A remek és sokoldalú sztreccsfólia

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 1. 10:50

Ha valamit be kell csomagolni, arra általában azért van szükség, mert azt a valamit el kell vinni az eredeti helyéről valami teljesen más helyen lévő pontra. Számos oka lehet ennek, de egy közös vonást minden egyes esetben érdemes kihangsúlyozni az ilyen történéseknél: vigyázni kell a szállítandó dolgokra. Ezt pedig csak szakszerű csomagolással és az ehhez való megfelelő csomagolóanyagok kiválasztásával lehet elérni.

Ha erről nem gondoskodsz, akkor legyen bár a leggyorsabb és a legjobb szállítóeszköz a birtokodban, bizony veszélyben lesznek a szállított anyagok.

 

Garantáltan biztos a védelem

 

Ha el szeretnéd kerülni, hogy a szállítások során összekeveredjenek, leessenek és megsérüljenek a termékek a csomagtérben, akkor érdemes a cadmas.hu-nál kapható sztreccsfóliák között körülnézned. Ezek a remek és sokoldalúan hasznosítható termékek olyan kiváló határréteget képesek vonni a védendő anyagok és azok környezete közé, amellyel garantáltan sokkal nyugalmasabban telik majd szállítmány megérkezésére való várakozás időszaka. Ezeknek a termékeknek a használata igazán egyszerű, mert könnyedén feszíthetők, nyújthatók és tekerhetők.

 


 

Nemcsak védhetsz, hanem el is takarhatsz vele

 

A sztreccsfólia anyaga műanyag, polietilén, ami rendkívüli módon képes nyúlni. Legfőképp a raklapos szállítmányozásban terjedt el a használata, hiszen a rakatot ennek a terméknek a használatával nagyon gyorsan és egyszerűen körbe lehet tekercselni. Ezzel pedig nem is olyan nagy idő- és költségráfordítással nemcsak a leborulástól, hanem a sérülések nagy részétől is könnyedén meg lehet óvni a termékeket. Összefog és összetart, de arra is alkalmas lehet, hogy az avatatlan szemeknek ne engedje meg, hogy tudomást szerezzenek a rakatok pontos tartalmáról.

 

Gazdaságosan használható

 

A sztreccsfólia neve az angol „stretch” kifejezésből ered, aminek a jelentése: nyújt, kinyújt, kifeszít, kifeszül. Nagyon sok iparág szállításainál kedvelik és előnyben részesítik a sztreccsfólia alkalmazását.

 

Sok terméktípust be tudsz szerezni akár a cadmas.hu weboldalon is. Vannak kézi sztreccsfólia tekercsek, melyekből jobb, ha a vékonyabb és jobb minőséget keresed. Ezekkel akár összességében még 10-20 vagy akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetsz. Miért? Sokkal több fólia kerül a tekercsre, így azt nem kell olyan gyorsan cserélgetned. Ha sok a raklap és a rakat, akkor ez nagyon lényeges szempont. Kevesebb az állásidő és az üres hulladék guriga is. 

 

Persze vannak esetek, amikor a vastagabb, 23 mikronos fólia lesz a nyerő megoldás. Akár még előnyújtott sztreccsfólia is kapható, sőt cséve nélküli változatok is. Az előbbiek igazán gazdaságosan használhatók, könnyen ráfeszülnek, illetve ráfeszíthetők a szállítmányokra. Léteznek már gépi sztreccsfóliák is többféle nyújthatósággal, valamint gépi segítség ezeknek a felhasználásához.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09