Virtuális Expo az autonóm mobil robotokról

forrás: Prím Online, 2022. április 26. 11:18

Mobile Industrial Robots (MiR), az autonóm mobil robotok (AMR) piacvezetője április 27-én és 28-án rendezi meg a világ eddig legnagyobb online AMR expóját. A MiRGo partnerei a világ minden tájáról közel 100 különböző AMR-alkalmazást mutatnak be. 

Az expó közép-európai idő szerint 9:00-kor kezdődik a MiR elnökének, Søren E. Nielsennek a mobil robotokról és az ehhez kapcsolódó innovációkról szóló előadásával. Két nap alatt a virtuális standokon a MiRGo ökoszisztémához tartozó több mint 20 vállalat olyan megoldásokat mutat be, amelyek kibővítik a MiR robotok funkcionalitását, és lehetővé teszik számukra, hogy újabb és újabb intralogisztikai folyamatokat támogassanak. 

 

  

MiRGo

A MiR egy nyílt robotplatform, amely képes a különböző alkalmazások integrálására. A MiRGo olyan egyedülálló ökoszisztéma, ahol a MiR robotok funkcionalitását bővítő, harmadik féltől származó alkalmazások találhatók.

 

A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz kötött: www.mobile-industrial-robots.com/en/global-mirgo-expo/.

 

Jesper Sonne Thimsen, Mobile Industrial Robots (MiR)

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett az első Apple Premium Partner üzlet Magyarországra

Az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete várja vásárlóit a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

2023. február 3. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46