Új marketing-vezérigazgató érkezik a HMD Globalhoz

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 29. 13:55

Új marketing-vezérigazgató érkezik a HMD Globalhoz, a Nokia telefonok gyártójához: októbertől Lars Silberbauer felel a vállalat Nokia készülékekkel, valamint a fogyasztói és vállalati szolgáltatásokkal kapcsolatos globális marketingtevékenységéért. Silberbauer közvetlenül Florian Seiche vezérigazgatónak tartozik beszámolási kötelezettséggel, akivel együtt dolgoznak majd a Nokia-készülékekre és a HMD Global szolgáltatásaira vonatkozó hosszú távú növekedési stratégián.

"Nagyon örülök, hogy ilyen izgalmas időszakban csatlakozhatok a HMD Global csapatához. Nemrég mutattuk be az eddigi legfenntarthatóbb készülékeinket, és épp most indítottuk el a forradalmian új, a telefonhasználatról alkotott elképzeléseinket megváltoztató előfizetési szolgáltatásunkat, a Circulart is. Alig várom, hogy a csapattal közösen dolgozhassak a digitális átalakulással összefüggő terveinken, és anélkül kapcsolhassuk össze a világot, hogy közben kárt teszünk vele a Földnek.” – ​ mondta Lars Silberbauer, a HMD Global új marketing-vezérigazgatója.

 

Silberbauer korábban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság márka-, marketing- és digitális csapatait vezette, majd az MTV Digital Studios vezető alelnökeként a vállalat közösségi csatornákon keresztül történő tevékenységére összpontosított. A LEGO-nál globális vezető igazgatóként a közösségi média jelenléttel akkor még nem rendelkező márkát a világ egyik legnagyobb hatású digitális vezetőjévé tette.

Kulcsszavak: HMD Global Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05