A Zen.com újraírná az e-kereskedelem szabályait

forrás: Prím Online, 2021. október 29. 12:39

A Zen.com-nak köszönhetően az európai kis- és középvállalkozások mostantól olyan feltételekkel fogadhatnak fizetéseket, amelyek eddig csak a legnagyobb szereplők számára voltak elérhetők.

Az online kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások számára áttörést hozhatnak a Zen.com új előfizetési felételei, amelyek a piacon a legalacsonyabb fix jutalékokat kínálják a Visa, a Mastercard, az Apple Pay, a Google Pay és a Blik fizetési megoldások használatával történő fizetések esetében*. Az új előfizetési modell részeként a ZEN alkalmazásból fizetett tranzakciók fogadása (például a QR-kóddal vagy telefonszámon keresztül történő expressz fizetések) is jutalékmentes a kereskedők számára.

 

 

Az európai fintech, amely kiegyensúlyozottabbá tenné a piacot

Az e-kereskedelmi vállalkozások nap mint nap azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék ügyfeleik számára a vásárlást és elérhetővé tegyék kedvenc fizetési megoldásaikat, ugyanakkor minden egyes tranzakció után járulékot fizetnek a szolgáltatónak a tranzakció lebonyolításáért. Eddig a kisvállalkozások érdekérvényesítő képessége nem volt elég erős, hogy jobb feltételeket tudjanak kiharcolni, miközben egyre jobban felértékelődik azon eszközök szerepe, amelyek segítenek a likviditásukat fenntarthatóvá és gazdálkodásukat kiszámíthatóvá tenni.

 

„A közepes vagy nagyobb webáruházak tulajdonosai számára éves szinten jelentős összegű kiadást jelentenek a jutalékok. Természetesen egyetlen kereskedő sem engedheti meg magának, hogy az ügyfelek kényelmi szempontjait figyelmen kívül hagyja és megszűntesse a digitális fizetési lehetőségeket, ezért úgy döntöttük, hogy mi leszünk azok, akik a kereskedők igényeinek megfelelően minimálisra csökkentjük költségeiket” – mondta Michał Bogusławski, a Zen.com kereskedelmi igazgatója.

 

A Zen.com európa 31 piacán működő digitális fizetési szolgáltató előfizetési feltételei számos kis- és közepes vállalkozás számára teszi egyenlőbbé a versenyfeltételeket, ezzel lehetőséget kínálva a gyorsabb növekedésre.

 

„Célunk az e-kereskedelem szereplőinek támogatása. Szeretnénk levenni a gondjaikat a vállukról, hogy a rendkívüli versenyhelyzetben a legfontosabbra, azaz egyéni üzletmenetükre összpontosíthassanak. Ezért újabb és újabb fizetési módokat vezetünk be, kedvező valutaátváltási feltételek biztosítunk, valamint olyan egyedi szolgáltatásokat kínálunk a piacon, mint a visszaterhelések költségeinek fedezése. A mostani lépésünk fő célja, hogy egyenlőbb esélyeket teremtsünk a kis- és közepes vállalatok számára a fizetésekkel járó költségek kiegyensúlyozottabbá tételével” – teszi hozzá Michał Bogusławski.

 

A Zen.com új előfizetési feltételi nem átmeneti akciók, hanem a fintech-kel kötött szerződés teljes időtartamára érvényesek, valamint a Zen.com ígérete szerint azok változatlanok is maradnak.

 

_________________ 

* Visa Mastercard (0,45% + 0,04 EUR), Apple Pay, Google Pay (szintén 0,45% + 0,04 EUR) és Blik (0,18%+0,04 EUR)

Kulcsszavak: e-kereskedelem ZEN Zen.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48