A Viva Techen mutatta be újdonságait a L'Oréal

forrás: Prím Online, 2022. június 20. 09:58

A L'Oréal a párizsi Viva Tech konferencián mutatja be a jövő szépségével kapcsolatos újításait. A szépségipar vezetője végigvezeti a látogatókat a Web3 és a kialakulóban lévő szépségipari metaverzum felfedezésén, valamint az otthoni, bolti és szalonokban használható szépségipari innovációkat is megismerhetik. 

A L'Oréal a Viva Tech hatodik kiadására egy 325 m2-es, modern standdal tér vissza, ahol a luxus, tömegfogyasztói, professzionális hajápoló és aktív kozmetikai portfóliójának vezető márkái nyújtanak magával ragadó szépségápolási élményt. A L'Oréal a hatodik Viva Tech-re egy modern, 325 m2-es standdal készült, ahol a luxus, a közönségcikk, a professzionális hajápolási és az aktív kozmetikai portfóliójának márkái kínálnak különleges szépségápolási élményeket.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét részt vehetünk a Viva Tech-en, ahol a L'Oréal a kiállítás 2016-os indulása óta minden évben jelentős kitelepüléssel készül. Mindig is merész lépéseket tettünk a szépségápolási technológiai fejlesztések úttörőjeként, és küldetésünknek tekintjük, hogy feltárjuk a jövő technológiáit és csatornáit a fogyasztók új generációjának bevonásához" – mondta Nicolas Hieronimus, a L'Oréal vezérigazgatója. „A L'Oréal vállalati célja - hogy megalkossuk a szépséget, amely előremozdítja a világot - a technológiát az átalakulás katalizátoraként használja az egész üzletágunkban."

 

 

A L'Oréal továbbra is alakítja a szépség jövőjét, és több mint egy évszázados iparági tapasztalatát felhasználva egyedülálló, több érzékszervet érintő szépségélményeket hoz létre. Miután a L'Oréal úttörő szerepet játszott a Web2-alapú bőrdiagnosztika, a távkonzultáció és a virtuális próba terén, most a Web3 szépségápolási élmény alapjait fekteti le, hogy a fogyasztók új generációját érje el. Az "on-chain beauty" azt jelenti, hogy a szépségápolási termékek fogyasztói és alkotói a kialakulóban lévő platformokon találkoznak majd, hogy részt vegyenek az új szépségápolási gazdasági környezetben.  

 

 

A Viva Tech-en a L'Oréal standjának látogatói megtapasztalhatják az online, offline és az „on-chain” szépségápolási fejlesztéseket, többek között:

Luxe-Tech illat 

• Az Yves Saint Laurent Beauté Scent-Sation egy olyan, a maga nemében első ízben alkalmazott, bolti élmény, amely egy multi-szenzoros, EEG-alapú headsetet használ, amely nyomon követi a fogyasztók különböző illatcsaládokra adott érzelmi reakcióit, és ezeket elemezve termékajánlásokat tesz. Az EMOTIV vezető neurotechnológiai vállalattal együttműködve létrehozott Scent-Sation segít az embereknek eligazodni az illatok világában, hogy beazonosíthassák és kiválaszthassák a számukra tökéletes illatot.

 

„On-Chain” szépség 

• A L'Oréal márkák a Web3-on fedezik fel az „on-chain” szépségápolási lehetőségeket, hogy elmélyítsék kapcsolatukat a közösségekkel, mindezt úgy, hogy egyedi szépségélményeket kínálnak, a gyűjtemények birtoklásától kezdve a feltörekvő alkotók támogatásáig:

      –  A NYX Professional Makeup a 3D szépségápolási alkotók következő generációját támogatja azzal a céllal, hogy a Web3-ban az alkotók első számú decentralizált kiadója legyen, újradefiniálva a szépséget a metaverzumban.

      –  Az Yves Saint Laurent Beauté 10 000 Golden Block NFT-t nyit meg, hogy élményeket és segédprogramokat oldhasson fel, például a DJ-k közösségi token dropjait a P00ls-on.

      –  A Mugler az ikonikus "Angel" illatának évfordulóját az első NFT-dömpinggel ünnepli, amely egy digitális művész által tervezett, 3D-s angyalokból álló kriptoművészeti kollekciót tartalmaz. 

