Mióta halogatod, hogy elvégezd végre a tanfolyamot?

forrás: Prím Online, 2022. november 1. 17:02

Nem vagy egyedül akkor, amikor úgy érzed, hogy szívesen váltanál szakmát, és valahányszor eljössz a körmösödtől, megfogadod, hogy most bizony körülnézel a neten, beiratkozol egy körmös tanfolyamra, és belevágsz végre a hőn dédelgetett tervedbe.

Aztán hazaérsz, és máris elterelődik a figyelmed, várnak a bokros teendőid, és úgy érzed, meghalni sincs időd ebben a mókuskerékben. Majd eltelik egy újabb hónap, és te már megint a körmös székében ülsz. 

 

Ne halogass, tégy az álmaidért!

 

Hogy ne tudj megint kifogást keresni, jelentkezz az Alfakapos.hu manikűrös és körömdizájner képzésére, és lépj végre a tettek mezejére!


 

Sokszor az élet minden területét megmérgezi az, ha olyan helyen kell dolgoznod, olyan munkát kell végezned, ami nem tölt el örömmel, amit unsz vagy épp rettenetesen frusztrálttá tesz. Hogy tudsz úgy boldog lenni, és hazaérve vidáman a családoddal lenni, ha közben a napod nagy része idegeskedéssel és negatív légkörben telik? Eláruljuk! Sehogy!

 

Épp ezért, ha mindig is éreztél affinitást a körmözés iránt, ha van egy csepp kézügyességed és szépérzéked, akkor ez a képzés tökéletes lesz a számodra! A képzés moduljai során megismerkedsz a kéz anatómiájával, a betegségeivel, a felépítésével, de mélyrehatóan tanulmányozhatod majd a különféle eszközöket, alapanyagokat és technikákat is.

 

Éljenek az új generációs tanfolyamok!

 

Korábban sokszor okozott gondot, hogy minden csak a nagyvárosokban összpontosult, de szerencsére az Alfakapos.hu csapata harminc városban is indít képzéseket, sőt, a tanfolyamaik java része vagy teljesen online is elvégezhető. Így ha korábban ez tartott vissza attól, hogy jelentkezz, akkor most már ez az akadály is elhárult a nagyszabású terveid elől!

 

Ha pedig azon aggódnál, hogy mennyire lesz lehetőséged ebben a szakmában élhető fizetést keresni, akkor gondolj bele abba, hogy a legapróbb falu egy vagy két körmöse is mennyire tele van munkákkal, vagy hogy egy nagyvároson végigsétálva hány és hány szépségszlonba botlasz. Nem véletlenül, hiszen óriási igény van a csodás körömkülönlegességekre, így cseppet sem kell aggódnod, hogy nem lesz tele a naptárad!

 

Sőt, ha igazán menő munkára vágysz, akkor akár jelentkezhetsz szállodákba vagy egészségfarmokra is, hiszen az egészséges köröm minden ember számára nagyon fontos.

 

Alkoss örömmel!

 

Ha valami igazán a műkörmös szakma mellett szól, az a nyugalom, a kreativitás és az örömteli hangulat, hiszen mindenki, aki körmöshöz jár, tudja, hogy az ott töltött 1-2 óra gyakorlatilag nem más, mint felüdülés, töltődés, és ahonnan felállva megszépülten, megújult önbizalommal tudsz nekiindulni a világba.

 

Miért ne lehetnél te az, aki ezt a csodát naponta 4-5-6 embernek is megadod? Most már ne halogass! Épp úgy, ahogy előre beírjátok a következő időpontokat, írd fel a naptáradba a tanfolyam első napját is, miután jelentkeztél! Csak a kezdet nehéz, utána már visz majd a jókedv és a lendület.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

2023. január 13. 13:21

Amikor semmi pénzért sem cserélnénk le a kedvenc kotyogónkat

Már csak néhány lakásban találkozunk kotyogóval, mivel a legtöbb ember automata kávéfőzőre váltott, de nem mindenki. A szüleim vidéken élnek és a mai napig kotyogóval főzik a kávéjukat. Elmondásuk szerint sokkal erősebb így a kávé, mint bármilyen más kávégéppel készült ital. Azt nem tudom, ebben mi az igazság, azt viszont igen, hogy még ezek a darabok is szorulhatnak időnként némi tuningra.

2023. január 1. 13:31

A kézi címkézőgép jellegzetességei

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

2023. január 1. 13:25

Hogyan parkolj a reptéren?

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

2023. január 1. 13:16

A budapesti sittszállítás egyszerűbb, mint gondolnánk

A konténerrendelés egy igazán népszerű megoldás, ha építkezésen, felújításon, bontáson vagy lomtalanításon keletkezett hulladékról van szó. Az előbbiekben említett négy művelet során rengeteg szemét elszállításáról kell gondoskodni, így egy gyors, hatékony és valamilyen szinten rugalmas szolgáltatásra van szükség, ez a sittszállítás.

2023. január 1. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46