Mit szólsz a legmenőbb, 2022-es nyári szettekhez?

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 1. 11:20

Vannak olyan márkák, amelyek mindig a legjobb termékeket kínálják vásárlóik számára. A lábbelik területén például elsődleges a kényelem, de ennek a komfortérzetnek nem szabad a design rovására mennie. A legújabb stílusirányzatok a divat szerelmeseit teljesen elveszik a lábukról.

Tarts velem és tudd meg, hogy melyek azok a cipőmárkák 2022-ben, amelyek komplett szettekkel állnak elő!

 

Szettből szettbe

 

A divatmárkák napjainkban már tudják, hogy nem elég néhány csinos darabot a piacra dobni, hiszen emögött lennie kell minőségnek és technológiának is. Az okosabbak már továbbfejlesztik a kínálatukat és menő szettekkel rukkolnak elő. A LifeStyleShop webáruház Rieker cipői között akár ilyenekkel is találkozhatunk, ha nyitott szemmel járunk. 

 

A prémium kategóriás lábbelik mellett tehát manapság a kiegészítők kínálata egyre szélesebb lett, hiszen jól tudjuk, milyen erővel bír az, amikor a cipő passzol a táskához. Ezek a szettek bármilyen lábbelivel jól mutatnak, legyen szó sneakerről, papucsról, szandálról vagy alkalmi cipőről.

 

A szettek mindig jól mutatnak, de különösen nyáron kedveljük őket, hiszen ilyenkor nem takar semmi minket, és tökéletesen látszik a tökéletes megjelenésünk. 

 

Vagány, nőies Rieker szettek a láthatáron!

 

2022-ben igazi szett gyöngyszemek hívogatják a hölgyeket. Tudom, tudom, mert én is így érzek, az megint más dolog, hogy lassan a cipősszekrényben nem lesz hely. Na de lássuk csak, mit hozott idén a Rieker!

 

Mit szólnál egy mustársárga szetthez? Igen, napjainkban ez a szín nagyon divatos és mondanom sem kell, hogy többféle árnyalata létezik. A vagány sportcipők között például halványabb darabok egyaránt akadnak, de a sötétebb változata is különösen mutatós. Ha ez nem lenne elég, akkor szerezz be egy mustársárga szandált is, mellé pedig jöhet egy válltáska!

 

A bézs a másik olyan szín, ami 2022 meghatározó árnyalata. Sőt, szívesen kombinálják világosbarna elemekkel az outfitben. Jó példa erre egy csinos telitalpú szandál, amihez egy színben passzoló, pöttyös válltáskát dobunk a vállunkra.

 

Szettekből sosem elég!

 

A piros, illetve a rosegold szettek még mindig nem mentek ki a divatból, hiszen annyira elevenek, annyira szenvedélyesek, annyira randihoz valók! Egy lapos talpú bebújós fazonú cipő és egy fehér-rosegold táska a legszebb nyári ruhánkat is képes még szebbé varázsolni.

 

Mit kezdenénk az örök fekete szett nélkül? A feketét azért kedveljük, mert minden alkalomhoz passzol. A 2022-es divat egyik legmeghatározóbb színkombinációja például a fekete-fehér, s ebben az árnyalatban kapható senaker, telitalpú szandál, papucs, sportcipő és táska, szóval nagyjából minden, így akár több szettet is összeállíthatunk. 

 

Ha szeretnél minőségi outfiteket kialakítani, akkor érdemes a Rieker kínálatában böngészned, ahol mindenféle stílusú termékek között nézelődhetsz!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05