Több szolgáltatónál is elérhető lesz a MATCH4

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 4. 12:41

Augusztus 5-én indítja el adását Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4. A Network4 csoport televíziója már a start pillanatában elérhető lesz a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is, így a magyar sportrajongók tömegei élvezhetik például a Premier League, a LIGUE 1, valamint a NASCAR versenyeit. Emellett az ARENA4 bekerül a DIGI kínálatába, ezzel minden jelentős szolgáltató hálózatában elérhetővé válik.

Az ARENA4 az ország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornájaként népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy műsoridejének mintegy felét az élő közvetítések teszik ki. Az ARENA4 hozza el a magyar nézőknek a német Bundesliga és a 2 Bundesliga, valamint az UEFA Nemzetek Ligáját, labdarúgó Eb- és vb-selejtezőket. Hétről hétre az ARENA4-en láthatók az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint az NHL meccsei. A motorsportok rajongóinak is bőven jut néznivaló, hiszen az ARENA4 közvetíti a MotoGP és az IndyCar futamait, valamint számos gálát a küzdősportok világából (PBC és MMA/Bellator).

 

 

Az új sportadó, az ARENA4 testvércsatornájaként létrejövő a MATCH4 már az induláskor bekerül a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatába is. A MATCH4-re érkezik a világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League, valamint a francia LIGUE 1. A MATCH4 kínálatához tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám a futball mellett más sportágak rajongói is megtalálják kedvenceiket. A hihetetlenül látványos és kiélezett NASCAR-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.

 

 

Mindezek mellett Magyarország első sportstreaming szolgáltatása, az ARENA4+ is elérhető a DIGI és a Vodafone kínálatában. A platform segítségével a MotoGP nézői maguk döntik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és időmérőket, a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.

 

„Új időszámítás kezdődik a Network4 sportcsatornái számára, amelyek a világ öt top ligája közül háromból közvetítenek izgalmas mérkőzéseket. A mostani döntésekkel rendkívül széles közönséghez tudjuk eljuttatni a magyar piacon egyedülálló kínálatunkat. Jó hír ez a sportrajongóknak, akik minőségi tartalmakhoz jutnak, valamint mérföldkő a Network4 történetében is, amely a szórakoztató csatornák, a TV4, STORY4, GALAXY4 és a FILM4 mellett most már egy megkerülhetetlen sportportfólióval is rendelkezik” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója.

Kulcsszavak: MATCH4 ARENA4+ ARENA4

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Viber AR lencsével és megosztható színes kártyákkal ünnepli a magyar hagyományokat

A Viber, az egyik vezető globális üzenetküldő alkalmazás egy különleges lokális kampánnyal ünnepli az államalapítás napját, hogy a felhasználók a platform kifejező digitális eszközeivel köszönthessék egymást. Az augusztus 20-i hétvége előtt elérhetővé válik többek között egy új lencse, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felpróbálják a koronát, mint az alapító királyunk, és ünnepi hangulatba kerüljenek. Az ünnep kapcsán a Viber felmérést végzett magyarországi felhasználói körében az államalapítással kapcsolatos történelmi tudnivalókról, a több ezer válaszadó pedig összességében tájékozottnak bizonyult.

2022. augusztus 19. 19:11

Jamie Cooke bemutatta a Warner Bros. Discovery vezetői csapatát

Jamie Cooke – akit júniusban neveztek ki a Warner Bros. Discovery Közép- és Kelet-Európa, Baltikum, Közel-Kelet, mediterrán térség és Törökország (CEE MENAT) vezérigazgatójává – ma bejelentette vezetői csapatát, amely a jövőben irányítani fogja a CEE MENAT régiót, valamint az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló térség (EMEA) fizetős TV hálózatait és kreatív ügynökségét.

2022. augusztus 19. 17:07

Napközis tábor a LEGO gyárban

Izgalmasan telik a nyári szünet azoknak a nyíregyházi gyerekeknek, akiknek szülei nyíregyházi LEGO gyárban dolgoznak, hiszen a nyár utolsó heteit különleges helyen, apukájuk, anyukájuk vagy éppen nagyszüleik munkahelyén tölthetik. A gyerekeket a LEGO gyár nyári napközis táborában fejlesztő játékokkal, gyárlátogatással és sportprogramokkal várják a szervezők.

2022. augusztus 19. 15:32

A legbefolyásosabb afroamerikai cégvezetők között a Unisys alelnöke

A vállalat szenior alelnökét és vezető jogtanácsosát, Claudius Sokenu-t 2022 legbefolyásosabb színesbőrű vállalatvezetői közé választotta a Savoy című amerikai magazin.

2022. augusztus 19. 13:59

A Check Point szerint világszerte 42%-kal nőtt a cyber-támadások száma

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research (CPR) kiadta a ’Cyber-támadási trendek: 2022 évközi jelentését’, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a cyber-támadások állami szintű fegyverként való használata megerősödött, ami olyan formákban van jelen mint az országokra irányuló, úgy nevezett ’Country Extortion’ zsaroló program módszer, az államokhoz köthető hacktivizmus, vagy a zsaroló programok első számú fenyegetéssé válása.

2022. augusztus 19. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40