Accenture-SAP együttműködés

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 11:18

Az Accenture és az SAP bejelentette új szolgáltatáscsomagját, amelyben a „RISE with SAP” megoldást a SOAR with Accenture szolgáltatásokkal ötvözik, illetve bővítik vállalati felhőtranszformációt támogató szolgáltatásokkal. Az Accenture a legnagyobb olyan SAP-partner, amely kifejezetten a RISE with SAP megoldás egyszerű megtervezéséhez, bevezetéséhez és felhőben történő üzemeltetéséhez szükséges szolgáltatásokat kínál nagyvállalatok számára.

„A következő évtizedben a legsikeresebb vállalatok teljesen új alapokra helyezik működésüket, amelynek minden részlete átalakul a technológia, az adatok, az AI, az új munkastílus, az ügyfelek bevonása és új üzleti modellek révén” – mutatott rá Julie Sweet, az Accenture elnök-vezérigazgatója. „A nagyvállalatok az SAP és az Accenture segítségével most nagy mértékben felgyorsíthatják átalakulásukat, amellyel a növekedés új lehetőségei nyílnak meg.”

 

A nagyvállalatok gyakran kiterjedt és összetett IT-környezettel – azon belül elszigetelten működő nagyobb rendszerekkel – rendelkeznek, amelyek akadályozzák az agilitást, lassítják a növekedést és az innovációt. A konkrét igényekre szabható alkalmazásokat kínáló közös Accenture-SAP megoldás révén a nagyvállalatok az SAP S/4HANA Cloud platformon alakíthatják ki infrastruktúrájuk alapjait, amelyet később kiterjeszthetnek más felhőnatív üzleti megoldások felé az SAP Business Technology Platformon keresztül. Ez a modern megközelítés nagyban támogatja a fenntartható fejlődést biztosító és az innovációt gyorsító üzleti folyamatok bevezetését. 

 

„A SOAR with Accenture szolgáltatások nagyszerűen kiegészítik az üzleti innovációt ösztönző felhőalapú szolgáltatáscsomagunkat, a RISE with SAP-t” – mondta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója. „Segítségével a kiterjedt és komplex IT-környezettel rendelkező szervezetek nem csupán felgyorsíthatják, hanem egyszerűsíthetik is az átalakulást a RISE with SAP szolgáltatáscsomag előnyei mellett. Az Accenture és az SAP átfogó megoldást kínál az intelligens és fenntartható nagyvállalati modell megteremtéséhez.” 

 

A „RISE with SAP” és a „SOAR with Accenture” egyetlen integrált szállítási modell részeként minden szükséges megoldást (pl. felhőinfrastruktúra-felügyelet, alkalmazásfelügyelet és az üzemeltetési szolgáltatás) biztosít a nagyvállalatok felhőalapú átalakításához. A komponensek az átalakulási folyamat minden szakaszában támogatják a nagyvállalatok egyedi igényeit, az üzleti terv kidolgozásától és megvalósításától kezdve az üzemeltetésen át. Így a nagyvállalatok magas szinten optimalizált működési modellt építhetnek ki az SAP és más fejlesztők alkalmazásaihoz, amely rugalmassá teszi számukra az üzemeltetési költséget és csökkenti az induló beruházás mértékét.

 

„A RISE with SAP és a SOAR with Accenture megoldások révén gondoskodni tudunk arról, hogy ügyfeleinknél az SAP-alkalmazások legfrissebb, piacvezető technológiákkal kiegészített verziói fussanak” – hangsúlyozta Boros József, az Accenture technológiai fejlesztési igazgatója. „A kiszámíthatóság és a hatékonyság javulása révén az IT-részlegek az üzleti alkalmazások modernizálására és a szervezeten belül az értékteremtést és az innovációt ösztönző egyéb tevékenységekre összpontosíthatnak.” 

 

A közös szolgáltatáscsomag az Accenture tapasztalataira épül, miután a cég az elsők között helyezte át központi pénzügyi folyamatait egyetlen globális SAP S/4HANA platformra. Az Accenture maga is tervezi a RISE with SAP megoldás bevezetését, saját felhőszolgáltatásaival kiegészítve és globális IT-szervezete igényeire szabva, hogy ezáltal is javítsa agilitását, valamint fejlessze az innovatív és értékteremtő képességét. Mindez az Accenture és az SAP több mint 40 éves szakmai szövetségére épül, amely jól érzékelteti, milyen értéket képvisel az Accenture Cloud First főbb hyperscaler-felhőszolgáltatók körében kivívott vezető pozíciója, és a vállalat több mint 75 ezer SAP szoftvermérnökből álló globális csapatának tapasztalata.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonból POS-terminál

Kiugróan sikeres évet zárt az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil, amely széles körben kínál készpénzmentes fizetési és a mindennapi ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat. A Simple megoldások „legfiatalabb tagja”, a SimpleBusiness alkalmazás a 2020-as elindítása óta négy, két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak elektronikus fizetésre. Ez a csomag bővül most egy ötödik elemmel, a bankfüggetlen és sokoldalú érintéses fizetési funkcióval.

2022. május 20. 12:47

Mindent kézben tartunk

A tesztcsövet a centrifugába kell helyezni, a komponenst a korrekciós pozícióba, a csomagot a szállítószalagra: a legtöbb munkafolyamatban szükség van rá, hogy megfogjuk, majd valahová áthelyezzük a tárgyakat. A modern rendszerekben ezeket a pick-and-place műveleteket automatizált megfogók végzik. Ezeknek több millió egymást követő mozdulat során ugyanolyan erőteljesen és finoman, precízen és megbízhatóan kell működniük. Az ehhez szükséges erőt egyre inkább villanymotorok biztosítják: amilyen például a FAULHABER BX4 egysége. A Zimmer Group többek között a laboratóriumi folyamatok automatizálására is gyakran használt új GEP2000 sorozatú megfogóinál is ezt a megoldást választotta.

2022. május 19. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24