A Fujitsu kisebb, nagyobb teljesítményű FUTRO vékony kliensekkel jelentkezik

forrás: Prím Online, 2021. november 20. 18:33

A Fujitsu piacra lép a FUTRO vékony kliensei új generációjával. A karcsúsított, új eszközök az első olyan modellek a termékcsaládon belül, amelyek a 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújtó AMD Ryzen R1000 processzorokkal dolgoznak.

A legújabb FUTRO S-sorozatú vékonykliens-modellek nagyobb memóriakapacitást nyújtanak az előző generációhoz képest, és gyors PCIe-alapú SSD-meghajtókkal rendelkeznek. A család zászlóshajója az elegáns FUTRO S9011, amelynek mindössze 1,8 liter űrtartalmú, új háza, 28%-kal kisebb elődjénél. A diszkrét FUTRO S7011 és S5011 modellek űrtartalma mindössze 0,9 liter. Mivel kevesebb áramot fogyasztanak, az új modellek az Energy Star és TCO tanúsítások mellett a bronz helyett már ezüst fokozatúnak felelnek meg az EPEAT energiatakarékossági értékelése szerint. 

 

A többfunkciós használat érdekében a FUTRO modellek kijelző mögé is felszerelhetők. Ventilátormentes kialakításuknak köszönhetően halkan működnek, így jól használhatók például vendéglátóipari és kiskereskedelmi környezetekben, ahol íróasztal vagy pult mögül szolgálják ki a vásárlókat vagy a vendégeket. Rugalmas I/O-konfigurációjuknak köszönhetően sokféle opcionális csatlakozással kiegészíthetők, például a tápellátást és csatlakozást is biztosító USB-C kábellel. Így csökken a kábelek mennyisége, és rendezettebbé válik az íróasztali környezet.

 

 

A vékony klienseket a pénzügyi szolgáltatási szektorban is széles körben használják. Különösen népszerűek többmonitoros használati forgatókönyveknél, például tőzsdei környezetben. Ezeknél a rendszereknél a nagy teljesítményű háttérszerverek villámgyors válaszidőt garantálnak. Mivel minden feldolgozási feladat a háttérrendszeren fut, a Fujitsu vékony kliensei biztonságos, gyakorlatias és kényelmes megoldást kínálnak hot desking környezetekben (pl. adatközpontokban és értékesítési irodákban).

 

Azok a vállalatok, amelyek korábbi generációs eszközeik élettartamát szeretnék kibővíteni úgy, hogy közben hozzáférést nyújtanak felhasználóiknak a legújabb technológiákhoz, konverziós csomagokat vehetnek igénybe a Fujitsutól ESPRIMO asztali gépekhez, valamint STYLISTIC és LIFEBOOK mobileszközökhöz – virtuális asztali szerverekkel kiegészítve.

 

Ár és piaci bevezetés

A frissített FUTRO kínálat máris rendelhető a Fujitsutól és SELECT értékesítési partnereitől, specifikációtól és országtól függő áron.

Kulcsszavak: vékonykliens Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45