Lepd meg külföldi partnereidet egy egyedülálló reklámajándékkal!

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 14:31

Manapság az országhatárok elmosódni látszanak, aminek köszönhetően különböző nemzetek és különböző kultúrák között megnyílik az út. Számos multinacionális vállalat működik hazánkban is, ahol mindennaposak a nemzetközi meetingek és a külföldi utazások egyaránt. Olvass hát tovább és tudj meg többet a tökéletes céges reklámajándékok titkáról!

Igazán beszédes reklámajándék - külföldi partnerednek

 

Nem kell kétségbeesned, ha nem rendelkezel egyetlen épkézláb ötlettel sem a tökéletes céges ajándék kapcsán, hiszen vannak olyan, kifejezetten erre specializálódott vállalatok, akik leveszik a terhet a válladról. Ilyen például a Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat is, akik tudják, hogy milyen alkalomra mit illik adni.

 

Az ajándékozás nem egyszerű feladat, főleg nem abban az esetben, ha egy külföldi partner számára keresel beszédes és nem túl hétköznapi ajándékot, ami ráadásul a saját céges logóddal ellátott magyar termék. Amennyiben cégvezetőként te vagy a felelős a következő konferencia megszervezésére, akkor érdemes időben elgondolkodnod azon, hogy mivel fogod meglepni a külföldről érkező résztvevőket. 

 

Az általad kiválasztott ajándékcsomag által nemcsak kedveskedhetsz vendégeidnek itt tartózkodásuk ideje alatt, de megismertetheted velük a magyar kultúra egy kicsiny kis darabját is.


Ajándékcsomagok vagy logózott termékek?

 

A reklámajándékok irányába a leglényegesebb elvárás, hogy általa a külföldi partner bepillantást nyerjen a magyar ízvilágba, valamint hogy csatolni tudja az ajándékot cégedhez. Így a legideálisabb helyzetben egy magyar termékre esik a választásod, amelyen szerepel a céged logója. Édesség, ital vagy egy komplett ajándékcsomag? Mindegyik jó választás lehet!

 

A magyar termékekkel teli ajándékcsomag garantáltan el fogja kápráztatni külföldi vendégeidet. A magyaros csomag minden olyan hungarikumot tartalmaz, amely leírja országunkat és összefoglalja kultúránkat. Hogy mik kerülnek ekkor a dobozba? Pálinka, fűszerpaprika, hazai lekvár, mindent elárul rólunk. Különleges ízvilág, egyedülálló gasztronómiai elemek, amelyeket nem talál meg máshol a világban. Annak pedig kifejezetten örülni fognak, ha méret tekintetében a repülőre felvihető kiszerelést választod, hiszen emlékként haza is vihetik az ajándékot. 

 

Amennyiben több száz fős lesz a rendezvény, és maradnál a kisebb meglepetéseknél, akkor a logózható édességek lesznek a legideálisabb szóróajándékok. Választhatsz csokoládét, cukorkát, kekszet vagy akár sós snacket is, amelyek mindazonáltal, hogy feltöltik energiával a résztvevőket, kedves gesztusnak számítanak. Ráadásul a logód is szerepel rajta, így ha hazavisznek 1-1 darabot belőle, garantáltan emlékezni fognak az általad megszervezett rendezvényre.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50