Megérkezett a Huawei csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2022. július 1. 18:31

Július 4-től hazánkban is megvásárolható az Isztambulban pár napja bemutatott Huawei Freebuds Pro 2. A gyártó legújabb, csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója prémium technológiai megoldásokkal, személyre szabott hangzással, továbbfejlesztett aktív zajszűréssel érkezik. 

A FreeBuds Pro 2 kompatibilis iOS-, Android- és Windows-alapú eszközökkel, egyszerre két eszközzel is párosítható, továbbá támogatja a fordított vezeték nélküli töltést is. A fülhallgató átlagos használat mellett mintegy 30 óra üzemidőt biztosít.

 

Július 4-től Magyarországon is kapható a HUAWEI FreeBuds termékcsaládjának csúcskategóriás modellje, a FreeBuds Pro 2, amelyet a gyártó néhány napja az isztambuli regionálás eseményén mutatott be. Az eszköz hangrendszerét a Huawei a világszerte ismert akusztikai mérnöki vállalattal, a Devialet-tel együttműködésben fejlesztette ki, amely kiemelkedő hangzást kínál a felhasználóknak. 

 

Prémium és személyre szabott hangzás

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 egyedülálló kettős hangrendszerrel rendelkezik. Hangvezérlő szoftvere (Ultra-hearing True Sound Dual Driver) intelligensen koordinálja a két hangsugárzót, amelyek együttműködve kiváló hangteljesítményt nyújtanak. A készülék síkmembránt használ az éles és precíz magas hangok előállításához, valamint négymágneses dinamikus meghajtót működtet a közepes és alacsonyabb frekvenciákhoz, így még átütőbben szól a basszus rajta. A fejlett hangátviteli technológiának köszönhetően a fülhallgató rendkívül széles, 14 Hz-től 48 kHz-ig terjedő tartományban képes hangot kibocsátani, így az apró részleteket is pontosan közvetíti.

 

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 fülhallgatót hármas adaptív hangszínszabályzó (Triple Adaptive EQ) technológiával szerelték fel, amely automatikusan igazítja a hangot a hallójárat szerkezetének és a hangerőszintnek megfelelően. Ennek köszönhetően a fülhallgató valós idejű, személyre szabott hangélményt nyújt függetlenül attól, hogyan, hol és milyen hangerőn játssza le a felhasználó a zenét.

 

Továbbfejlesztett, intelligens zajszűrés, zavartalan hívások

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 már három mikrofonos aktív zajszűrő rendszerrel (Triple Mic ANC System) rendelkezik, amely a készülék elődjéhez képest 15 százalékkal növeli az átlagos zajszűrés mélységét. Ehhez társul a továbbfejlesztett intelligens, dinamikus zajszűrő technológia (Intelligent Dynamic ANC 2.0), amely pontosan azonosítja a hangkörnyezetet, és kiválasztja a megfelelő zajszűrő módot, amellyel az adott zaj megszüntethető. A technológiának köszönhetően a készülék akár a repülőgép zúgó hangját is kiszűri.

 

A HUAWEI FreeBuds Pro 2-ben új technológia felel a tiszta, csendes hívás közbeni hangzásért, amelyet a három mikrofonos hívászajszűrő rendszer és a Huawei exkluzív mély neurális hálózatának zajszűrő algoritmusa tesz lehetővé. A készülék pontosan beazonosítja az emberi hangokat, miközben korrigálja a zajszűrést, így a felhasználók tiszta hangminőséget kapnak a hang- és videohívások közben, bárhol is legyenek. 

 

Mindemellett az új, rejtett szélálló kialakítás, valamint az iparági szinten is vezető intelligens szélzajszűrő algoritmusok erős szél esetén is háborítatlan, kiváló minőségű hívásokat tesznek lehetővé.

