Nemzetközi agilis konferencia Budapesten

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 18. 11:31

A UST amerikai nagyvállalat és a budapesti székhelyű Sprint Consulting 2022. szeptember 22–23-án egy új, hibrid, nemzetközi együttműködésen alapuló, angol nyelvű agilis konferenciát indítanak Agile Get-Together címmel, melynek Budapest ad otthont. A rendezvény platina fokozatú támogatója a Morgan Stanley.

Az esemény egy olyan új platformot teremt az agilis vezetők és gyakorlati szakemberek számára, amely lehetővé teszi, hogy megosszák egymással tapasztalataikat és tudásukat, illetve hogy megismerjék egymást és az agilis mozgalom újdonságait.

 

A hitelesség és az együttműködés jegyében szervezett konferencia a vállalati agilitásra és a transzformációra helyezi a hangsúlyt. A programban azonban sok olyan változatos téma is helyet kap, amely az agilitás jövőjéhez, az agilis szervezetek kultúrájához és vezetéséhez kapcsolódik. Az Agile Get-Together nem csak egy konferencia –  közösségi élményt és tartalmas előadásokat szeretnénk nyújtani a résztvevőknek az agilis stratégiák, koncepciók, módszertanok és keretrendszerek megvalósításának sikereiről és küzdelmeiről.

 

 

A konferencia a Morgan Stanley, az UST és a Sprint Consulting egyedülálló együttműködését is képviseli, amelyek küldetése az agilis közösségek erősítése és támogatása határokon innen és túl. 

 

Az eseményen Diana Larsen, Mary Poppendieck és Linda Rising vezető előadásai mellett mindkét napon számos lehetőség lesz a tudásmegosztásra akár előadás, workshop, vagy informális beszélgetés formájában.

 

A szervező cégek széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az agilis coaching, képzés és az agilis transzformáció terén: az UST globális jelenlétével és a Sprint Consulting helyi (közép- és kelet-európai) közösségekben való részvételével egy „glokális” agilis eseményt szeretnének létrehozni, amely az agilis átalakulás első kézből szerzett tapasztalatait mutatja be: olyan történeteket, mint például Morgan Stanley agilis transzformációja.

 

Az esemény médiatámogatója többek között a világ egyik legnagyobb agilis közössége, az Agile Alliance, és továbbra is várjuk szponzorok, támogatók, önkéntesek jelentkezését is, akik valódi értéket látnak az agilis átalakulással kapcsolatos tapasztalataik megosztásában és egy szakértő közösségben. Az érdeklődők a rendezvény honlapján keresztül tudják felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Teljes sebességgel a tehetségtámogatásban

Az új tehetségek fejlesztése iránti elkötelezettség részeként a norelem a közelmúltban a VDI-Racing-Camp legfontosabb támogatójává vált. A 2022-es esemény a norelem második rendezvénye volt a VDI-vel történő együttműködésben, miután az első tábor 2019-ben sikeresen lezajlott.

2022. október 6. 20:16

The ROCK, egy különleges építészeti projekt ABB technológiával

A „Kőbe zárt zene” videosorozat pár perces filmalkotásai az építészet „csúcsait” fedezik fel szerte a világon, áttekintve egy-egy épület tervezését az elhelyezkedés, környezeti hatás, funkció és az új technológiák alkalmazása szempontjából. 

2022. október 6. 11:26

Mi kell ahhoz, hogy megszülessen az első “Hunikornis”?

Magyarország továbbra sem nevelt ki egyetlen unikornist sem, azaz olyan privát, tehát még nem tőzsdén lévő céget, amelynek értéke eléri az 1 milliárd dollárt, holott többek közt Észtországban, Szlovéniában és Izraelben is több tucat van már belőlük. Észtország, amely évtizedes hátrányból indult, nemhogy előttünk jár, hanem a lakosságarányos unikornisok számában egyenesen világcsúcstartó, és ezt nem utolsósorban a támogató politikának és a jó ökoszisztémának tudják be. 

2022. október 6. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00