Strandzászlót keres, de elveszett a kínálatban?

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 14:27

Amikor kiállításra készülünk, vagy esetleg az üzletünk elé szeretnénk helyezni egy feltűnőbb hirdetést, vagy akár fesztiválok, rendezvények alkalmával van módunk a vállalkozásunkat minél szembetűnőbben megjeleníteni, akkor mára már megkerülhetetlen opcióként bukkan fel a strandzászló, ami nevével ellentétben nem csak strandon használható.

Persze alapvetően mindenki a strandra asszociál, hiszen még a rajta lévő zászló is csepp vagy uszony formájú, jóllehet ma már akad szép számmal téglalap alakú változat is.

 

Hogy minél hatékonyabban tudjuk kiválasztani a számunkra tökéletes strandzászlót, érdemes elolvasni ezt az összefoglalót!

Miből áll a strandzászló?

 

Bár elsőre nagyon egyszerű konstrukciónak tűnik, mégis sokféle változata és része van a Reklámeszköz.hu strandzászlóinak.

 

Az első és legfontosabb, hogy a strandzászló formája fogja meghatározni azt, hogy milyen anyagú rúd szükséges, hiszen a téglalap alakú zászló alumíniumból készült vázat kínál.

 

Hasonlóan lényeges, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen talajon fogjuk alkalmazni, hiszen a kereszttalp csak sima felületen állja meg a helyét csakúgy, mint a lemeztalp, amely szintén burkolt felületet kíván. 

 

Ha füves, kötött talajú területre állítanánk fel strandzászlónkat, akkor mindenképpen a leszúrótalpat javasoljuk, míg autós rendezvények esetén az autós talp jelenthet tökéletes megoldást.

 

Természetesen a stabilitáshoz érdemes némi súlyt használni, ehhez választhatunk vízzel vagy homokkal tölthető ballasztot, amit attól függően érdemes kiválasztani, hogy melyik anyaggal fogjuk tudni könnyebben feltölteni az adott helyszínen.

 

A méret itt valóban lényeges!

 

Természetes igény, hogy minél nagyobb strandzászlót szeretnénk, hiszen minél nagyobb a felület, annál több információ fog ráférni, és annál valószínűbb, hogy megragadja a járókelők tekintetét, ugyanakkor a különböző helyek adottságait is figyelembe kell venni a strandzászló méretének a kiválasztásakor.

 

A legkisebb, ugyanakkor teljes komplett zászlócsomag a Promóciós strandzászló, amely a hozzá járó táskában könnyen szállítható.

 

Persze választhatunk eggyel nagyobbat is, ez lesz az Easy strandzászló csomag, amely szintén komplett szettben vásárolható meg, talppal, rúddal együtt, de ha igazán ütős strandzászlóra vágyunk, akkor a Fiber típusú strandzászlót választjuk, amely minden kétséget kizáróan a strandzászlók koronázatlan királya.

 

Ne feledkezzen meg az alapos felmérésről!

 

Amint azt láthatjuk, számtalan féle és fajta strandzászló kapható, ám nem mindegyik való minden felületre, minden helyszínre. Emiatt roppant fontos, hogy mielőtt választunk, győződjünk meg arról, hogy pontosan milyen területen lesz rá szükségünk, mennyire van szeles, huzatos helyen az, ahova fel szeretnénk állítani. Mindezek fényében már dönthetünk arról, hogy a Reklámeszköz.hu melyik strandzászlója fogja vállalkozásunk hírét vinni a nagyvilágban.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fülbevaló öltöztet

Az embereket mindig is elvarázsolta a szépség és az elegancia. Az ékszerek között az egyik legérdekesebb és izgalmasabb a fülbevalók világa, talán azért, mert a legszembetűnőbb a viselése. 

2022. október 1. 10:19

Ütvefúró vagy fúrókalapács? Melyik mire jó?

A fúrás már-már hétköznapi tevékenység. Ha épp nem nekünk kell lyukat fúrni, akkor a szomszéd veszi elő a leghangosabb gépét. Ilyenkor általában két szerszám kerül szóba. Az ütvefúró, vagy a fúrókalapács. Ebben a bejegyzésben megnézzük, mi a különbség a kettő között, illetve mikor, melyiket, és hogyan célszerű használni.

2022. szeptember 27. 17:27

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00