Dizájn faliórák a különleges, exkluzív hangulatért

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 11:25

A lakberendezés manapság nagyon izgalmas, az pedig nemkülönben, hogy számos különféle stílusban, sőt, akár azok ötvözetében is van lehetőségünk gondolkodni. A rengeteg kiegészítő között nem mindig könnyű megtalálni a tökéleteset, de egy exkluzív falióra garantáltan tökéletes megoldás lehet.

 

Miért hasznosak a faliórák?

 

Ez a kérdés valószínűleg inkább csak azokban merül fel, akiknek még nincs otthon egy sem, vagy lehet, hogy lenne, amit fel tudnának tenni a falra, de az meg nem épp olyan a megjelenését tekintve, hogy passzolna egy modern otthon hangulatába.

 

Akiknél nincs falióra kitéve, nekik is biztosan van egy olyan hely, ahol napközben rápillantanak az órára. Talán a mikrón vagy a sütőn van beállítva az idő, esetleg a mobilon csekkolják időről időre. Igen ám, de mi van akkor, ha áramszünet volt és nincs időd azonnal azzal pepecselni, hogy beállítsd az időt? S mit csinálsz akkor, ha elfelejtetted töltőre tenni a telót és az csattra lemerült? Akárhogy is, előfordulhatnak olyan helyzetek, hogy elkelne egy szép loft falióra a lakásban.


Mit nyújthatnak ezen felül még a faliórák?

 

A Lightmyhouse.hu faliórái természetesen nemcsak hasznosak, hanem gyönyörű dekorációs elemek is egyben. A hatalmas és exkluzivitást tükröző órák tökéletes dizájnelemek többféle stílusú térben is. 

 

 

A loft vas faliórák, fekete vagy arany színben, hang nélkül mutatják az időt azok számára, akik szívesen vennék, hogyha találnának egy igazán különleges dekorációt például a nappali falára, az étkezőbe, de természetesen minden olyan helyiségben nagyon jól mutathat, ahol megfelelő tér és persze falfelület kínálkozik az elhelyezéséhez. 

 

Milyen terekbe illenek a loft faliórák?

 

Hangulatukban egyszerre elegánsak és letisztultak ezek a faliórák, éppen ezért nem határozzák meg önmagukban a stílust. Ez azt is jelenti, hogy, akár modern hangulatú helyiségbe, akár extravagáns, glamour, finoman klasszikus, esetleg art deco, vagy éppen ezek kombinációja a fő lakberendezési irány, ez az óra bizony mindegyikben jól fog mutatni.

 

Elhelyezhetjük akár egy komód fölé, de uralhat egy egész falat is, vagy akár a hálószobába, az ágy fölé is kerülhet. Ugyan ezek mind otthoni terek, ezek a faliórák nem csak a lakásban mutatnak majd jól!

 

Hol érdemes még modern faliórát alkalmazni?

 

Egy falióra pontosan ugyanolyan hasznos egy irodában, egy szállodában, egy étteremben és még rengeteg más helyszínen is, mint otthon. Ráadásul ezek a loft faliórák, noha nagyon praktikusak is, elsősorban mégis azzal tűnnek ki egyrészt a többi óra közül, másrészt természetesen a körülöttük lévő dekorációs elemek közül is azzal, hogy egyszerre nyújtják a prémium minőséget és az eleganciát, az exkluzív megjelenést. 

 

Egy ilyen falióra árulkodik a tulajdonosáról: azt meséli, hogy kifinomult érzék jellemzi, és a luxus sem áll távol tőle. Válassz te is kiváló minőséget és kötelezd el magad a magas minőség mellett!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mikor jöhet jól a konténeres szemétszállítás?

Nem egy szokatlan utcakép, amikor egy felállványozott ház előtt, ahonnan fúrás-faragás hallatszik ki, több konténer is áll telepakolva különböző építési törmelékekkel. De mit is lehet egész pontosan ezekbe a konténerekbe helyezni, és hogyan lehet szükség esetén a legkönnyebben hozzájutni egyhez?

2022. május 1. 13:07

Volna mit javítani a szexuális életeden?

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

2022. május 1. 13:03

Legyen az otthonod az oázisod!

Talán nem is olyan észszerűtlen elvárás ez, hiszen az otthonod négy fala az a védőbástya, ami biztosítja azt, hogy a külvilágból hazatérve meg tudj pihenni, ki tudd fújni magad, így aztán rendkívül fontos, hogy olyan környezetet teremts magadnak, amiben valóban el tudod engedni magad, azaz maximális szinten igazodik az igényeidhez, tükrözi a személyiséged.

2022. május 1. 11:55

Zajszennyezés és zajvédelem a munkahelyeken

A zajszennyezés láthatatlan veszély, amely akár komoly egészségügyi problémákat is okozhat. A közlekedési zajtól a koncertek hangerejéig a hangos vagy elviselhetetlen zajok halláskárosodást, stresszt és magas vérnyomást okozhatnak. 

2022. május 1. 11:50

Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

2022. május 1. 10:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35