Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 15:14

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

Lábápolás zoknis szezonban is!

 

A Silcare - Műköröm Webáruház lábápolási eszközei és készítményei segítségével igazán könnyen fenntarthatjuk lábaink és lábkörmeink tökéletes állapotát anélkül, hogy bele kellene szakadni a feladatba. Hiszen elérhetőek azok az eszközök, amelyek segítenek abban, hogy mindig szépek legyenek a lábfejeink.

 

 

Ráadásul ne feledkezzünk meg azokról az alkalmakról sem, amikor óhatatlanul is megválunk a meleg zoknitól! Akár egy kellemes esti összebújás, akár egy élvezetes hétvége az oka, az az egy biztos, hogy a gondozott lábfejek és körmök garantálják, hogy ne érezd kellemetlenül magadat, illetve a több órás nagy “tűzoltásoktól” is elbúcsúzhatsz, hiszen alapvetően rendezett, ápolt marad mind a bőr, mind a köröm.


Mire érdemes figyelni a kellékek és készítmények kiválasztásakor?

 

Mindkettő termékcsoport esetében alapvető, hogy valóban működő dolgokra költsük a pénzünket! Nem is kell túlságosan sokat gondolkodni azon, hogy van-e ennek az állításnak relevanciája, hiszen elég, ha szembesülünk azzal, hogy egy rossz minőségű ollóval sem a körmöket, sem a bőrt nem tudjuk helyesen levágni, s csak nagyobb bajt okozunk vele, mintha hozzá sem nyúltunk volna az adott területhez - ami persze éppúgy nem megoldás.

 

A professzionális krémek és készítmények között találunk mindenféle problémához megfelelőt, s éppolyan szépen megőrizhetjük a bőr fiatalos szépségét és ápolt kinézetét, mint ahogy azt a kezeink esetében a kezekre fejlesztett termékekkel, vagy az arcbőrünknél az arcápoló krémeinkkel, szérumainkkal tesszük. 

 

A bőr ráadásul itt is sok nehéz helyzetnek ki van téve, a sok mezítlábas időszaktól például egyes területeken megvastagodhat a bőr, de az is előfordulhat, hogy a kinti és benti hőmérséklet közötti különbség okoz gondokat például fokozott izzadás formájában, ami a bőr számára szintén nem igazán előnyös.

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy minőségi lábápoló eszköz?

 

Ha valóban olyan terméket keresünk, ami hatékony, és hosszú távon is megbízhatunk abban, hogy tökéletesen fog működni, akkor a megoldás a professzionális használatra tervezett eszközök megismerése, s az ezek közül történő választás lesz.

 

Egy minőségi fém olló vagy penge mindig rozsdamentes acélból készül. Nemcsak azért, mert ez kellően strapabíró anyag, hanem azért is, mert nyugodtan fertőtleníthetjük, nem fogunk kárt tenni benne ezzel a művelettel, viszont az egészségünk megőrzése érdekében egy nagyon fontos lépést teszünk. 

 

Emellett fontos a kialakítás is: minél ergonomikusabb a termék, amivel dolgozunk, annál szebb eredményeket érhetünk el végül, hogy aztán ne legyen semmi más dolgunk, mint ragyogni - zokni nélkül is!


 

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fülbevaló öltöztet

Az embereket mindig is elvarázsolta a szépség és az elegancia. Az ékszerek között az egyik legérdekesebb és izgalmasabb a fülbevalók világa, talán azért, mert a legszembetűnőbb a viselése. 

2022. október 1. 10:19

Ütvefúró vagy fúrókalapács? Melyik mire jó?

A fúrás már-már hétköznapi tevékenység. Ha épp nem nekünk kell lyukat fúrni, akkor a szomszéd veszi elő a leghangosabb gépét. Ilyenkor általában két szerszám kerül szóba. Az ütvefúró, vagy a fúrókalapács. Ebben a bejegyzésben megnézzük, mi a különbség a kettő között, illetve mikor, melyiket, és hogyan célszerű használni.

2022. szeptember 27. 17:27

Miért olyan nehéz legyőzni a függőségeket?

A függőség rabságába beleesni könnyű, kiszabadulni onnan viszont már annál nagyobb kihívás. Ez egyaránt érvényes az alkohol, a cigaretta, a drogok vagy akár a gyógyszerek okozta addikcióra. 

2022. szeptember 1. 16:55

A tökéletes fóliázás titka

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

2022. szeptember 1. 15:35

Vége a szandálok idejének, de azért még ápoljuk a lábainkat is!

Sokan akadnak olyanok, akik a lábaik, lábkörmeik ápolására kevésbé fektetnek hangsúlyt attól kezdve, hogy beköszönt a hűvösebb, zoknis időszak. Pedig legyünk őszinték magunkhoz: ősszel és télen sem rejthetjük el mindig a lábainkat!

2022. szeptember 1. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00