 

Gördülékeny együttműködés más eszközökkel, kiemelkedő üzemidő

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 egyszerre akár két eszközzel is párosítható, beleértve az okostelefonokat, tableteket, számítógépeket és okosórákat, valamint kompatibilis Android, iOS és Windows rendszerekkel. A Huawei AI Life alkalmazásban található Kapcsolatközpont segítségével a felhasználók megtekinthetik a fülhallgatóhoz csatlakoztatott legutóbbi tíz eszközt, így könnyebben válthatnak közöttük. 

 

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Bekapcsolt aktív zajszűrés mellett akár 4 órányi lejátszási időt tesz lehetővé, illetve 18 órát töltőtokkal együtt. Zajszűrés nélkül pedig 6,5 órányi zenehallgatást, valamint 30 órát a töltőtokkal.

 

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 támogatja a fordított vezeték nélküli töltést, okostelefonnal vagy tablettel párosítva, így utazás közben is egyszerűen feltölthető a készülék. 

 

Árak és elérhetőség

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 három színben kapható: Fagyos Ezüst, Kerámia Fehér és Ezüstkék. Teljes körű országos értékesítése várhatóan július 4-én kezdődik hazánkban, a készülék ajánlott fogyasztói ára 79.990 forint. Azoknak, akik július 4. és 31. között vásárolják meg a fülhallgatót, ráadásként egy HUAWEI Band 7 sportórát ad a gyártó. A fülhallgató a Huawei webáruházában a www.huawei-store.hu oldalon, és a gyártó viszonteladó partnereinél elérhető el 2022. július 4-től.

Kulcsszavak: fülhallgató HUAWEI

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyerek okosórával jelentkezik a norvég Xplora

Az Xplora, az 5 és 12 év közötti gyermekek számára készült okosórák világelső gyártója piacra dobta legújabb készülékét, az új XGO3-at. A még gyorsabb, pontosabb és strapabíróbb okosórák már a hazai piacon, a Media Markt üzleteiben is elérhetőek.

2022. augusztus 16. 15:10

Érkezik a Samsung eddigi legnagyobb és legerősebb órája

A Samsung bejelentette a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch5 Pro termékek érkezését, amelyek továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek az egészségünk megőrzését szolgáló mindennapi szokások kialakításáért.  

2022. augusztus 11. 14:07

A NISMO-val és a TOM’S-szal is együttműködött a Casio

Bár az idei szezonban a Casio nem szponzorálja a AlphaTauri Forma 1-es csapatot, ennek ellenére a japán óramárka továbbra sem tette félre a motorsportok és a sebesség iránti szenvedélyét. „Mindezt jól bizonyítja a NISMO-val, valamint a TOM’S versenycsapattal történő együttműködés, amelynek keretében limitált szériás Edifice modellekre tehetnek szert a Casio márka szerelmesei” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2022. augusztus 6. 14:03

Ezzel a néhány trükkel sokat spórolhatunk a villanyszámlán

Már eddig is akár több tízezer forintot spórolhattak évente a rezsiszámlán azok, akik igazán energiahatékony hűtőszekrényt és mosógépet használnak, az átlagos fogyasztás felett érvényes új energiaárak fényében pedig ennél is jóval magasabb lehet a megtakarított összeg. Ha nem rendelkezünk kifejezetten energiatakarékos készülékekkel, akkor sincs veszve minden, hiszen a berendezések tudatosabb használata szintén hozzájárulhat az energiafogyasztás csökkentéséhez. Az LG szakértői összegyűjtötték a leghasznosabb tippeket, amelyekkel takarékosabban üzemeltethetjük gépeinket.

2022. július 27. 11:21

A Siemens termosztátja szén-dioxid szenzorral őrzi a levegő minőségét

Az új modell folyamatosan figyeli a beltéri levegő minőségét, és szükség esetén változtat a beállításokon, hogy az épületben tartózkodók számára mindenkor egészséges és produktív beltéri légkört biztosítson, a hatékony működés fenntartása mellett. Ha az emelkedő CO2-koncentráció következtében a levegő minőségromlását észleli, a termosztát automatikusan magasabb fokozatra állítja a szellőztető rendszert, hogy megfelelő mennyiségű friss levegőt juttasson a helyiségbe.

2022. július 26. 12:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40