A tökéletes nyári ruha megtalálásának titka

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 1. 10:24

Hosszabbak a nappalok, egyre melegebb van, a télikabátok pedig szilárdan az ágy alatt maradnak, és egy darabig nem is jönnek majd elő. 

 

Bár alig várjuk a grill partikat és a strandolást, a nyári ruha shopping nem mindig tartozik a legjobb élmények közé. Éppen ezért szeretnénk néhány ötletet adni, hogy az a nyári ruhák vásárlása ne félelemmel töltsön el, hanem szórakoztató legyen. 

 

Illeszkedés

 

Sokan különös figyelmet fordítanak arra, hogy a magasságuk és a testtípusuk alapján melyik az a szabás, ami igazán előnyös számukra, és ez meglehetősen jó ötlet, mivel sokkal egyszerűbbé teszi a nyári ruha vásárlást, így a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek az Abutik Női Ruha Webáruház molett ruhák részlegén biztosan sikerrel járnak majd.

 

Ezeknek a nyári daraboknak ugyanis kényelmesnek kell lenniük, vagyis nem túl szűknek, de nem is túl lazának. A komfortos viselet megtalálásának legjobb módja, ha felpróbálsz a jelenlegi gardróbodból különféle darabokat, és felméred, hogy hogyan érzed magad bennük. 


Hossz

 

A nyári ruhákkal kapcsolatos egyik mítosz az, hogy mindenképpen rövidnek kell lenniük. Ez a felfogás vissza is tükröződik a boltok polcairól. De szerencsére már nem csak a rövidebb fazonok közül lehet választani - minden idők legikonikusabb nyári ruhái között már sok olyan van, amely térdig vagy lejjebb ér, mint például az ingruha vagy a szezon abszolút sztárjai a csodás maxik. 

 

Zsebek

 

A zsebek mindig jó ötletnek bizonyulnak, mivel funkcionálisak, és egy “csipetnyi mókát” csempésznek az öltözékedhez. Az ilyen rucik ezért elengedhetetlenek például a nyaraláshoz, miközben csak a telefonoddal és a pénztárcáddal utazol, vagy ha csak el szeretnéd tenni valahová azt a néhány kagylót, amit a parton találtál.

 

Anyag

 

Gondold át, hogy mi a legfontosabb számodra a tökéletes nyári ruhában? Egy pamut ruci például remekül lélegzik a nyári forróságban. Ugyan a lenvászon is hasonló tulajdonsággal bír, azonban hajlamosabb a ráncosodásra. De a chambray, műselyem és kevert szövetek is igazán népszerűnek számítanak ilyenkor.

 

Szín

 

Bár csábító a nyári ruhák merészsége, mégis érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen színű ruhát is fogsz reálisan viselni a mindennapok során.

 

A semleges árnyalatok igazi klasszikusok, és jó okkal! Ezek olyasvalamik, amelyeket sokféleképpen viselhetsz, pusztán a frizura, az ajakszín, a kiegészítők vagy a cipők megváltoztatásával. 

 

Nyomatok

 

A nyomatok remek módját jelentik annak, hogy a nyári ruhát vizuálisan igazán pompássá lehet varázsolni. Csakúgy, mint a ruha színének kiválasztásakor, fontold meg itt is, hogy milyen mintákat szoktál hordani általában, vagy hordod-e egyáltalán őket!

 

Tetszik? Vedd meg!

 

Végül győződj meg arról, hogy tényleg tetszik-e az adott nyári ruha! Ha ugyanis nem felel meg ennek a kritériumnak, akkor megette a fene az egészet, mivel így nem fogod benne magabiztosnak és szépnek érezni magad. Érdemes inkább tovább keresgélni.

 

A keresés közben pedig ne feledkezz meg arról, hogy érezd jól magad! A tökéletes nyári ruha vásárlása egy kellemes élmény lehet. Szánj rá időt, próbálj ki különböző stílusokat, és találj egy olyan darabot, amely valóban közel áll a szívedhez!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ütvefúró vagy fúrókalapács? Melyik mire jó?

A fúrás már-már hétköznapi tevékenység. Ha épp nem nekünk kell lyukat fúrni, akkor a szomszéd veszi elő a leghangosabb gépét. Ilyenkor általában két szerszám kerül szóba. Az ütvefúró, vagy a fúrókalapács. Ebben a bejegyzésben megnézzük, mi a különbség a kettő között, illetve mikor, melyiket, és hogyan célszerű használni.

2022. szeptember 27. 17:27

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Lepd meg külföldi partnereidet egy egyedülálló reklámajándékkal!

Manapság az országhatárok elmosódni látszanak, aminek köszönhetően különböző nemzetek és különböző kultúrák között megnyílik az út. Számos multinacionális vállalat működik hazánkban is, ahol mindennaposak a nemzetközi meetingek és a külföldi utazások egyaránt. Olvass hát tovább és tudj meg többet a tökéletes céges reklámajándékok titkáról!

2022. szeptember 1. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38