Volna mit javítani a szexuális életeden?

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 13:03

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

Bizonyított tény ugyanis, hogy azok a párok, akik a szexuális életüket érintő problémákat a szőnyeg alá söprik, nagyobb számban hidegülnek el egymástól, és mennek szét, mint azok, akik hajlandóak félretenni az előítéleteket, a rossz érzéseket, és együtt megbeszélve a problémás részeket, közösen megoldást keresnek.

 

A Pajkos Pajtás csapata is megerősített minket abban, hogy azok a párok, akik eddig eljutnak, sokszor veszik igénybe a szolgáltatásaikat, és mindez éppen azt eredményezi, amire eredetileg vágytak: élvezetes, gátlásoktól mentes együttlétet, ami mindkét félnek örömet okoz.


 

Lehet a kakasgyűrű is megoldás!

 

Most valószínűleg kikerekedett szemmel nézel magad elé, és már készülsz rákeresni, hogy mit is takar a kakasgyűrű. Segítünk! Ez ugyanis nem más, mint a péniszgyűrű arra utaló neve, hogy használatával minden kakas hangosabban kukorékol! Felkeltettük az érdeklődésed?

 

A mai világ nem igazán kedvez a férfiaknak, hiszen a felgyorsult életmód, a stressz, az ezer különböző inger mind-mind jócskán szerepet játszik abban, hogy egyre több embert gyötör merevedési zavar. 

 

Nem mondjuk, hogy arra a péniszgyűrű az egyetlen megoldás, hiszen sokszor egészségügyi vizsgálatok, gyógyszerek is szükségesek, de ha simán csak nehezebb időszakon mész át, és olykor akad merevedési problémád, akkor a nemi szerved köré húzható gyűrű a vér megfelelő helyen tartásával megoldja a kellemetlen probléma.

 

Ha úgy érzed, felpezsdítenéd a hálószobai életet, ha szeretnéd, hogy az együttlétek az örömről, nem pedig az aggodalomról szóljanak, akkor mindenképpen szerezd be egy számodra szimpatikus péniszgyűrűt a Pajkos Pajtás kínálatából!

 

Miért jó a segédeszközöket hadba állítani?

 

Persze a merevedés fenntartása az elsődleges cél, de ha közben feloldódnak a pszichés gátak is, az már hatalmas előny. Nincs olyan férfi a földön, akit ne gyötörne a félelem, hogy épp a legszükségesebb időben nem tudja majd megmutatni a férfiasságát. Ha ez a félelem megszűnik, máris lehet az együttlétre koncentrálni, és persze a partneredre.

 

Gondoltad volna, hogy a gyűrű használata neki is kedvezhet? Ma már ugyanis számos olyan darabot lehet kapni, amely az érzékeny női részeket izgatja, így szíved választottját akár dupla örömben is részesítheted.

 

Persze a higiéniai előírások betartásán túl fontos az is, hogy csak a biztonságosan előírt ideig hagyd magadon az eszközt, hogy az öröm nehogy ürömmé változzon.

 

Készülj fel a fülledt nyári éjszakákra!

 

Ugye megkönnyebbültél, hogy van megoldás a problémádra? Most már igazán nincs más hátra, mint az, hogy beszerezz minden szükséges eszközt, és a fülledt nyári éjszakákat, amikor amúgy is alig tűrünk meg magunkon ruhadarabokat, azzal töltsétek, hogy újra felfedezitek egymást, és az élvezet csodás magasságaiba juttatjátok el magatokat, szerelemben, minden nehézségen túljutva!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mikor jöhet jól a konténeres szemétszállítás?

Nem egy szokatlan utcakép, amikor egy felállványozott ház előtt, ahonnan fúrás-faragás hallatszik ki, több konténer is áll telepakolva különböző építési törmelékekkel. De mit is lehet egész pontosan ezekbe a konténerekbe helyezni, és hogyan lehet szükség esetén a legkönnyebben hozzájutni egyhez?

2022. május 1. 13:07

Volna mit javítani a szexuális életeden?

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

2022. május 1. 13:03

Zajszennyezés és zajvédelem a munkahelyeken

A zajszennyezés láthatatlan veszély, amely akár komoly egészségügyi problémákat is okozhat. A közlekedési zajtól a koncertek hangerejéig a hangos vagy elviselhetetlen zajok halláskárosodást, stresszt és magas vérnyomást okozhatnak. 

2022. május 1. 11:50

Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

2022. május 1. 10:45

Minden, amit a sarokkanapéról tudnunk kell

A sarokkanapék mindenki számára helyet biztosítanak a kikapcsolódásra. Tökéletesek a nagycsaládosoknak, vagy azoknak, akik szeretnek vendégeket fogadni, mivel lehetővé teszik, hogy pihenjünk anélkül, hogy aggódnunk kellene attól, hogy együtt zsúfolódunk össze egy apró méretű kanapén.

2022. május 1. 09:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24