Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 10:45

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

Sokszínű választék, jó hangulat

 

A kerti törpék minden házhoz kellemes hangulatot varázsolnak. Ha nincs díszítőelem kihelyezve a kertedben, akkor lehet, hogy nem is olyan jó kedvvel töltöd el ott az időt. 

 

Azonban ha odafigyelsz az ízléses berendezésre, akkor egy kis kreativitással máris feldobhatod az udvar összképét. Nagy segítséget nyújthatnak ebben a cuki kerti törpék. Bájos mosolyukkal, bohókás arcukkal könnyen mosolyt csalhatnak a te arcodra is. 
 

 

A kerti törpéket udvarod számos pontjára elhelyezheted. Választhatod a kertet, de dönthetsz a bejárati ajtó mellett is. Ez utóbbi esetben a törpe mindig jó kedvre derít majd, ahogy megérkezel az otthonodba. A hangulatod az élet minden területére kihat, így érdemes odafigyelned a részletekre. Lehet, hogy éppen egy kedves kerti törpe fogja feldobni a kedvedet, ha éppen rossz passzban vagy. 

 

Ráadásul ha esetleg vendégek érkeznek, őket is egészen biztosan lenyűgözi majd a figurák látványa. Szeretnél beszerezni egyet? Nézz szét a Deconline.hu kerti törpe kínálatában, ahol számos szép darabot találhatsz!

 

Rengeteg kivitelezési mód

 

Természetesen a törpék között is rengeteg variáció közül válogathatsz, így biztosan meg fogod találni azt, amelyik a leginkább tetszik. Legyen akár álló, ülő, mosolygós, vagy világító, az összeset el tudod helyezni a hozzá passzoló helyszínen. 

 

Amennyiben a sötétben is szeretnéd megcsodálni kerti törpéid báját, akkor érdemes lehet egy világító darabot választani. Ha pedig a hangulatodat szeretnéd feldobni a figurával, akkor nincs is jobb választás egy mosolygós törpikénél.

 

Ahogy a kivitelezési módokban, úgy a méretekben is teljes a szabadság. Kiélheted kreativitásodat azt illetően is, hogy mekkora törpékkel szeretnéd ékesíteni a kertünket. Mit gondolsz a te kertedbe a nagyobb, vagy a kisebb darabok illenének? 

 

A kérdés megválaszolásához nézz körül a kínálatban, ahol bizonyára élvezni fogod a válogatást. Akármilyen variációt is fogsz beszerezni, a sikerük garantált. Hiszen ezek a kis vatázslatos mesebeli gnómok minden pillanatban felhívják magukra a figyelmet.

 

Díszítés a környezetvédelem jegyében

 

Ha a világító törpéiddel a Föld megóvására is szeretnél gondolni, napelemes változatokat is találhatsz belőlük. Ezzel persze a költségeidnek is jót teszel, hiszen nem kell majd őket külön áramforráshoz csatlakoztatni, esetleg elemet vásárolni hozzájuk. Így a napelemes megoldás minden esetben tuti tipp!

 

Kedveled a járműveket? Kisautós, vagy éppen motoros törpéket is beszerezhetsz, melyek szintén kellemesen fognak mutani nálad. Akármelyik törpére is essen a választásod, biztosan nem fogod majd megbánni a döntésedet. Reméljük, te is jó kedvre derülsz majd újdonsült figuráid segítségével!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milyen fémipari szalagfűrészt válassz?

A szalagfűrész egy rendkívül praktikus találmány. A körfűrészekkel szemben, amelyek egy forgó fűrészlapot hajtanak meg, a szalagfűrészeknél egy rugalmas szalagot hajt körbe a gép, amely szintén folyamatos vágást tesz lehetővé. A szalagfűrészek nagy teljesítményű gépek, amelyekkel fától elkezdve a fémen át számos anyagot vágnak, nagyrészt komoly műhelyekben, illetve ipari létesítményekben.

2022. június 28. 15:05

A gerinctorna gyakorlatok sérv esetén is segíthetnek (FOLYAMATBAN)

A gerinctorna számos esetben segíthet, hogy megoldódjanak a problémáink. Sokan azt gondolják, hogy csak a hát fájdalmában nyújthanak enyhülést, azonban egy jó szakember képes akár a sérvet is kezelni a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokkal. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi az a gerinctorna és hogyan segíthet rajtunk, hogy könnyebb legyen az életünk.  

2022. június 20. 09:07

A zöldségek kiemelkedő hatása az egészségre

A zöldségek a legjobb szénhidrátforrások közé tartoznak, és minden étrend alapját kell képezniük. Ez alól a gyökérzöldségek sem kivételek, amelyek területünkön a hagyományos fajok közé tartoznak. Levesekhez, köretnek sütve, salátákba nyersen, sütemények alapanyagaként is kiválóak. A zöldségek pótolhatatlan helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban a magas vitamin-, ásványianyag-, rost- és egyéb fontos anyagok miatt, amelyek kedvezően befolyásolják szervezetünk élettani folyamatait.

2022. június 17. 10:46

Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

2022. június 14. 09:46

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24