A remek és sokoldalú sztreccsfólia

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 1. 10:50

Ha valamit be kell csomagolni, arra általában azért van szükség, mert azt a valamit el kell vinni az eredeti helyéről valami teljesen más helyen lévő pontra. Számos oka lehet ennek, de egy közös vonást minden egyes esetben érdemes kihangsúlyozni az ilyen történéseknél: vigyázni kell a szállítandó dolgokra. Ezt pedig csak szakszerű csomagolással és az ehhez való megfelelő csomagolóanyagok kiválasztásával lehet elérni.

Ha erről nem gondoskodsz, akkor legyen bár a leggyorsabb és a legjobb szállítóeszköz a birtokodban, bizony veszélyben lesznek a szállított anyagok.

 

Garantáltan biztos a védelem

 

Ha el szeretnéd kerülni, hogy a szállítások során összekeveredjenek, leessenek és megsérüljenek a termékek a csomagtérben, akkor érdemes a cadmas.hu-nál kapható sztreccsfóliák között körülnézned. Ezek a remek és sokoldalúan hasznosítható termékek olyan kiváló határréteget képesek vonni a védendő anyagok és azok környezete közé, amellyel garantáltan sokkal nyugalmasabban telik majd szállítmány megérkezésére való várakozás időszaka. Ezeknek a termékeknek a használata igazán egyszerű, mert könnyedén feszíthetők, nyújthatók és tekerhetők.

 


 

Nemcsak védhetsz, hanem el is takarhatsz vele

 

A sztreccsfólia anyaga műanyag, polietilén, ami rendkívüli módon képes nyúlni. Legfőképp a raklapos szállítmányozásban terjedt el a használata, hiszen a rakatot ennek a terméknek a használatával nagyon gyorsan és egyszerűen körbe lehet tekercselni. Ezzel pedig nem is olyan nagy idő- és költségráfordítással nemcsak a leborulástól, hanem a sérülések nagy részétől is könnyedén meg lehet óvni a termékeket. Összefog és összetart, de arra is alkalmas lehet, hogy az avatatlan szemeknek ne engedje meg, hogy tudomást szerezzenek a rakatok pontos tartalmáról.

 

Gazdaságosan használható

 

A sztreccsfólia neve az angol „stretch” kifejezésből ered, aminek a jelentése: nyújt, kinyújt, kifeszít, kifeszül. Nagyon sok iparág szállításainál kedvelik és előnyben részesítik a sztreccsfólia alkalmazását.

 

Sok terméktípust be tudsz szerezni akár a cadmas.hu weboldalon is. Vannak kézi sztreccsfólia tekercsek, melyekből jobb, ha a vékonyabb és jobb minőséget keresed. Ezekkel akár összességében még 10-20 vagy akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetsz. Miért? Sokkal több fólia kerül a tekercsre, így azt nem kell olyan gyorsan cserélgetned. Ha sok a raklap és a rakat, akkor ez nagyon lényeges szempont. Kevesebb az állásidő és az üres hulladék guriga is. 

 

Persze vannak esetek, amikor a vastagabb, 23 mikronos fólia lesz a nyerő megoldás. Akár még előnyújtott sztreccsfólia is kapható, sőt cséve nélküli változatok is. Az előbbiek igazán gazdaságosan használhatók, könnyen ráfeszülnek, illetve ráfeszíthetők a szállítmányokra. Léteznek már gépi sztreccsfóliák is többféle nyújthatósággal, valamint gépi segítség ezeknek a felhasználásához.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Lepd meg külföldi partnereidet egy egyedülálló reklámajándékkal!

Manapság az országhatárok elmosódni látszanak, aminek köszönhetően különböző nemzetek és különböző kultúrák között megnyílik az út. Számos multinacionális vállalat működik hazánkban is, ahol mindennaposak a nemzetközi meetingek és a külföldi utazások egyaránt. Olvass hát tovább és tudj meg többet a tökéletes céges reklámajándékok titkáról!

2022. szeptember 1. 14:31

Strandzászlót keres, de elveszett a kínálatban?

Amikor kiállításra készülünk, vagy esetleg az üzletünk elé szeretnénk helyezni egy feltűnőbb hirdetést, vagy akár fesztiválok, rendezvények alkalmával van módunk a vállalkozásunkat minél szembetűnőbben megjeleníteni, akkor mára már megkerülhetetlen opcióként bukkan fel a strandzászló, ami nevével ellentétben nem csak strandon használható.

2022. szeptember 1. 14:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17