 

• A L'Oréal a Web3 partnerek sokszínű ökoszisztémáját építi ki, amely magában foglalja a művészeket, közösségeket, technológiai platformokat, mint például az Arianee, és a People of Crypto kreatív labort, amely a sokszínűséget képviseli és támogatja a Web3-ban.

 

A jövő kereskedelme a Lancôme termékeivel

• A Lancôme újragondolja termékeivel és szolgáltatásaival a kereskedelem jövőjét, a fizikai, a digitális és a virtuális fogyasztói kapcsolódási pontokon keresztül.

      –  Az Absolue Dual-LED Youth Treatment egy új, üzletekben használt készülék, amely szabadalmaztatott LED-fényterápiát használ a bőr kezelésére és a finom vonalak és ráncok csökkentésére szolgáló luxusformula adagolására.  

      –  A Lancôme Shade Finder pontos alapozó árnyalat azonosítást biztosít, és akár 22 500 egyedi bőrárnyalatot is képes felismerni. Már több mint 30 országban érhető el az üzletekben és online is.

      –  A Lancôme Skin Screen bőrdiagnosztikát biztosít az üzletekben. Több mint 13 különböző klinikai tünetet pontoz és összesít, a több mint 15 000 képen képzett, legmodernebb AI algoritmusoknak köszönhetően.

 

Virtuális bőrgyógyászati tanácsadás

• A SkinCeuticals Pro 1:1 lehetőséget kínál a fogyasztóknak arra, hogy online bőrgyógyászati tanácsokat kapjanak egy professzionális esztétikai bőrgyógyásszal folytatott privát, személyes videokonferencián keresztül. Ez az ingyenes szolgáltatás felméri az ügyfél egyedi bőrápolási igényeit, és személyre szabott kezelési tervet javasol.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kanadában terjeszkedik a Chameleon Smart Home Zrt.

Kanadában terjeszkedik az okosotthon-rendszereket fejlesztő magyar Chameleon Smart Home Zrt., amely a napokban három torontói toronyházban kialakított mintalakásában tette elérhetővé a 2021-es Dubaji Világkiállításon bemutatott innovatív megoldásait. 

2022. augusztus 12. 19:03

Egészséges ételkészítés kellemetlen szagok és sütőolaj nélkül

Ugyan ma még kevésbé számít elterjedtnek, mégis hosszú ideje létezik alternatívája az olajban, vagy zsiradékban történő sütésnek. „Az egészséges ételkészítés nem elérhetetlen vágyálom többé. A megoldás kulcsa a forrólevegős fritőz, amelynél a közkedvelt köretekről, így például a hasábburgonyáról sem kell lemondanunk” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

2022. augusztus 12. 17:06

Ezek voltak az elmúlt egy év slágertermékei

Airfryerek, telefonok és robotporszívók – ezek a legnagyobb fejlődést mutató termékkategóriák 2021 és 2022 júniusa között a magyar tulajdonban lévő Euronics Műszaki Áruházlánc éves kimutatása alapján. A tavaly márciusi boltzár után a vásárlók lelkesen tértek vissza az üzletekbe, a vállalat árbevétele végül közel ötödével, rekordszintre nőtt. Bár drágultak a termékek, így is több elektronikai eszköz fogyott – a legtöbbet televíziókra költöttek a vásárlók, a legnépszerűbbek továbbra is a 4K UHD tévék voltak.

2022. augusztus 12. 15:32

A Deloitte ismét vezető minősítést kapott a felhőalapú IT-szolgáltatások terén

A Deloitte a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services 2022 jelentésében vezető minősítést kapott, a legmagasabb helyezést elérve az „Ability to Execute” (megvalósítási képesség) és a „Completeness of Vision” (teljeskörű vízió) terén. 

2022. augusztus 12. 13:59

Pár nap múlva érkezik az OPPO ColorOS 13

Az OPPO globális online stream eseményen mutatja be az Android 13-ra épülő mobil operációs rendszerének legfrissebb verzióját. A 67 nyelven elérhető és globálisan több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkező ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott, valamint számos intelligens és kényelmi funkciót is tartalmaz.

2022. augusztus 12. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24