Lepd meg külföldi partnereidet egy egyedülálló reklámajándékkal!

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 14:31

Manapság az országhatárok elmosódni látszanak, aminek köszönhetően különböző nemzetek és különböző kultúrák között megnyílik az út. Számos multinacionális vállalat működik hazánkban is, ahol mindennaposak a nemzetközi meetingek és a külföldi utazások egyaránt. Olvass hát tovább és tudj meg többet a tökéletes céges reklámajándékok titkáról!

Igazán beszédes reklámajándék - külföldi partnerednek

 

Nem kell kétségbeesned, ha nem rendelkezel egyetlen épkézláb ötlettel sem a tökéletes céges ajándék kapcsán, hiszen vannak olyan, kifejezetten erre specializálódott vállalatok, akik leveszik a terhet a válladról. Ilyen például a Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat is, akik tudják, hogy milyen alkalomra mit illik adni.

 

Az ajándékozás nem egyszerű feladat, főleg nem abban az esetben, ha egy külföldi partner számára keresel beszédes és nem túl hétköznapi ajándékot, ami ráadásul a saját céges logóddal ellátott magyar termék. Amennyiben cégvezetőként te vagy a felelős a következő konferencia megszervezésére, akkor érdemes időben elgondolkodnod azon, hogy mivel fogod meglepni a külföldről érkező résztvevőket. 

 

Az általad kiválasztott ajándékcsomag által nemcsak kedveskedhetsz vendégeidnek itt tartózkodásuk ideje alatt, de megismertetheted velük a magyar kultúra egy kicsiny kis darabját is.


Ajándékcsomagok vagy logózott termékek?

 

A reklámajándékok irányába a leglényegesebb elvárás, hogy általa a külföldi partner bepillantást nyerjen a magyar ízvilágba, valamint hogy csatolni tudja az ajándékot cégedhez. Így a legideálisabb helyzetben egy magyar termékre esik a választásod, amelyen szerepel a céged logója. Édesség, ital vagy egy komplett ajándékcsomag? Mindegyik jó választás lehet!

 

A magyar termékekkel teli ajándékcsomag garantáltan el fogja kápráztatni külföldi vendégeidet. A magyaros csomag minden olyan hungarikumot tartalmaz, amely leírja országunkat és összefoglalja kultúránkat. Hogy mik kerülnek ekkor a dobozba? Pálinka, fűszerpaprika, hazai lekvár, mindent elárul rólunk. Különleges ízvilág, egyedülálló gasztronómiai elemek, amelyeket nem talál meg máshol a világban. Annak pedig kifejezetten örülni fognak, ha méret tekintetében a repülőre felvihető kiszerelést választod, hiszen emlékként haza is vihetik az ajándékot. 

 

Amennyiben több száz fős lesz a rendezvény, és maradnál a kisebb meglepetéseknél, akkor a logózható édességek lesznek a legideálisabb szóróajándékok. Választhatsz csokoládét, cukorkát, kekszet vagy akár sós snacket is, amelyek mindazonáltal, hogy feltöltik energiával a résztvevőket, kedves gesztusnak számítanak. Ráadásul a logód is szerepel rajta, így ha hazavisznek 1-1 darabot belőle, garantáltan emlékezni fognak az általad megszervezett rendezvényre.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fülbevaló öltöztet

Az embereket mindig is elvarázsolta a szépség és az elegancia. Az ékszerek között az egyik legérdekesebb és izgalmasabb a fülbevalók világa, talán azért, mert a legszembetűnőbb a viselése. 

2022. október 1. 10:19

Ütvefúró vagy fúrókalapács? Melyik mire jó?

A fúrás már-már hétköznapi tevékenység. Ha épp nem nekünk kell lyukat fúrni, akkor a szomszéd veszi elő a leghangosabb gépét. Ilyenkor általában két szerszám kerül szóba. Az ütvefúró, vagy a fúrókalapács. Ebben a bejegyzésben megnézzük, mi a különbség a kettő között, illetve mikor, melyiket, és hogyan célszerű használni.

2022. szeptember 27. 17:27

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00