Jamie Cooke bemutatta a Warner Bros. Discovery vezetői csapatát

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 19. 17:07

Jamie Cooke – akit júniusban neveztek ki a Warner Bros. Discovery Közép- és Kelet-Európa, Baltikum, Közel-Kelet, mediterrán térség és Törökország (CEE MENAT) vezérigazgatójává – ma bejelentette vezetői csapatát, amely a jövőben irányítani fogja a CEE MENAT régiót, valamint az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló térség (EMEA) fizetős TV hálózatait és kreatív ügynökségét.

„Az elmúlt heteket azzal töltöttem, hogy megismerkedtem az egyesített vállalat legfontosabb vezetőivel, és a lehető legtöbbet tanultam annak érdekében, hogy a legjobb döntéseket hozhassam a struktúra és stratégiánk jövőjét illetően – mondta Jamie Cooke. – Nagy és komplex régióról van szó, így megnyugtató látni, hogy ennyi tehetséges és képzett emberrel rendelkezünk. Ezért örömmel jelentem be ma a vezetői csapatom, akik a saját csapataikkal együtt támogatni fognak abban, hogy a régiónkban előre vigyük a Warner Bros. Discovery üzleti tevékenységét.”

Roni Patel az egyesített régió és az északi országok tartalomlicenceléséért lesz felelős.

Andrei Grigorescu az egyesített régió reklámértékesítéséért felel majd.

Cristina Valasutean irányítja a romániai, magyarországi, csehországi és szlovákiai üzletfejlesztést és terjesztést.

 

Kenechi Belusevic felel az üzletfejlesztésért és terjesztésért Délkelet-Európában (Bulgária, Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Észak-Macedónia, Szlovénia, Albánia), a Baltikumban (Lettország, Észtország, Litvánia), a FÁK-országokban (Örményország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Fehéroroszország, Moldova, Üzbegisztán, Ukrajna, Kirgizisztán, Grúzia, Tádzsikisztán és Türkmenisztán), a mediterrán térségben (Görögország, Málta és Ciprus) és Izraelben, emellett az egyesített régióban a sport terület kereskedelmi fejlesztését irányítja.

Francesco Perta felel az üzletfejlesztéséért és terjesztéséért a MENA térségben és Törökországban.

Grigory Lavrov irányítja a trade marketinget az egyesített régióban, illetve a TLC és a DMAX csatornamenedzsmentjét Törökországban, a Fatafeatét pedig a Közel-Keleten.

Lee Hobbs az EMEA-országok fizetős TV-csatorna üzletágáért (beleértve a Discovery Channel, a TLC, a HGTV és az ID márkákat), illetve a több tartalom- és csatornamárkát kiszolgáló új EMEA WBD Creative Agency irányításáért felel majd. 

Mabelie Bruijns az EMEA régióban a fizetős TV hálózat, az egyesített régióban pedig a teljes kommunikációs tevékenységéért lesz felelős.

Kulcsszavak: Warner Bros. Discovery

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak a Gács András-díj díjazottjai

Bérczi Kristóf, az ELTE TTK Matematikai Intézet Operációkutatási Tanszékének adjunktusa, valamint Frenkel Péter, az ELTE Algebra és Számelmélet Tanszékének habilitált docense kapta a rangos elismerést a matematika egyetemi oktatásban nyújtott kiváló teljesítményéért. 

2022. október 6. 21:33

Teljes sebességgel a tehetségtámogatásban

Az új tehetségek fejlesztése iránti elkötelezettség részeként a norelem a közelmúltban a VDI-Racing-Camp legfontosabb támogatójává vált. A 2022-es esemény a norelem második rendezvénye volt a VDI-vel történő együttműködésben, miután az első tábor 2019-ben sikeresen lezajlott.

2022. október 6. 20:16

Nem lesz elég karácsonyi ajándék?

Rémisztő tendencia figyelhető meg a tengerentúli szállítmányozásban: az előző évekhez képest 2022 őszén a kereskedők érzékelhetően kisebb volumenű árurendelésekkel készülnek fel a karácsonyi időszakra. Mihály Attila, a Trans-Sped légi, tengeri és vasúti szállítmányozási osztályvezetője a megfelelő időben történő ajándékvásárlásra hívja fel a figyelmet.

2022. október 6. 18:41

Változások a Bosch Rexroth igazgatóságában

A Bosch Rexroth igazgatóságának feladatait átszervezik. 2022. november 1-jén Thomas Donato (50) igazgatósági tag, aki korábban a mobil hidraulika üzletágért volt felelős, átveszi a globális értékesítési és gyárautomatizálási üzletág irányítását Dr. Marc Wucherertől (52), aki október végén saját kérésére távozik a vállalattól. Holger von Hebel, aki a kereskedelmi tevékenységekért, a beszerzésért, a logisztikáért, az informatikáért és a humán erőforrásokért felelős, átveszi Donatótól a mobil hidraulika üzletág vezetését. Így novembertől a Bosch Rexroth AG igazgatósága négy tagból áll: Dr. Steffen Haack, Thomas Donato, Holger von Hebel és Reinhard Schäfer.

2022. október 6. 16:55

Függetlenedik az Ingenico

Az Apollo Funds által történt felvásárlás sikeres befejezését követően az Ingenico, a fizetési- és kártyaelfogadási megoldások globális piacvezetője bejelentette, hogy független vállalatként folytatja működését, és új felügyelőbizottságot nevezett ki. A bizottság feladata, hogy segítse a menedzsmentet az Ingenico ambiciózus üzleti stratégiájának megvalósításában.

2022. október 6. 15:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00