Új üzletágvezető a Xylemnél

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 3. 19:02

Gampel Tamást nevezték ki a Xylem Water Solutions Kft. új közműágazati értékesítési vezetőjének. A szakember az új pozíciójában a víziközmű vállalatok és a területi vízgazdálkodásban érintett cégek és szervezetek projektjeihez kapcsolódóan a Xylem termékeinek és megoldásainak értékesítését irányítja.

Gampel Tamás 30 évet meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezik a vízipar és a vízgazdálkodás területén, 2018 óta erősíti a Xylem Water Solutions Kft. csapatát. Ezt megelőzően az iparág vezető vállalatainál (Zenner, Siemens, Veolia), valamint a Fővárosi Vízműveknél és a Fővárosi Csatornázási Műveknél dolgozott különböző beosztásokban.

 

Gampel Tamás

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett mérnökdiplomát 1990-ben, a Közgazdaságtudományi Egyetemen pedig másoddiplomás képzés keretében mérnök-közgazdászként végzett. A Müncheni Műszaki Egyetemen szennyvíztisztítás témában folytatott posztgraduális tanulmányokat. 

 

A szakember idén május elsejétől tölti be a közműágazati értékesítési vezetői pozícióit a Xylem Water Solutions Kft.-nél. „Alapvető célom, hogy a Xylem portfóliójából minél szélesebb választékot tudjunk bemutatni partnereinknek és természetesen éljenek is ezzel a lehetőséggel. A víziközmű szolgáltatók mellett a vízügyi igazgatóságok, valamint a területi vízgazdálkodásban érintett cégek, szervezetek projektjeiben való részvétel is a mi csoportunk felelőssége. Az általunk kínált berendezések, illetve digitális megoldások véleményem szerint komoly segítséget nyújthatnak a víziközmű-ellátás és a vízgazdálkodás hatékonyságának javításában” – fogalmazott kinevezése kapcsán Gampel Tamás.  

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo ismét javuló bevételt és nyereséget ért el

Erős első éves eredményeket jelentett be a Lenovo Group, amely így a kilencedik egymást követő negyedévben növelte mind a bevételét, mind a nyereségét. Az első negyedéves nettó nyereség a tavalyihoz képest 11%-kal 516 millió dollárra, nem HKFRS* alapon az előző évhez képest pedig 35%-kal 556 millió dollárra nőtt. A bevételek 17 milliárd USD-re nőttek, ami 5%-os növekedést jelent az előző évhez képest változatlan árfolyamon számolva.

2022. augusztus 11. 19:50

A Daniella Villamosság az UNICEF-fel együtt segít a rászorulókon

A háromszoros Magyar Brands és Business Super Brands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság életében mindig is központi szerepet játszott a társadalmi felelősségvállalás. Rengeteg nemes ügyet támogattak már anyagi és tárgyi adományokkal, de gyakran nyújtanak szakmai segítséget is. Ezúttal az UNICEF-fel együttműködve segítenek azoknak a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekeknek, akik – többek között a szomszédos háborús helyzet okán is – bajba kerültek és támogatásra szorulnak.

2022. augusztus 11. 12:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24