöltjeire

A jól működő család biztonságos bázis, erőforrás, igazodási pont, a világ és önmagunk megismerésének, értelmezésének első és később is nélkülözhetetlen terepe. Ha az életünkben ilyen kitüntetett helye van, fontos, hogy mindezt a média is tükrözze. A Média a Családért Alapítvány lassan 15 éve díjazza azokat a családbarát cikkeket és műsorokat, amelyek a családról és a családnak szólnak: történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra. Az idei év jelöltjeire a közönség 2022. január 10. éjfélig adhatja le voksát az alapítvány honlapján.

2021. december 2. 20:07

A HONOR 50 Lite megérkezett Magyarországra

A HONOR 50 Lite hazai forgalmazása megkezdődött. A készülék 4300 mAh-s akkumulátorral, 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával és 6,67”-es HONOR FullView kijelzővel érkezik, így kivételesen gyors töltést biztosít, kijelzője pedig magával ragadó élményt nyújt, miközben kíméli a szemet. A megfizethető árkategóriájú készülék Android 11 mobil operációs rendszerrel és Google Mobile Services-zel érhető el immár Magyarországon is.

2021. december 2. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59