GreenGo: Újabb kedvezményes parkolási zónák

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 4. 19:04

Jó hír a Budapest környéki kiránduló-, bevásárló- és szabadidős helyeket célzók számára: újabb 15 hellyel bővült a kedvezményes díjjal igénybevehető parkolási lehetőségek száma Magyarország egyetlen, teljesen elektromos flottával rendelkező, közösségi autómegosztó szolgáltatójánál. Ezzel immáron közel 70 kedvezményes parkolási zóna teszi kényelmesebbé azok életét, akik számára a reális árú közlekedés mellett a környezet tisztasága és jó levegő megőrzése is fontos.

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a hazai elektromos közösségi autózás, ami egyben azt is jelenti, hogy az egyre élesebbé váló verseny a hazai autómegosztó szolgáltatókat is folyamatos szolgáltatás színvonalemelésre ösztönzi. Ilyen jogosan megfogalmazott fogyasztói igény a kedvezményes parkolási lehetőségek növelése is – amelyre a piacon egyedül a GreenGo adott választ azzal, hogy mostantól közel 70 ilyen jellegű parkolási lehetőséget biztosít az ügyfelei számára.  

 

A közösségi autómegosztó szolgáltató ugyanis újabb 15 kedvezményes árú parkolási lehetőséget biztosít azok számára, akik saját gépjárművük helyett inkább a gazdaságosabb és egyszerűbb carsharing megoldást választanák.

 

Az új helyek elsősorban azok számára lesznek izgalmasak, akik szabadidős tevékenységeikhez (DunaFok Szabadidőpark vagy szigethalmi Vadaspark), bevásárlásaik intézéséhez (Pólus Center, Möbelix, vagy fóti Auchan), esetleg vizes élményekhez (szentendrei uszoda, a D-Beach vagy Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő) kapcsolódó helyek eléréséhez szeretnék igénybe venni a kedvezményes parkolás lehetőségét.

 

 

A mostantól kedvezményes díjszabás mellett elérhető új parkolási zónák zöld körrel kiemelve.

 

A szolgáltató applikációjában a kedvezményes parkolási zónákat kék színnel jelzik a zöld zónahatárok mellett. A kedvezményes parkolási zónák parkolási díja, díjcsomagtól függően az általános parkolás töredéke, akár 5 Ft/perc is lehet.

 

„Nem csak, hogy mi üzemeltetjük Budapest egyetlen teljesen elektromos carsharing flottáját, de mi vagyunk azok is, akik a piacon egyedülálló módon a vezetési díj töredékért biztosítjuk a kedvezményes zónákban a parkolás lehetőségét. Mostantól még több helyen hagyhatják ott ügyfeleink az autóikat úgy, hogy az órájukat kellene nézniük a költségek miatt, vagy aggódniuk kellene amiatt, hogy a hazaútra nem lesz már elérhető autó” – nyilatkozta Ádám Boglárka a GreenGo vezérigazgatója.

 

„Azoknak, akik éves szinten 7500 kilométernél kevesebbet közlekednek gépjárművel, a jelenlegi üzemanyagárak mellett egészen biztosan a carsharing használata a legkifizetődőbb” – tette még hozzá a vállalat vezetője.

 

A GreenGonál több mint 400 autó elérhető Budapesten. A nagyobb hatótávú kocsikkal távolabbi, vidéki desztinációk is kényelmesen megközelíthetők, a fővárosban pedig a szolgáltatási zóna 100 négyzetkilométer. A GreenGo ügyfeleinek száma 30 százalékkal nőtt az idei második negyedévben az előző esztendő azonos időszakához viszonyítva, emellett 40 százalékkal nőtt a bérlések, illetve 60-nal a megtett kilométerek száma is – ami mögött elsősorban a járvány visszaszorulása, a fogyasztói szokások átalakulása és a flotta nagyobb hatótávú autókkal való bővítése áll.

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: megtriplázódott a villanyautók száma Magyarországon

Látványos bővülés vár a villanyautók piacára az uniós piacokon, a tervek szerint ugyanis 2035-től várhatóan csak elektromos autókat lehet értékesíteni. Magyarországon 2020 májusa óta megháromszorozódott a tisztán elektromos személyautók száma, igaz, a teljes autóparkhoz képest még marginális az arányuk – derül ki a K&H összeállításából. A pénzintézet pedig kedvező kamatozású lízingkonstrukciót nyújt a magyar cégeknek ahhoz, hogy villanyautóval bővítsék a flottájukat, ezzel is segítve a vállalkozások kiadásainak csökkentését, lendületet adva az elektromobilizációnak.

2022. augusztus 8. 18:10

A Mercedes Continental abroncsokkal szereli fel a teljesen elektromos EQB-t

A Mercedes a Continental prémium termékeivel szereli fel az EQ sorozat új, teljesen elektromos SUV-ját. Az új EQB 19 colos EcoContact 6 abroncsokon fog kigurulni a gyárból. A Mercedes továbbá a rendkívül biztonságos WinterContact TS 850 P Continental téli gumiabroncsot is alapfelszerelésként kínálja.

2022. augusztus 8. 11:21

Csúcstechnológiás Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone és világszerte megbízható flottakezelési megoldása, a Webfleet a 2022-es IAA Transportation kiállításon mutatja be prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások portfólióját. Az újítások egyszerre szolgálják a flották hatékonyságát, fenntarthatóságát és kényelmét.

2022. augusztus 7. 10:37

A jövő mérnökei versenyeztek a Széchenyi-egyetemen

Véget ért az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös szervezésű nyári tábora, amely ötvözte az intenzív szakmai képzést a hallgatói mérnökversenyek világával. A résztvevőknek az Audi e-tron akkumulátorának viselkedését kellett szimulálniuk szoftveres környezetben, mindezt négy hét alatt, az alapoktól indulva. Valamennyi csapat sikeresen teljesítette a feladatot, amely jól mutatja a győri Széchenyin alkalmazott, szokásostól eltérő gyakorlatorientált oktatási módszertan eredményességét. A hallgatók munkáját a közreműködő cégek is értékelték, néhány résztvevő állásajánlatot is kapott.

2022. augusztus 6. 11:36

GreenGo: Újabb kedvezményes parkolási zónák

Jó hír a Budapest környéki kiránduló-, bevásárló- és szabadidős helyeket célzók számára: újabb 15 hellyel bővült a kedvezményes díjjal igénybevehető parkolási lehetőségek száma Magyarország egyetlen, teljesen elektromos flottával rendelkező, közösségi autómegosztó szolgáltatójánál. Ezzel immáron közel 70 kedvezményes parkolási zóna teszi kényelmesebbé azok életét, akik számára a reális árú közlekedés mellett a környezet tisztasága és jó levegő megőrzése is fontos.

2022. augusztus 4. 19:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40