Új megoldás a belépőszintű tárolásra

forrás: Prím Online, 2022. március 9. 12:40

A Dell Technologies bemutatta a Dell PowerVault ME5 sorozatot, amely három új belépőszintű tárolómodellt tartalmaz. A tárolókat kifejezetten a SAN és a DAS környezethez fejlesztették és optimalizálták. Az új megoldások a PowerVault ME4 teljesítményének, átviteli sebességének, kapacitásának és memóriájának kétszeresét biztosítja. A tárolók lépést tartanak a növekvő adatmennyiséggel és egyszerűbbé teszik az üzemeltetést. Emellett az új megoldások hozzájárulnak az üzleti eredmények gyorsabb eléréséhez is. A kkv-k a PowerVault ME5 segítségével hatékonyabban biztosíthatják gazdasági növekedésüket.

A PowerVault tárolóeszközök mindig is teljes körű megoldást kínáltak az ügyfelek számára, egyszerű kezelhetőséggel, PowerEdge szerverkompatibilitással, kiváló teljesítménnyel és felhőalapú tárolóelemzéssel (CloudIQ). A PowerVault ME5 egyik vonzó tulajdonsága az egyszerű kezelhetőség, amelynek alapja a PowerVault Manager. A HTML5-alapú PowerVault Manager intuitív felhasználói navigációt kínál, valamint támogatja a Redfish/Swordfish REST vagy CLI API szkriptelést. A PowerVault ME5 tárolókat a Dell Open Management Enterprise (OME) is támogatja, ami különösen hasznos, ha a PowerVaultot olyan adatközpontban helyezik üzembe, amely Dell hálózatokat, szervereket és egyéb Dell infrastruktúrát tartalmaz. Végezetül a PowerVault ME5 tárolókhoz kapcsolódó ProSupport szolgáltatásokkal rendelkező ügyfelek további költségek nélkül vehetik igénybe a CloudIQ szolgáltatást. A CloudIQ a Dell felhőalapú AIOps (Artificial Intelligence to IT Ops, vagyis a mesterséges intelligencia informatikai üzemeltetési alkalmazását célzó) szolgáltatása, amely a teljesítményelemzés mellett, gépi tanulás és más algoritmusok segítségével küld értesítéseket és prediktív elemzéseket a felhasználók számára. Így az üzemeltetők információt kaphatnak a tároló üzemi állapotáról, a rendellenességekről és a felszabadítható tárterületről, a problémamegoldási javaslatok és kapacitással kapcsolatos előrejelzések mellett.

 

 

A PowerVault ME5 kialakítása megfelelő az alkalmazások széles skálájának támogatására. Ilyen például a nagy teljesítményű feldolgozás BeeGFS-szel ellátott fájlrendszerei, a PixStore és az NFS fájlrendszerek, illetve a biztonságtechnika (edge környezetbeli zárt láncú megfigyelőrendszerek). Továbbá az új megoldás támogatja a Microsoft és a Vmware virtualizációt, akár 500 virtuális munkaállomást, bizonyos edge környezeteket (olaj- és gázkitermelés, felhőalapú játékok) és számos további esetet. Mindezek mellett megfelel a teljesítménnyel és a rendelkezésre állással kapcsolatos szolgáltatásszint-szerződéseknek. Bár a PowerVault ME5 konfigurálható teljesen all-flash tárolóként, a kkv ügyfelek értékelik, hogy a PowerVault ME5 elérhető hibrid konfigurációban is. Azok a környezetek, amelyek nem követelik meg az all-flash tárolók és az NVMe által biztosított alacsony késleltetést, ugyanakkor fontos a rendelkezésreállás és a megbízhatóság, ott kiválóan alkalmazható a hibrid tároló kialakítás.

 

 

A nagyvállalati ügyfelekhez hasonlóan sok kkv ügyfél szeretné egyszerűsíteni az informatikai üzemeltetést, csökkenteni a kockázatokat, és gyorsabb, jobban skálázható tárolóplatformokat üzembe helyezni. Céljuk, hogy lépést tudjanak tartani a modern alkalmazásokkal és az adatmennyiség növekedéssel. Számukra az új PowerVault ME5 tárolók a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldást biztosítják az infrastrukturális követelményeik és a célkitűzéseik megvalósításához. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy szünetmentes sikertörténet

Hogyan biztosítsuk a folyamatos áramellátást igénylő elektronikus eszközeink biztonságát? Erre a kardinális kérdésre már több mint fél évszázada létezik válasz: a szünetmentes tápegységek a kezdeti modellek óta számottevő fejlődésen mentek keresztül, napjainkban pedig már az energiaellátás szempontjából is meghatározó szerepelt töltenek be. A UPS-technológia evolúcióját az Eaton szakértői foglalták össze.

2022. augusztus 18. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40