Alapítsd meg a cégedet akár otthonról

forrás: Prím Online, 2022. március 22. 16:19

A cégek jogi ügyeit ma már online is intézhetjük, hiszen akár otthonról, akár az irodából lehetőségünk van megbízható jogi szolgáltatást igénybe venni a gyorsaság és rugalmasság érdekében, teljesen kötetlenül.

Jól hangzik? Akkor gyere és tarts velünk, hogy megismerd azt a platformot, amely minderre lehetőséget kínál!

 

Az eKRS megkönnyíti az ügyintézést

 

Az eKRS online jogi ügyintézést tesz lehetővé, amely a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása jelenlegi és leendő ügyfelei részére. 

 

A felület kifejlesztése mögött elsősorban az a szándék bújt meg, hogy azon partnerek igényeit is megpróbálják kielégíteni, akiknek problémát, nehézséget jelent megszervezni az ügyvédnél való személyes megjelenést, mert rengeteg dolguk van. Az online forma önmagában megoldást kínál erre a problémára. Vajon vannak más előnyei is?

 

 

Milyen cégügyeket intézhetünk így?

 

A cégalapítás, a céggel kapcsolatos változások, az üzletrészek eladása és vétele, a részvények átruházása, sőt, akár végelszámolás is intézhető az eKRS felületén keresztül, amennyiben nincsenek olyan kérdéseink, speciális elvárásaink, amelyek egyébként csak személyesen lennének megválaszolhatóak és megoldhatóak.

 

Online mindig minden könnyebb?

 

Az, hogy ezen a szolgáltatáson keresztül végezzünk el bizonyos feladatokat, lehetővé teszi a kedvező és fix árakat is, mégpedig annak köszönhetően, hogy alapvetően automatizált folyamatokról van szó. 

 

Ahol elvégzendő ügyvédi folyamatok is vannak, ott természetesen ezek sem maradnak el, például a tájékoztatást vagy az ellenjegyzést igénylő ügyeknél ez is az ár részét képezi, sőt, ez is teljesen online zajlik, hacsak nincs erre nézve egyéb kérés.

 

Az alacsony költségeket még tovább csökkenti az, hogy sem időben, sem pedig pénzügyi értelemben nem kell kalkulálni az ügyvédi irodába való elutazással, amely például egy vidéki székhely esetén komolyabb logisztikát és ráfordítást is igényelhet. 

 

Megbízható szolgáltatás

 

Az, hogy valamit gyorsan csinálhatunk és olcsón, önmagában még nem lenne elég, ha jogi ügyintézésről van szó. A KRS Ügyvédi Iroda azonban szakmai gondossággal foglalkozik azzal, hogy a szolgáltatáson keresztül megkötött összes szerződés, s létrehozott irat is mindig megfeleljen a rájuk vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek. 

 

A rendszeren keresztül létrejött iratok ugyanolyan teljes értékűnek számítanak, mintha személyesen lettünk volna jelen a folyamatban, és ennek következtében értelemszerűen bíróság előtt is érvényesíthetőek, kikényszeríthetőek.

 

A rendszer ezenfelül arra is lehetőséget ad, hogy a dokumentumokat később is, bármikor elérhessük, a meglévő regisztrációnkon keresztül ugyanis ezek később is letölthetőek és nyomtathatóak maradnak, így biztosan nem fogjuk elveszíteni őket. 

 

Válasszunk kényelmes, gyors, rugalmas megoldásokat, vigyázzunk a felesleges kiadásokkal, és fordítsuk időnket az igazán fontos dolgokra! Az eKRS rendszerével mindez természetesen lehetővé válik.

 

E-közig ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Alapítsd meg a cégedet akár otthonról

A cégek jogi ügyeit ma már online is intézhetjük, hiszen akár otthonról, akár az irodából lehetőségünk van megbízható jogi szolgáltatást igénybe venni a gyorsaság és rugalmasság érdekében, teljesen kötetlenül.

2022. március 22. 16:19

Minden újonnan nyíló ALDI parkolójában lesz e-töltő

Az ALDI és az E.ON Hungária Csoport 2018 óta működik együtt a magyarországi e-autózás infrastruktúrájának fejlesztésén, 2020 novemberében adták át a 100. telepített e-töltőt. Jelenleg összesen 89 áruház parkolójában 136 töltőponttal várják az e-autósokat országszerte. Az újonnan nyíló áruházaknál a megállapodás szerint – az igényektől függően – egy vagy két töltő telepítésére kerül sor, amelyek egy töltő esetében 2*22 kW-os, két töltő esetében pedig egyenként 2*11 kW-os névleges teljesítménnyel rendelkeznek. 

2022. február 22. 17:03

Az ipar átalakulásáról szól az új ABB-tanulmány

Az ABB közzétette a nemzetközi üzleti és technológiai vezetők körében, az ipari átalakulásról készített, a digitalizáció és a fenntarthatóság kapcsolódási pontjait vizsgáló új, globális tanulmány* eredményeit. 

2022. február 21. 11:19

Mire kell figyelni az online számlázó program kiválasztásakor?

Milyen szempontokat kell figyelembe venni az online számlázó kiválasztása során? Milyen funkciókkal érdemes rendelkeznie a számlázás biztosítása mellett a programnak? Miért van fontos szerepe az integrációknak? Mutatjuk a válaszokat!

2022. február 14. 19:43

Vezető helyen a Xiaomi Közép-Kelet-Európában az okostelefonok piacán

A világ egyik legnagyobb techvállalata, a Xiaomi piacvezető pozíciót ért el 2020 negyedik negyedévében Közép-Kelet-Európában az okostelefonok piacán. A Canalys piackutató legfrissebb piaci elemzése szerint az eredményt 18 százalékos éves növekedésnek köszönheti, amely 25 százalékos piaci részt biztosított a Xiaominak a régiónkban. Ugyanebben az időszakban, a vállalat európai viszonylatban a harmadik legnagyobb okostelefon márka maradt 15 százalékos piaci részesedés és 34 százalékos éves növekedés mellett.  

2021. február 11. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24