A Zen.com újraírná az e-kereskedelem szabályait

forrás: Prím Online, 2021. október 29. 12:39

A Zen.com-nak köszönhetően az európai kis- és középvállalkozások mostantól olyan feltételekkel fogadhatnak fizetéseket, amelyek eddig csak a legnagyobb szereplők számára voltak elérhetők.

Az online kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások számára áttörést hozhatnak a Zen.com új előfizetési felételei, amelyek a piacon a legalacsonyabb fix jutalékokat kínálják a Visa, a Mastercard, az Apple Pay, a Google Pay és a Blik fizetési megoldások használatával történő fizetések esetében*. Az új előfizetési modell részeként a ZEN alkalmazásból fizetett tranzakciók fogadása (például a QR-kóddal vagy telefonszámon keresztül történő expressz fizetések) is jutalékmentes a kereskedők számára.

 

 

Az európai fintech, amely kiegyensúlyozottabbá tenné a piacot

Az e-kereskedelmi vállalkozások nap mint nap azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék ügyfeleik számára a vásárlást és elérhetővé tegyék kedvenc fizetési megoldásaikat, ugyanakkor minden egyes tranzakció után járulékot fizetnek a szolgáltatónak a tranzakció lebonyolításáért. Eddig a kisvállalkozások érdekérvényesítő képessége nem volt elég erős, hogy jobb feltételeket tudjanak kiharcolni, miközben egyre jobban felértékelődik azon eszközök szerepe, amelyek segítenek a likviditásukat fenntarthatóvá és gazdálkodásukat kiszámíthatóvá tenni.

 

„A közepes vagy nagyobb webáruházak tulajdonosai számára éves szinten jelentős összegű kiadást jelentenek a jutalékok. Természetesen egyetlen kereskedő sem engedheti meg magának, hogy az ügyfelek kényelmi szempontjait figyelmen kívül hagyja és megszűntesse a digitális fizetési lehetőségeket, ezért úgy döntöttük, hogy mi leszünk azok, akik a kereskedők igényeinek megfelelően minimálisra csökkentjük költségeiket” – mondta Michał Bogusławski, a Zen.com kereskedelmi igazgatója.

 

A Zen.com európa 31 piacán működő digitális fizetési szolgáltató előfizetési feltételei számos kis- és közepes vállalkozás számára teszi egyenlőbbé a versenyfeltételeket, ezzel lehetőséget kínálva a gyorsabb növekedésre.

 

„Célunk az e-kereskedelem szereplőinek támogatása. Szeretnénk levenni a gondjaikat a vállukról, hogy a rendkívüli versenyhelyzetben a legfontosabbra, azaz egyéni üzletmenetükre összpontosíthassanak. Ezért újabb és újabb fizetési módokat vezetünk be, kedvező valutaátváltási feltételek biztosítunk, valamint olyan egyedi szolgáltatásokat kínálunk a piacon, mint a visszaterhelések költségeinek fedezése. A mostani lépésünk fő célja, hogy egyenlőbb esélyeket teremtsünk a kis- és közepes vállalatok számára a fizetésekkel járó költségek kiegyensúlyozottabbá tételével” – teszi hozzá Michał Bogusławski.

 

A Zen.com új előfizetési feltételi nem átmeneti akciók, hanem a fintech-kel kötött szerződés teljes időtartamára érvényesek, valamint a Zen.com ígérete szerint azok változatlanok is maradnak.

 

_________________ 

* Visa Mastercard (0,45% + 0,04 EUR), Apple Pay, Google Pay (szintén 0,45% + 0,04 EUR) és Blik (0,18%+0,04 EUR)

Kulcsszavak: e-kereskedelem ZEN Zen.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39