A Binance 1 milliárd dollár értékűre növelte biztonságos eszközalapját

forrás: Prím Online, 2022. november 19. 11:24

A felhasználók kriptoeszközeinek biztonsága érdekében egymilliárd dollár értékűre növelte az erre szolgáló alapját a Binance, a világ vezető blokklánc ökoszisztémája és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója. A Binance az egymilliárd dolláros SAFU (Secure Asset Fund for Users – biztonságos eszközalap a felhasználók számára) révén iparági szinten is vezető szintű védelmet kínál a felhasználóinak.

A Binance 2018-ban hozta létre a SAFU-t vészhelyzeti biztonsági alapként, amely szélsőséges körülmények között védelmet nyújt a Binance-felhasználóknak. A Binance ígéretet tett arra, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az alapot annak érdekében, hogy az abban biztosított eszközök értéke révén kielégítő védelmet biztosíthasson a felhasználóknak. A felhasználók itt és itt tekinthetik meg azokat a tárcacímeket, ahol az alapokat tárolják.

 

"A mi felelősségünk, hogy megvédjük felhasználóinkat, miközben nemcsak a legjobb és legbiztonságosabb platformokat építjük fel, hanem megóvjuk őket a piac váratlan problémái esetén is. A biztonságos eszközalap működésével a felhasználóink nyugalmához és eszközeik biztonságához járulunk hozzá" – mondta Changpeng "CZ" Zhao.

 

A Binance társalapítója és vezérigazgatója a napokban Balin, a világ vezető gazdasági hatalmainak csúcstalálkozóján (Business 20) is a biztonság kiemelt fontosságát hangsúlyozta. "Az iparágban mindenkinek kötelessége a felhasználók védelme. Bízunk benne, hogy a szektorális szereplők képesek együttműködni az álláspontok összehangolása és a mostaninál szigorúbb szabványok felállítása érdekében. Tekintettel a közelmúlt turbulens eseményeire, a Binance nélkülözhetetlennek tartja az egységes irányelvek kidolgozását. Együttes fellépést kezdeményezünk más iparági szereplőkkel, hogy közös üzleti szabványokat alakítsunk ki. Az ágazat valamennyi kulcsszereplőjének növelnie kell az átláthatóságot, és szorosan együtt kell működnie a szabályozó hatóságokkal illetve a jogalkotókkal, hogy az iparágat még szilárdabbá tegyük” – hangsúlyozta Changpeng "CZ" Zhao.

Kulcsszavak: kriptovaluta Binance

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör megtartásának érdekében is.

2022. december 1. 20:47

Jövőt idéző válaszok egy gyorsan változó világ kihívásaira: megnyílt a FutureZone3.0

A virtuálisan és fizikailag is megtapasztalható bemutatóterem mellett innovációs- és tudásközpontként működik a hivatalosan tegnap elrajtolt FutureZone3.0 a Magyar Telekom székházában. A T-Systems és a Cisco 12 éves együttműködésének fő célja a legizgalmasabb technológiák megoldás-orientált integrációja egy felhőalapú és a konnektivitásra építő világban.

2022. december 1. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56