Praktikus megoldások a fürdőszoba felújításához

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 12:58

Amikor a fürdőszoba felújítására kerül sor, sokan nem fektetnek elegendő hangsúlyt a bútorok és a kiegészítők kiválasztására. Nagyon fontos azonban, hogy olyan berendezéseket vásároljunk, amelyek praktikusak, amikben minden olyan tárgyat el tudunk rejteni, amelyekre a mindennapok során nem mindig van szükség.

De vajon milyen megoldásokban érdemes gondolkodni? Cikkünkben olyan ötleteket olvashatsz, amikkel garantált lesz a siker, hosszabb távon is!

 

A fürdőszoba felújításának lépései

 

Az első és legfontosabb, hogy határozzunk meg egy költségkeretet, amit semmiképpen se lépjünk túl. Nem árt olyan összegben megállapodni a család többi tagjával, amely még elegendő lehet a munkálatokra, ám nem emészti fel az egész kasszát. Nem minden esetben van szükség arra, hogy mindent kicseréljünk, hiszen akadhatnak olyan területek és részletek, amelyek még teljes pompájukban díszelegnek. Ezzel azért sokat meg lehet spórolni. Nem árt azonban szakember segítségét kérni, aki trükkökkel, ötletekkel, és tanácsokkal lát el bennünket azzal kapcsolatban, hogyan is érdemes belefogni a felújításba. 

 

A berendezés kiválasztása

 

A Mozaikkerámia Ravak termékeinek köszönhetően azonban a bútorok, a kiegészítők, illetve a szaniterek kérdése is megoldott. Legyen szó például minőségi zuhanykabinról, amelyekből a márka többféle mérettel és kivitellel előrukkolt az elmúlt időszakban. Választható kisebb vagy nagyobb, esetleg szögletes vagy íves kialakítású modell, a lényeg, hogy mindegyik időtálló és tartós. Nem lesz arra szükség, hogy pár év múlva le kelljen cserélni az egész berendezést. 

 

 

Emellett szükség lesz fürdőszobabútorra is, mint például egy alsó és egy felső szekrény, egy fali változat, illetve szóba jöhetnek a tükrös modellek egyaránt. Utóbbi nagy előnye, hogy többfunkciós, nemcsak tükröt, hanem világítást, illetve polcos elemeket is tartalmaz. Ezzel tehát letudhatjuk a fények és a tárolás kérdését is. 

 

A járólap és a csempe kérdése

 

Kardinális kérdés lehet a járólap, illetve a csempe, hiszen ezek kapcsán nagyon nem mindegy, hogy milyen típus kerül felhelyezésre. Jó megoldásnak bizonyulhatnak a nagyobb lapok, amelyeknek köszönhetően optikailag tágíthatjuk a teret, ráadásul a munka során kevesebb vágásra lesz szükség, kisebb az esélye, hogy felesleges darabok maradnak belőle. Nem árt azonban figyelembe venni azt sem, hogy ezt kizárólag profi szakemberre érdemes bízni, hiszen nemcsak maga a termék drága, hanem a segédanyagok is jóval többe kerülhetnek, mint a hagyományos csempék esetében.

 

Egyéb kiegészítők elhelyezése

 

Végezetül pedig jöhetnek a dekorációs elemek, illetve az egyéb kiegészítők, amelyek kellemesebbé tehetik a mindennapokat. Ilyenek például a szőnyegek, a fogasok, a pohártartók, de még a szemetesek és a szappantartók is. Érdemes minél praktikusabb darabokat választani, amelyeknek hála mindent el lehet rejteni a kíváncsi szemek elől.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

Luxuskikapcsolódás a Ranieri hajóival

Minden nyár közeledtével izgatottan várjuk a szabadság édes perceit, amelyet kikapcsolódással tölthetünk. Nincs ez másként a Ranieri hajóin sem, ahol egy helyen találkozik a kényelem, a luxus és a biztonság, és páratlan kalandokat nyújt!

2022. január 1. 17:21

Nem mindegy, melyik Ferihegy parkolás lehetőséget választjuk

Sokan vagyunk, akiknek munkából adódó hivatalos ügy miatt repülőre kell szállnunk. Ilyenkor nem mindig van idő a gondos előkészítésre, és a rutinra hagyatkozunk a csomagolástól kezdve a Ferihegy parkolásig.

2022. január 1. 16:53

Praktikus megoldások a fürdőszoba felújításához

Amikor a fürdőszoba felújítására kerül sor, sokan nem fektetnek elegendő hangsúlyt a bútorok és a kiegészítők kiválasztására. Nagyon fontos azonban, hogy olyan berendezéseket vásároljunk, amelyek praktikusak, amikben minden olyan tárgyat el tudunk rejteni, amelyekre a mindennapok során nem mindig van szükség.

2022. január 1. 12:58

Dizájn faliórák a különleges, exkluzív hangulatért

A lakberendezés manapság nagyon izgalmas, az pedig nemkülönben, hogy számos különféle stílusban, sőt, akár azok ötvözetében is van lehetőségünk gondolkodni. A rengeteg kiegészítő között nem mindig könnyű megtalálni a tökéleteset, de egy exkluzív falióra garantáltan tökéletes megoldás lehet.

 

2022. január 1. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58