A tökéletes fóliázás titka

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 15:35

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

A fólia a lakás szinte minden részén megoldást jelenthet. Egyszerű, gyors és költséghatékony módszer, ami azonnal látványos javulást hoz a lakás kinézetében. Fóliás Juci fóliázó eszközei segítséget nyújtanak abban, hogy a fóliázás sikerélmény legyen számodra!
 


 

A lakásfelújítás során használható fóliák, padlók típusai

 

  • Öntapadós fólia: tökéletes választás, ha bútort szeretnél felújítani. Alkalmas mindenféle felület felújítására, például konyhabútor, szobabútor, pult, fal, fürdőszoba esetében. Prémium vagy standard minőségben tudod megvásárolni. Nagyobb igénybevételnek kitett felületek esetén válaszd a prémiumminőséget, ami vastagabb, erősebb, strapabíróbb.
  • Ablakfólia: kétféle ablakfólia létezik, a belátás elleni és a hővédő fólia. Ha a probléma az, hogy belátnak a lakásba, akkor válaszd az előbbit, ha viszont a meleg ellen védekeznél, akkor a hővédő fólia segít kívül tartani a hőséget.
  • 3D öntapadós csempe: szinte megszólalásig úgy néz ki, mint a valódi csempe, felrakása azonban a régi csempére ráragasztva történik, ezért nincs bontás, kosz, por és idegesség.
  • Falpanel: akár falvédőnek, akár dekorációs céllal ragasztod fel, kitűnő választás és gyors megújulás a szobában.
  • Öntapadós padló: a régi padlóra ragasztva gyorsan elfedhetjük a csúnya, megunt padlónkat.

 

Hogyan vágj bele a fóliázásba?

 

Nagyon fontos, hogy pontosan mérd le a felületet, amit át akarsz fóliázni, hogy a megrendelés során a megfelelő mennyiség érkezzen meg részedre. Válaszd ki a fóliát, előre mondjuk, hogy nehéz dolgod lesz, hiszen akkora szín- és mintaválasztékot találsz, hogy nem lesz egyszerű a választás. A fóliázás során tartsd be a használati utasítást, legjobb, ha megnézed az ide vonatkozó videókat is, és elolvasod a tanácsokat. Ha minden szabályt betartottál, akkor az eredmény olyan lesz, amilyet elképzeltél. 

 

3 tanács a tökéletes fóliázáshoz

 

  1. Vásárolj megfelelő minőségű fóliát. Ha silány minőségű fóliával próbálod a lakást felújítani, akkor hamar falakba fogsz ütközni, hiába tartasz be minden fóliázási szabályt, a fólia megnyúlik, beráncosodik, illetve felrakás után leválik, hamar elszíneződik. Kizárólag jó minőségű fóliával tudod a megfelelő hatást elérni.
  2. A fóliát a megfelelő eszközzel tedd fel a helyére! Ne ezen spórolj! Az eszközök ára elenyésző. Sokan azt gondolják, hogy “á, nincs rá szükségem, jó lesz nekem a fólia felrakásához a bankkártyám/jégkaparóm/szivacsom”. Azonban amikor elkezdik a fóliázást rájönnek, hogy hopp, itt egy kis buborék, hopp, ott egy kis levegő. A simító, a szike, a fémvonalzó a vágóalátét mind olyan speciális eszközök, amik konkrétan a fóliázáshoz készültek.
  3. Használj megfelelő technikát, amit videókból is elleshetsz!

 

Ha megfogadod tanácsainkat, akkor biztos, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Jó munkát!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fülbevaló öltöztet

Az embereket mindig is elvarázsolta a szépség és az elegancia. Az ékszerek között az egyik legérdekesebb és izgalmasabb a fülbevalók világa, talán azért, mert a legszembetűnőbb a viselése. 

2022. október 1. 10:19

Ütvefúró vagy fúrókalapács? Melyik mire jó?

A fúrás már-már hétköznapi tevékenység. Ha épp nem nekünk kell lyukat fúrni, akkor a szomszéd veszi elő a leghangosabb gépét. Ilyenkor általában két szerszám kerül szóba. Az ütvefúró, vagy a fúrókalapács. Ebben a bejegyzésben megnézzük, mi a különbség a kettő között, illetve mikor, melyiket, és hogyan célszerű használni.

2022. szeptember 27. 17:27

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00