A Kiwi.com és a Hoopy Prágába hozza a DevRelCon-t

forrás: Prím Online, 2022. november 18. 11:21

Visszatér a nemzetközi fejlesztői konferencia, a DevRelCon, ráadásul hozzánk közel, Prágában zajlik majd a tudásmegosztás és a tanulás két napon át. San Francisco, London, Tokió és Berlin után idén Prága lesz a házigazda a cseh székhelyű Kiwi.com utazási technológiai vállalat és a Hoopy fejlesztői kapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó cég egyesített erőinek köszönhetően.

A 2022. december 6-7-ei DevRelCon Prague a fejlesztői közösség angol nyelvű konferenciája, amely a világ vezető helyi és globális technológiai cégeitől, a Datadogtól, a Twiliotól és a Hype-tól érkező előadókkal várja a résztvevőket a világ minden tájáról. Az idei rendezvény fő témája: a gazdasági bizonytalanságban hogyan lehet erős munkáltatói márkát építeni a szoftverfejlesztőket alkalmazó vállalatok számára.

 

A DevRelCon és a Hoopy alapítója, Matthew Revell a közelgő konferencia kapcsán elmondta: „A fejlesztői kapcsolatok a technológiai ipar gyorsan növekvő ágazata, melyben olyan különböző vállalatok, mint a Google és a JP Morgan Chase elkötelezettek a szoftvermérnökökkel való tartós kapcsolatépítés mellett. Prága, mint technológiai központ ideális város számunkra, hogy összehozzuk a fejlesztői közösséget erre az eseményre”.

 

 

Jozef Képesi, a Kiwi.com CTO-ja és társalapítója hozzátette: „A szoftverfejlesztőknek rengeteg lehetőségük van munkát találni. Mi a Kiwi.com-nál a fejlesztői kapcsolatokba fektettünk be, hogy segítsük fejlesztőinket a szakmai fejlődésben, amikor mentorálással, tech-sztorik nyilvános bemutatásával, cikkek írásával, tudásmegosztással és egyebekkel támogatjuk őket egy teljes értékű és tartalmas karrierben. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk annak a csapatnak, amely a DevRelCon-t Prágába hozza”.

 

A fejlesztői kapcsolatok a marketing azon ága, amelynek célja a termék ismertségének, közösségének és hűségének kiépítése a mérnökök körében. A fejlesztők évente egy trillió euróval** járulnak hozzá az EU gazdaságához, ami jelentős gazdasági erőt ad a szoftvermérnökök kezébe.

 

A konferencia helyszíne: Pernerova 697/35, 186 00 Praha 8-Karlín, Csehország.

A DevRelCon Prague-ra jegyek már kaphatók a https://prague-2022.devrelcon.dev/ weboldalon.

A rendezvény korábbi előadásaiból készült videók a https://developerrelations.com/devrelcon oldalon találhatók.

A fejlesztői kapcsolatok iparágáról többet megtudhat a https://developerrelations.com weboldalon.

 

__________________

* A DevRelCon a Fejlesztői Kapcsolatok Konferenciájának rövidítése.

** Forrás, Software.org – https://software.org/reports/2018-eu-software-impact/

Kulcsszavak: Hoopy Kiwi.com DevRelCon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör megtartásának érdekében is.

2022. december 1. 20:47

Jövőt idéző válaszok egy gyorsan változó világ kihívásaira: megnyílt a FutureZone3.0

A virtuálisan és fizikailag is megtapasztalható bemutatóterem mellett innovációs- és tudásközpontként működik a hivatalosan tegnap elrajtolt FutureZone3.0 a Magyar Telekom székházában. A T-Systems és a Cisco 12 éves együttműködésének fő célja a legizgalmasabb technológiák megoldás-orientált integrációja egy felhőalapú és a konnektivitásra építő világban.

2022. december 1. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56