Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

forrás: Prím Online, 2021. december 2. 11:18

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

Deák Árpád több mint 20 év nemzetközi értékesítési és vezetői tapasztalatát hozza magával; legutóbb az Emarsys (omnichannel marketing platform) regionális értékesítési és növekedési alelnökeként Ausztriából felelt az üzletfejlesztésért és a meglévő közép- és dél-európai ügyfélportfólió bővítéséért. 

 

"A Prefixbox csapata hatalmas lelkesedéssel fogadta Deák Árpádot, akinek sokoldalú tapasztalata a nemzetközi terjeszkedés, az értékesítési szervezetépítés és az üzleti stratégia területén pontosan az a kombináció, amire most szükségünk van az intenzív növekedésünk következő fázisában." - mondta el Simon István, a Prefixbox alapítója és ügyvezető igazgatója.

 

 

"Nagy örömmel csatlakozom a Prefixboxhoz a cég fejlődésének ezen szakaszában, mivel meggyőződésem, hogy innovatív termékünk és első osztályú ügyfélkezelésünk által kimagasló segítséget tudunk nyújtani ügyfeleiknek a felhasználói élmény javításában, az online bevételek növelésében és a versenyelőny megszerzésében a dinamikusan változó e-kereskedelmi piacon." - nyilatkozta Deák Árpád, a Prefixbox új értékesítési alelnöke és operatív vezetője. 

 

Deák Szabados Jánoshoz, a Közép- és Kelet-Európáért felelős értékesítési alelnökhöz csatlakozik; hogy az értékesítési csapat bővítése által beindítsa a vállalat nyugat-európai terjeszkedését is. Az első lépés a német piac meghódítása, ezért a DACH-régióban széleskörű B2B értékesítési tapasztalattal rendelkező Michael Alber is csatlakozott a csapathoz senior értékesítési vezetőként.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35