Válj szuperhőssé hat hónap alatt!

forrás: Prím Online, 2022. december 1. 18:11

Most biztosan felkaptad a fejed, és máris megjelennek lelki szemeid előtt a Marvel filmek sztárjai, de azért most egy kicsit el kell keserítsünk, nincs a kezünkben a titkok nyitja. 

Ellenben ha unod a jelenlegi munkádat, vagy épp nem érzed magad anyagi biztonságban általa, akkor könnyen hétköznapi hőssé válhatsz. Mutatjuk is az oda vezető utat, így ha igazán váltani szeretnél, akkor itt a kitűnő lehetőség!

 

Akire mindenhol szükség van: a tűzvédelmi előadó!

 

Leginkább azért érdemes elvégezni a Stabil Tudás tűzvédelmi előadó képzését, mert egészen biztosan nem maradsz munka nélkül ezzel a fontos végzettséggel a tarsolyodban.
 


 

Ugye felmerült most benned, hogy vajon mit csinálhat egy tűzvédelmi előadó? Talán te magad is ültél már végig tűzvédelmi oktatást, amelyet ha jól képzett, lelkes előadó tart, akkor kifejezetten hasznos tud lenni. 

 

De nem merül ki ennyiben a feladat, hiszen minden vállalkozásnak, minden üzletnek, minden irodának, minden szórakozóhelynek, tehát gyakorlatilag minden helynek kell legyen megfelelő tűzvédelmi terve, figyelembe véve a specialitásokat mint amilyen mondjuk a fokozott tűzveszélyesség. 

 

Ezeket szakértő, azaz tűzvédelmi előadó bevonásával kell megtenni, valamint a változó jogszabályok értelmében újra és újra felülvizsgálni, és szükség esetén korrigálni.

 

Ebből adódik, hogy ha nem szeretnél egyetlen cégnek dolgozni, arra is van lehetőséged ebben a szakmában, hogy szabadúszóként bedolgozz több vállalkozásnak. A határt a te kapacitásod és munkakedved szabja meg.

 

Láthatod hát, hogy bár nem leszel szó szerint szuperhős, de mégis emberéleteket mentesz meg a munkáddal!

 

A kifogások ideje lejárt!

 

Hányszor magyaráztad már el magadnak, hogy most miért nem aktuális a tanfolyam elkezdése? Megvárod, míg jobb lesz a munkahelyeden? Megvárod, míg egyszerre ki tudod fizetni a tandíjat? 

 

Mégsem mész, mert nem tudsz vagy nem akarsz minden szombatot beáldozni? Mégsem mész, mert semmi kedved a fárasztó munkanapok, hetek után még utazgatni?

 

Ezeket a Stabil Tudás egyetlen pöccintéssel kiüti, hiszen mindent tudsz online intézni a beiratkozás során, a tanfolyam szintén az internet berkein belül zajlik, sőt még vissza is tudod nézni azokat az órákat, amelyekről esetleg egy klassz pénteki buli miatt lemaradtál. 

 

Ugye te is érzed, hogy itt már kifogásnak helye nincs?

 

Kezdd az őszt új munkahelyen!

 

Sokszor nehéz elképzelni a távoli jövőt, ellenben nagyon is érdemes, hiszen erőt ad a cselekvéshez. Ha belegondolsz abba, hogy most beiratkozol, tavasszal elkezded a képzést, akkor ősszel, télen már jó eséllyel helyezkedhetsz el az új szakmádban.

 

Mindig jelenítsd meg előtted a célt, nehogy szem elől téveszd a miérteket, ha kell, írd fel magadnak egy papírra, és amikor elgyengülnél, kételkedni kezdenél, kapd elő a papírt, és látni fogod, hogy nem véletlenül akarsz új szakmát tanulni.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

2023. január 13. 13:21

Amikor semmi pénzért sem cserélnénk le a kedvenc kotyogónkat

Már csak néhány lakásban találkozunk kotyogóval, mivel a legtöbb ember automata kávéfőzőre váltott, de nem mindenki. A szüleim vidéken élnek és a mai napig kotyogóval főzik a kávéjukat. Elmondásuk szerint sokkal erősebb így a kávé, mint bármilyen más kávégéppel készült ital. Azt nem tudom, ebben mi az igazság, azt viszont igen, hogy még ezek a darabok is szorulhatnak időnként némi tuningra.

2023. január 1. 13:31

A kézi címkézőgép jellegzetességei

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

2023. január 1. 13:25

Hogyan parkolj a reptéren?

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

2023. január 1. 13:16

A budapesti sittszállítás egyszerűbb, mint gondolnánk

A konténerrendelés egy igazán népszerű megoldás, ha építkezésen, felújításon, bontáson vagy lomtalanításon keletkezett hulladékról van szó. Az előbbiekben említett négy művelet során rengeteg szemét elszállításáról kell gondoskodni, így egy gyors, hatékony és valamilyen szinten rugalmas szolgáltatásra van szükség, ez a sittszállítás.

2023. január 1. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46