A Fujitsu kisebb, nagyobb teljesítményű FUTRO vékony kliensekkel jelentkezik

forrás: Prím Online, 2021. november 20. 18:33

A Fujitsu piacra lép a FUTRO vékony kliensei új generációjával. A karcsúsított, új eszközök az első olyan modellek a termékcsaládon belül, amelyek a 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújtó AMD Ryzen R1000 processzorokkal dolgoznak.

A legújabb FUTRO S-sorozatú vékonykliens-modellek nagyobb memóriakapacitást nyújtanak az előző generációhoz képest, és gyors PCIe-alapú SSD-meghajtókkal rendelkeznek. A család zászlóshajója az elegáns FUTRO S9011, amelynek mindössze 1,8 liter űrtartalmú, új háza, 28%-kal kisebb elődjénél. A diszkrét FUTRO S7011 és S5011 modellek űrtartalma mindössze 0,9 liter. Mivel kevesebb áramot fogyasztanak, az új modellek az Energy Star és TCO tanúsítások mellett a bronz helyett már ezüst fokozatúnak felelnek meg az EPEAT energiatakarékossági értékelése szerint. 

 

A többfunkciós használat érdekében a FUTRO modellek kijelző mögé is felszerelhetők. Ventilátormentes kialakításuknak köszönhetően halkan működnek, így jól használhatók például vendéglátóipari és kiskereskedelmi környezetekben, ahol íróasztal vagy pult mögül szolgálják ki a vásárlókat vagy a vendégeket. Rugalmas I/O-konfigurációjuknak köszönhetően sokféle opcionális csatlakozással kiegészíthetők, például a tápellátást és csatlakozást is biztosító USB-C kábellel. Így csökken a kábelek mennyisége, és rendezettebbé válik az íróasztali környezet.

 

 

A vékony klienseket a pénzügyi szolgáltatási szektorban is széles körben használják. Különösen népszerűek többmonitoros használati forgatókönyveknél, például tőzsdei környezetben. Ezeknél a rendszereknél a nagy teljesítményű háttérszerverek villámgyors válaszidőt garantálnak. Mivel minden feldolgozási feladat a háttérrendszeren fut, a Fujitsu vékony kliensei biztonságos, gyakorlatias és kényelmes megoldást kínálnak hot desking környezetekben (pl. adatközpontokban és értékesítési irodákban).

 

Azok a vállalatok, amelyek korábbi generációs eszközeik élettartamát szeretnék kibővíteni úgy, hogy közben hozzáférést nyújtanak felhasználóiknak a legújabb technológiákhoz, konverziós csomagokat vehetnek igénybe a Fujitsutól ESPRIMO asztali gépekhez, valamint STYLISTIC és LIFEBOOK mobileszközökhöz – virtuális asztali szerverekkel kiegészítve.

 

Ár és piaci bevezetés

A frissített FUTRO kínálat máris rendelhető a Fujitsutól és SELECT értékesítési partnereitől, specifikációtól és országtól függő áron.

Kulcsszavak: vékonykliens Fujitsu

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Bemutatjuk az új XPS asztali számítógépet

A Dell Technologies bemutatta legújabb XPS asztali számítógépét, amely számos új teljesítménynövelő technológiát és erősebb hűtési megoldást tartalmaz, illetve elődjénél csaknem 42 százalékkal nagyobb. Az eddigi legerősebb XPS asztali modellt visszafogott, minimalista váz jellemzi, miközben kiemelkedő teljesítményt nyújt a kreatív szakembereknek és a játékosoknak.

2021. november 28. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12