Business Superbrands díjat kapott a G DATA

forrás: Prím Online, 2022. június 22. 20:31

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, a G DATA 2014 után második alkalommal nyerte el az elismerést.

A Superbrands nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

 

A G DATA 2014 után idén második alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. A német vírusvédelmi megoldást 1985-ben alkotta meg a céget jelenleg is vezető Kai Figge és Frank Kühn, méghozzá a világ első vírusirtójaként. A G DATA vírusvédelmi szoftvere azóta is a német piac vezető megoldása. A vállalat az elmúlt években számos olyan innovatív vírusvédelmi technológiát mutatott be, amelyek kiemelik versenytársaik sorából. Ilyen a G DATA BEAST, amely egy gráfadatbázisban tárolja a rendszer eseményeit, a G DATA DeepRay, amely neurális hálózatok segítségével nyújt védelmet a legújabb kártevők ellen, valamint a G DATA Zsarolásvédelem, amely a felhőtől függetlenül is képes megállítani a legújabb zsarolóvírusokat.

 

A Business Superbrands díjról

Idén huszonhét éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a Nemzetközi Superbrands Programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím. „A Superbrands elnyerése egy világos üzenet a környezet felé, hogy az adott márkában továbbra is meg lehet bízni, és ezt egy szakmai grémium is elismeri és tanúsítja” – emelte ki Dr. Totth Gedeon, a BGE tanára, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Business Superbrands Szakértői Bizottság elnöke.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05